Kickstart your career

Een perfecte match met een verrassende opdrachtgever

VACATURES SPRING PROFESSIONAL

Kickstart your career today!

Ontdek hieronder welke vacatures passen bij jouw talenten. Of trek jouw stoute schoenen aan en solliciteer spontaan.
We kijken ernaar uit!

 • IT & DEVELOPMENTTrainee Functioneel Beheer

  Als Functioneel Beheerder bij Sdu Uitgevers zorg jij ervoor dat de juridische portal Hulk altijd zo optimaal mogelijk presteert. Hulk is een unieke portal die juristen, advocaten en overheidsinstanties ondersteunt door het ontsluiten van juridische teksten. Het is belangrijk dat deze experts makkelijk en secuur de juiste informatie kunnen vinden die zij nodig hebben. Wil jij je energie inzetten om Hulk te blijven optimaliseren en om ervoor te zorgen dat deze informatie op de juiste manier gepubliceerd wordt op de portal? Dan zijn we op zoek naar jou!

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTTrainee IT Support & Advies Overheid

  Als Trainee IT Support & Advies Overheid ga jij je bij Dimpact in Enschede inzetten voor het maatschappelijk belang. Jij analyseert complexe problemen in de software van gemeenten. Jij levert support, je geeft advies. Jij maakt het mogelijk dat de overheid haar diensten digitaal kan aanbieden aan burgers en bedrijven. Cruciaal werk in de huidige maatschappij.

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTJunior Applicatiebeheerder

  Jij gaat ontzettend veel leren. Over big data, data management, betalingsverkeer en software engineering. Als Junior Applicatiebeheerder ben jij namelijk de cruciale schakel tussen deze partijen. Cruciaal omdat jij ervoor zorgt dat al deze aspecten zodanig samenwerken, dat de applicaties die in jouw beheer zijn, 24/7 blijven draaien. Veilig en met de juiste kwaliteit!

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTTrainee Business & IT

  Als je geïnteresseerd bent in FinTech en Payments dan ben je bij equensWorldline aan het juiste adres. Ze zijn één van de leidende spelers in deze zeer dynamische markt waarin banken, big techs en fintechs actief zijn. De toekomstperspectieven zijn dus erg goed. Wij bieden je een unieke kans om binnen een complexe organisatie vanaf dag één superveel te leren . Jij mag gaan ontdekken waar jouw passies en talenten liggen en daar ga je na dit Traineeship jouw carrière in starten.

  MORE INFO
 • phantomRecruiter

  Jij gaat mensen helpen. Op meerdere vlakken. Aan de ene kant help je met jouw bedrijfskundig inzicht organisaties om zich in deze schaarse arbeidsmarkt voor te bereiden op de toekomst. En aan de andere kant zet jij jouw gedrevenheid in om jonge talenten aan een goede baan te helpen. Denk bijvoorbeeld aan jouw leuke neefje die Engelse Taal en Cultuur heeft gedaan. Slimme vent, maar een carrière als leraar ziet hij niet zitten. Frustrerend! Hij heeft zoveel potentie, is zo’n leuke jongen. Hij heeft alleen een kans nodig, iemand die het in hem ziet zitten. En die persoon ben jij! Want als Recruiter bij Spring Professional kijk je verder dan alleen het CV. En daarmee help jij jonge talenten zoals jouw neefje aan dé kickstart van hun carrière!

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTIT Trainee

  Als IT Trainee bij de Samenwerking A2 Gemeenten ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse ICT dienstverlening. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de eindgebruiker en je biedt gebruikersondersteuning. Je documenteert binnengekomen meldingen in het systeem en waar mogelijk los je de meldingen direct op. Je analyseert de meldingen grondig om toekomstige  problemen (sneller) te detecteren en te signaleren. Daarnaast ben jij de schakel tussen de ICT Helpdesk en Technisch Beheer. Wil jij je energie inzetten zodat de ICT Dienstverlening perfect op orde is? Dan zijn we op zoek naar jou!

  MORE INFO
 • financeTrainee Finance & Control regio Groningen, Friesland, DrentheMORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJunior Engineer

  Als Junior Engineer ben jij werkzaam in een team van ervaren engineers en ontwerp je producten voor het thermisch behandelen van voedingsmiddelen. De productielijnen die jullie ontwerpen wassen, koken, blancheren en bevriezen het voedsel dat jij en ik eten. Om dit veilig, hygiënisch en met zo min mogelijk uitval mogelijk te maken, zorg jij voor een inventief transportsysteem die het voedsel door de verschillende processen loodst. Omdat iedere fabriek anders ingericht is, elk voedingsmiddel zijn eigen eigenschappen heeft en elk proces te maken heeft met zijn eigen uitdagingen ben je constant bezig met het ontwerpen van deze productielijnen. De uitdaging is nu om te kijken hoeveel van dit ontwerp je kan standaardiseren om het engineer proces te optimaliseren.

  MORE INFO
 • phantomTalentmanager

  Als Talentmanager bij Spring Professional heb je een hele afwisselende, uitdagende functie. Jij zorgt voor de kickstart van de carrière van onze jonge, ambitieuze talenten. Jij helpt de trainees bij het maken van stappen in hun ontwikkeling. Voor onze opdrachtgevers fungeer jij als sparringspartner en denk je mee over hoe Spring kan helpen bij de uitdagingen die hun organisatie heeft. Voor Spring ben je een mooie aanvulling op een enthousiast, bevlogen en jong team!

  MORE INFO
 • financeTrainee Finance & Control regio Amsterdam, Utrecht, Leiden

  Als Trainee Finance & Control bij de Overheid bevind je je dus voortdurend in het midden van een complexe puzzel met juridische, politieke en maatschappelijke stukjes. Hierbij moet jij tot een objectief, goed onderbouwd financieel advies komen.

  MORE INFO

LET'S MEET

Spontane sollicitatie

Bij Spring Professional zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Een glansrijke carrière begint met een eerste stap!

JOUW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een lekkere koffie

Bent u op zoek naar nieuw talent voor uw organisatie? Laat ons dan zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie.