Kickstart your career

Een perfecte match met een verrassende opdrachtgever

VACATURES SPRING PROFESSIONAL

Kickstart your career today!

Ontdek hieronder welke vacatures passen bij jouw talenten. Of trek jouw stoute schoenen aan en solliciteer spontaan.
We kijken ernaar uit!

 • IT & DEVELOPMENTJunior Software Engineer

  Als Software Engineer bij NKL Contactlenzen ben jij verantwoordelijk voor de optimalisatie en doorontwikkeling van een door NKL ontwikkeld softwarepakket dat klanten ondersteunt om op basis van oogmetingen met een zogenaamde topograaf de juiste contactlens te selecteren. Wil jij je energie inzetten om een bijdrage te leveren aan het (door)ontwikkelen en verbeteren van Easyfit, zodat klanten de perfecte contactlenzen krijgen aangeleverd? Dan zijn we op zoek naar jou!

   

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJunior Engineer

  Als Junior Engineer ben jij werkzaam in een team van ervaren engineers en ontwerp je producten voor het thermisch behandelen van voedingsmiddelen. De productielijnen die jullie ontwerpen wassen, koken, blancheren en bevriezen het voedsel dat jij en ik eten. Om dit veilig, hygiënisch en met zo min mogelijk uitval mogelijk te maken, zorg jij voor een inventief transportsysteem die het voedsel door de verschillende processen loodst. Omdat iedere fabriek anders ingericht is, elk voedingsmiddel zijn eigen eigenschappen heeft en elk proces te maken heeft met zijn eigen uitdagingen ben je constant bezig met het ontwerpen van deze productielijnen. De uitdaging is nu om te kijken hoeveel van dit ontwerp je kan standaardiseren om het engineer proces te optimaliseren.

  MORE INFO
 • phantomTalentmanager

  Als Talentmanager bij Spring Professional heb je een hele afwisselende, uitdagende functie. Jij zorgt voor de kickstart van de carrière van onze jonge, ambitieuze talenten. Jij helpt de trainees bij het maken van stappen in hun ontwikkeling. Voor onze opdrachtgevers fungeer jij als sparringspartner en denk je mee over hoe Spring kan helpen bij de uitdagingen die hun organisatie heeft. Voor Spring ben je een mooie aanvulling op een enthousiast, bevlogen en jong team!

  MORE INFO
 • financeTrainee Finance & Control regio Amsterdam, Utrecht, Leiden

  Als Trainee Finance & Control bij de Overheid bevind je je dus voortdurend in het midden van een complexe puzzel met juridische, politieke en maatschappelijke stukjes. Hierbij moet jij tot een objectief, goed onderbouwd financieel advies komen.

  MORE INFO
 • financeTrainee Finance & Control regio Noord Brabant

  Als Trainee Finance & Control bij de Overheid bevind je je dus voortdurend in het midden van een complexe puzzel met juridische, politieke en maatschappelijke stukjes. Hierbij moet jij tot een objectief, goed onderbouwd financieel advies komen.

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTTrainee SAP Consultant - Technisch Applicatie Beheerder (TAB)

  SSC-ICT verzorgt voor acht ministeries van Rijksoverheid een breed scala aan ICT zaken en is verantwoordelijk voor het technisch beheer van de complexe systemen die zij hiervoor gebruiken. Het SAP team van de afdeling Applicaties levert hier een zeer belangrijke bijdrage aan door ervoor te zorgen dat de SAP applicaties te allen tijde draaiende blijven. Wil jij meewerken aan de optimalisatie van applicaties die een wezenlijke bijdrage leveren aan zowel organisatie als maatschappij?

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJr. Engineer Installatietechniek (WTB)

  In alle gebouwen die je om je heen ziet, is enorm veel techniek aanwezig! Zo hebben bijvoorbeeld zorginstellingen, kantoorgebouwen en woningen allemaal hun eigen eisen en systemen met betrekking tot klimaatbeheersing, meet- en regeltechniek, water, afvoer en sanitair. Hoe zorg je ervoor dat dit soort systemen onzichtbaar in gebouwen geïntegreerd worden? Met dit soort vraagstukken houd jij je bezig tijdens ons Traineeship Engineering Installatietechniek Werktuigbouw.

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTTrainee Junior Planner

  Als Trainee Junior Planner ben jij werkzaam binnen het Bevolkingsonderzoek Midden-West die zich o.a. richt op screening van borstkanker. Iedere twee jaar worden er maar liefst 325.000 vrouwen in de leeftijd van 50 en 75 jaar uitgenodigd voor het maken van een röntgenfoto’s van de borsten (mammogram). Om alle vrouwen op tijd te kunnen uitnodigen is een strakke planning cruciaal. Hier komt een ingewikkeld logistiek proces bij kijken, waarbij personele bezetting en locaties van mobiele onderzoekscentra een belangrijke rol spelen. En hier kom jij in the picture! Jou lukt het namelijk om de planning goed aansluitend te maken, zelfs als een afspraak op de dag zelf nog afgezegd wordt.

  MORE INFO
 • INFORMATIEMANAGEMENTTrainee Informatiespecialist Overheid - Regio Utrecht | Rotterdam | Eindhoven

  Iedereen is het tegenwoordig gewend om gewenste informatie binnen een paar seconde beschikbaar te hebben. De overheid moet en wil daar in mee. Fysieke informatiestromen moeten gedigitaliseerd worden. Digitale informatiestromen moeten op een gestructureerde en goed beveiligde manier verwerkt worden, zodanig dat ze op het juiste moment, op de juiste plek, voor de juiste personen toegankelijk zijn. Ons Traineeship Informatiemanagement leidt jou op om als informatiespecialist of -adviseur de overheid te helpen in deze uitdagende verandering!

  MORE INFO
 • financeTrainee Finance & Control bij de Overheid (Regio Nijmegen of Zwolle-Groningen)

  De wereld van de overheid en financiën verandert. Decentralisaties, fusies, een wijzigend juridisch kader, automatisering. Ons Traineeship Finance & Control leidt jou op om binnen deze complexe wereld zowel inhoudelijk als qua adviseurschap hét verschil te maken als Controller of Financieel adviseur!

  MORE INFO

LET'S MEET

Spontane sollicitatie

Bij Spring Professional zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Een glansrijke carrière begint met een eerste stap!

JOUW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een lekkere koffie

Bent u op zoek naar nieuw talent voor uw organisatie? Laat ons dan zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie.