Ben jij de Trainee Functioneel Beheer die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Trainee Functioneel Beheer

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft kun je alles worden wat je wil zijn. Sdu Uitgevers in Den Haag helpt experts als advocaten en fiscalisten door middel van het aanleveren van kwalitatief hoogstaande informatie. Onder andere via hun juridische portal ‘Hulk’. Als Functioneel Beheerder ‘Hulk’ speel jij hier een sleutelrol in!  

 

Wat ga je doen?

Als Functioneel Beheerder bij Sdu Uitgevers zorg jij ervoor dat de juridische portal Hulk altijd zo optimaal mogelijk presteert. Hulk is een unieke portal die juristen, advocaten en overheidsinstanties ondersteunt door het ontsluiten van juridische teksten. Het is belangrijk dat deze experts makkelijk en secuur de juiste informatie kunnen vinden die zij nodig hebben. Wil jij je energie inzetten om Hulk te blijven optimaliseren en om ervoor te zorgen dat deze informatie op de juiste manier gepubliceerd wordt op de portal? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Hoe ziet jouw werkdag bij Sdu Uitgevers er uit?

Je bent inmiddels een aantal maanden aan de slag als Trainee Functioneel Beheer bij Sdu Uitgevers en bent volop in de leer om de juridische portal Hulk eigen te maken. In de eerste maanden heb jij een ITIL cursus en een AVG training gevolgd. Daarnaast heb je veel meegelopen met collega’s, waardoor jij de lopende processen en terminologie steeds beter snapt. Dit stelt jou in staat om steeds zelfstandiger aan taken te werken als Functioneel Beheerder.

Om kwart voor tien sta jij samen met je collega’s klaar voor de dagelijkse Scrum. Dit zorgt ervoor dat actuele projecten gericht op innovatie en onderhoud efficiënt worden aangepakt. Nu je een aantal maanden aan de slag bent, krijg je steeds grotere taken toebedeeld waar je zelfstandig aan kunt werken. Door met geduld en een kritische blik de toegewezen taken uit te voeren, merk je dat de opgedane kennis van en ervaring met Hulk de afgelopen maanden nu echt zijn vruchten gaan afwerpen.

Na de Scrum pak je een kop koffie en ga je aan de slag met jouw toegewezen taken. Je hebt er weer wat nieuwe opdrachten bij en daarom ga je eerst met een Senior samenzitten om te bespreken hoe je dit het beste aan kunt pakken. Aangezien duizenden juristen en advocaten altijd in staat moeten zijn om informatie via Hulk te raadplegen, is het belangrijk om secuur te werk te gaan. Eén fout kan namelijk gevolgen hebben voor de complete portal en dus ook voor het werk van de experts. Net voor de lunch komt er nog een incident binnen op de afdeling. Een document op de portal wordt niet meer weergegeven en als team is het jullie zaak om te zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost, want voor de experts staat tijd gelijk aan geld.

Na de lunch schuif je voor de rest van de middag aan bij het Scrumteam die verantwoordelijk is voor de implementatie van nieuwe Hulk software op de portal. De configuratiefase is bijna voltooid, maar het is belangrijk om, voordat de testfase begint, er zeker van te zijn dat alle ‘buildingblocks’ op de juiste manier functioneren. Het is een complex en uitdagend project en jouw mening en inzicht worden zeer gewaardeerd. Samen komen jullie weer een stap dichterbij de juiste oplossing.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een unieke functie binnen een organisatie die constant streeft naar vernieuwing. Als Functioneel Beheerder krijg jij de kans om je te verdiepen in een unieke portal die altijd beschikbaar moet zijn voor experts. Samen zorgen we voor een analytische uitdaging, een volledig verzorgd opleidingstraject en een persoonlijk ontwikkelplan om ook jouw groei op lange termijn te garanderen. En vanaf dag 1 krijg je een goed salaris, ook niet onbelangrijk natuurlijk.

 

Wat vragen wij van jou?

Voor dit traineeship zoeken wij mensen met WO niveau. IT-talenten die niet terugdeinzen voor een analytische uitdaging. Jij kan secuur werken, bent weloverwogen en zet door tot je taak er op zit. Daarnaast ben jij in staat om makkelijk verbinding te maken met de mensen om je heen. Je kunt goed luisteren en bent nieuwsgierig ingesteld. Ook heb jij aantoonbare affiniteit met IT. Dit alles zorgt ervoor dat jij als Functioneel Beheerder straks het verschil kan gaan maken bij Sdu Uitgevers.

 

En nu.. Solliciteren?

Wil jij een volledig verzorgd opleidingstraject? Alles leren op het gebied van functioneel beheer? Koppel dan je CV en motivatie aan het formulier hieronder of stuur je CV en motivatie naar Chelle via careers@springprofessional.nl. Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan naar 033-4600020, dan kan jouw carrière als Trainee Functioneel Beheer beginnen!

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!