Boost your business

Young Professionals voor organisaties

SPRING PROFESSIONAL

Young Professionals

Elke organisatie in elke sector staat voor een immense uitdaging: de digitale transformatie zit in een stroomversnelling en er is geen weg terug. Gelukkig maar, want het worden boeiende tijden. Tegelijk moet u wel de juiste mensen aan boord hebben om de verandering door te voeren. Daarom hebben we Spring Professional opgericht. Dat is een win-win: organisaties halen gedreven talent in huis en de talenten doen ervaring op en leren de uitdagingen van het bedrijfsleven kennen.

SPRING PROFESSIONAL

Waarom kiezen voor
Spring Professional

  • Een gespecialiseerde traineeship organisatie met een landelijke netwerk.
  • Wij zijn 30 jaar actief als professionele partner voor publieke en private organisaties.
  • Specialisatie en focus in 5 vakgebieden waarin schaarste heerst.
  • Wij bemiddelen talent dat anders denkt en anders doet.
  • Het voordeel van de financiële zekerheid en slagkracht van The Adecco Group,  's werelds grootste HR services provider.

SPRING PROFESSIONAL

Our partners in crime

Voor de invulling van het talentontwikkelingsprogramma werken we samen met de beste gespecialiseerde opleidingsinstituten en ervaren professionals. Zo leren onze generation Z’ers alles wat nodig is om hun carrière een kickstart te geven én vanaf dag 1 added value on the job te bieden. Van harde vakinhoudelijke kennis en vaardigheden tot soft skills als leiderschap en strategisch denken. De samenwerking kan allerlei vormen aannemen: van een bootcamp van een paar dagen tot een topspreker die we uitnodigen tijdens een van onze Young Professionals after-work drinks.

bestuursacademie nederland spring professional-min

Bestuursacademie Nederland is dé opleider voor het openbaar bestuur en biedt een compleet pakket aan trainingen en erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen voor overheidsprofessionals.

Meer weten?
ludens spring professional

We helpen door onze impactvolle trainingsprogramma’s jonge talentvolle mensen om het beste uit zichzelf te halen.
We gaan er daarbij vanuit dat je talentvol bent. En niet dat je talentvol moet worden. Ons programma is geen doel op zichzelf, maar een middel. Het programma helpt je om beter zicht te krijgen op je kwaliteiten en het verschil te maken bij je opdrachtgever.

Meer weten?
kenneth smith spring professional

Kenneth Smit verzorgt als marktleider al 30 jaar praktijkgerichte trainingen die binden en boeien, onder andere op het gebied van sales. We zijn gespecialiseerd in actieve trainingen en opleidingsprogramma’s waarin het gedrag van de deelnemers merkbaar verandert.

Meer weten?

SPRING PROFESSIONAL

Talentontwikkeling

Een programma op maat voor jonge talenten. Tijdens het traineeshipprogramma stomen we young potentials klaar voor het échte werk. Uw organisatie helpen met de digital first aanpak. Ze krijgen een persoonlijke coach, opleidingen in technische skills en persoonlijke vaadigheden en een tal van networking events zodat ze helemaal klaar zijn voor de werkvloer.

SPRING PROFESSIONAL

Traineeships

We hebben verschillende traineeships in Sales, Finance, Engineering & Technology, Informatiemanagement, IT & Development. De algemene deler: een prangende businessnood opvangen in organisaties.

SPRING PROFESSIONAL

Let’s match!
Uw contactpersoon per vakgebied

spring professional martijn-minIT & DEVELOPMENT

Always do your best. What you plant now, you will harvest later.

INFORMATIEMANAGEMENT

No need to think outside the box, simply realize there is no box.

INFORMATIEMANAGEMENT

Be your best self and you will live apple-y ever after.

ENGINEERING & TECHNOLOGY

Do something today that your future self will thank you for

spring-professional-piero-minINFORMATIEMANAGEMENTRegio: Zuid-Holland & Utrecht

Win or learn. Never lose.

INFORMATIEMANAGEMENT

The only person you are destined to become is the person you decide to be.

INFORMATIEMANAGEMENTRegio: Noord-Brabant & Limburg

Life starts at the end of your comfort zone.

SPRING PROFESSIONAL

Is uw organisatie klaar voor de sprong?

Kiezen voor Spring Professional, dat is kiezen voor gedreven talenten die net afgestudeerd zijn of een eerste werkervaring hebben. De ideale manier voor uw bedrijf om snel en efficiënt jong talent in te schakelen. Wij staan in voor intensieve coaching en begeleiding. Zo hebben onze talenten alles in huis om uw organisatie een boost te geven.