Ben jij de Junior Applicatiebeheerder die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior Applicatiebeheerder

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT & Finance. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft kun je alles worden wat je wil zijn. equensWorldline in Utrecht is een van de meest innovatieve organisaties op het gebied van digitale betalingsverwerking in Europa. Elke dag weer zetten ze zich in om miljoenen financiële transacties snel, correct en veilig te verwerken. En dat in een continu veranderende markt qua wetgeving, technologie en wensen van de klant. De IT platformen van equensWordline vertegenwoordigen een groot economisch en maatschappelijk belang. Als Junior Applicatiebeheerder ga jij hier een cruciale bijdrage aan leveren!

 

Wat ga je doen?

Jij gaat ontzettend veel leren. Over big data, data management, betalingsverkeer en software engineering. Als Junior Applicatiebeheerder ben jij namelijk de cruciale schakel tussen deze partijen. Cruciaal omdat jij ervoor zorgt dat al deze aspecten zodanig samenwerken, dat de applicaties die in jouw beheer zijn, 24/7 blijven draaien. Veilig en met de juiste kwaliteit.

Wat vertel jij op verjaardagen?

Op verjaardagen vertel jij vol trots dat je van jouw hobby je beroep hebt weten te maken. Je bent altijd al bezig geweest met IT, big data en alle toepassingen hiervan boeien jou enorm. En nu ben jij een specialist in datamanagement. EquensWorldline verwerkt jaarlijks miljoenen financiële transacties en alle data komt terecht in de applicaties die jij beheert. Deze data heeft eindeloos veel toepassingen. Zo kunnen bijvoorbeeld winkeliers en banken door jouw inspanningen op elk moment van de dag, real time, volledige inzage hebben in het totale bedrag dat is binnengekomen en in de verschillende facturen die hierachter hangen. Jij zorgt ervoor dat de juiste data op een veilige manier en op het juiste moment beschikbaar komen. Jouw werk is dus essentieel en onmisbaar voor heel veel verschillende partijen. Hoe gaaf is dat!

Hoe ziet jouw werkdag bij EquensWordline er uit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment van de dag, maar jij volgt een te gek ontwikkeltraject bij equensWorldline dus het maakt jou niet uit! Jouw eerste maanden zijn ontzettend snel gegaan. Je bent inmiddels goed ingelezen waardoor veel technische termen niet meer nieuw voor jou zijn. Met jouw leergierige instelling ben je namelijk nieuwsgierig naar hoe alles er uitziet en ben je graag op de hoogte van hoe alles werkt. Hoe steekt een datawarehouse in elkaar en hoe ga je eigenlijk met Big Data om? En welke processen komen hier bij kijken? Juist door de organisatie in te gaan heb jij de nodige informatie kunnen ophalen bij je collega’s. Zij zijn echte specialisten in het vak waar jij al enorm veel van hebt geleerd, hoe tof is dat?

Als Junior Applicatiebeheerder werk jij binnen het Team Operations and Support. Binnen equensWorldline wordt nu gewerkt met het dataplatform EBIS, maar om te kunnen voldoen aan alle nieuwe toepassingen van datamanagement én de vragen van de klanten, wordt een nieuw platform gebouwd, SWAN. Jij bent enerzijds verantwoordelijk voor het beheer van de modules van SWAN die al live zijn. En anderzijds zit jij als vertegenwoordiger van Operations and Support in een DevOps team om nieuwe modules te bouwen.

In de ochtend begin je in het DevOps team met de scrum, een daily stand-up waarin iedereen kort aangeeft waar hij of zij mee bezig is en tegen aan loopt. Heel leerzaam voor jou. Je hoort nog wat termen van software engineers die je niet helemaal begrijpt, dus na de scrum loop je direct even naar ze toe om te vragen of ze het je willen uitleggen.

Vervolgens controleer je of er incidenten zijn binnengekomen. Er is inderdaad een melding vanuit de Service Desk, hier kan jij gelijk mee aan de slag! Een bank heeft via zijn portal rapportages opgevraagd. De bedragen op de facturen lijken niet te kloppen met het totaal bedrag. Dit kan verschillende oorzaken hebben en het is aan jou om de oorzaak boven te krijgen. Je kijkt eerst in het incidentenregistratiesysteem of dit al eens eerder is voorgekomen. Dit is niet het geval. Vervolgens check je je eigen applicatie en hier zie je ook gaan fouten in. Het kan ook nog in de software van de portal zitten, dus je neemt contact op met de software engineer die daar verantwoordelijk voor is. Samen lopen jullie alles door en de fout blijkt inderdaad in de portal te liggen. De software engineer lost dit meteen op, dus dat kan van je lijstje!

In de middag ga je weer verder met de taken die je hebt in het DevOps team. Het leuke van deze teams is dat je in sprints van 2 weken toewerkt naar hele concrete doelen. Je ziet dus gelijk resultaat Je zit precies aan het einde van zo’n sprint, dus jullie komen met het team samen om alles te evalueren. Alle doelen zijn behaald. Het was hard werken, maar het geeft een top gevoel voor iedereen. Je vindt het heel mooi om te zien dat iedereen zo gecommitteerd is en zijn verantwoordelijkheden neemt in het team. Successen worden ook met z’n allen gevierd, dus nu een drankje en een gezellig potje tafelvoetbal om de dag mee af te sluiten!

Wat bieden wij jou?

Als je geïnteresseerd bent in Big Data en IT dan ben je bij equensWorldline aan het juiste adres. Ze zijn één van de leidende spelers in deze zeer dynamische markt waarin banken, big techs en fintechs actief zijn. De toekomstperspectieven zijn erg goed. Wij bieden je dus een unieke kans om binnen een complexe organisatie vanaf dag één superveel te leren.

Het eerste jaar krijg je een prima salaris en een volledig verzorgd persoonlijk ontwikkeltraject om inzicht te krijgen in jouw talenten en de meerwaarde hiervan. Daarnaast word je begeleid door een ervaren collega en krijg je alle vakinhoudelijke trainingen die je nodig hebt om succesvol te zijn als Junior Applicatiebeheerder.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken mensen met een HBO/WO niveau. Je hebt een aantoonbare affiniteit met IT. Dit heb je kan je opgedaan hebben tijdens de studie, maar hobbymatig mag ook. Bijvoorbeeld als je websites hebt gebouwd met een database erachter. Of als je gek bent van Big Data en hier veel over weet en opzoekt. Als persoon ben je daarnaast leergierig, proactief en je durft vragen te stellen om informatie te krijgen. Los hier van weet jij prima de rust te bewaren in een omgeving waar snel geschakeld wordt. Daarbij spreek je vloeiend Engels, want equensWorldline is een internationale organisatie. En  tot slot heb je de sterke ambitie om je ook na dit ontwikkeltraject te blijven ontwikkelen in IT en datamanagement, om zo onmisbaar te zijn voor EquensWorldline.

What are you waiting for?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lina of met Marco. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!