Ben jij de Trainee Technisch Applicatiebeheerder - Fraude & Paymentservices die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Trainee Technisch Applicatiebeheerder - Fraude & Paymentservices

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT & Finance. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft, kun je alles worden wat je wil zijn.

equensWorldline in Utrecht is een van de meest innovatieve organisaties op het gebied van digitale betalingsverwerking in Europa. Elke dag weer zetten ze zich in om miljoenen financiële transacties snel, correct en veilig te verwerken. En dat in een continu veranderende markt qua wetgeving, technologie en wensen van de klant. De IT platformen van equensWordline vertegenwoordigen een groot economisch en maatschappelijk belang. Als Junior Technisch Applicatiebeheerder ga jij hier een cruciale bijdrage aan leveren!

Wat ga je doen?  

Als Junior Technisch Applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het technisch beheer van het fraudesysteem. In dit systeem zijn regels en trends geprogrammeerd, waar de betalingen doorheen worden gehaald. Afwijkende betalingen worden door het systeem apart gezet en door de fraude analisten gecontroleerd en opgevolgd.

Jij zorgt ervoor dat dit cruciale systeem doet wat het moet doen, 24/7. Je lost incidenten op en installeert nieuwe, veilige versies. Je hebt veel contact met gebruikers en testers en ontwikkelaars. Jij gebruikt jouw technisch inzicht en communicatieve vaardigheden dus indirect om te zorgen dat het digitale betalingsverkeer veilig gebeurt en dat frauderen de kop in wordt gedrukt. Hoe gaaf is dat!

Hoe ziet jouw werkdag bij equensWorldline er uit?

Je werkt inmiddels 3 maanden als Junior Technisch Applicatiebeheerder bij equensWorldline. Samen met 4 andere collega’s ben jij verantwoordelijk voor het technisch beheer van het fraudesysteem. IT techniek heeft je altijd geboeid, dus de cursussen in Linux en Oracle die je in het begin van het traject hebt gevolgd, vond je onwijs gaaf om te doen. En het leuke is dat je er  ook veel mee werkt, dus je kunt het direct toepassen.

Je begint je dag met een goede kop koffie. Je start je computer op en doet je dagelijkse check. Is alle data goed en tijdig verwerkt, zijn er de afgelopen uren verstoringen geweest. Belangrijk om dit vroegtijdig te signaleren. Alles ziet er goed uit, dus dat is mooi. Voorkomen is beter dan genezen is de lijfspreuk van het team dus dat is perfect gelukt.

Vervolgens open je de mailbox. Hier ontvang je verzoeken van gebruikers (de fraudeanalisten), teamleden en ontwikkelaars of testers. Je hebt een mail van een fraudeanalist gekregen die bepaalde gegevens niet uit de applicatie kan krijgen, terwijl dat wel zou moeten. Je eerste taak is om de vraag helder te krijgen, dus je loopt naar de fraudeanalist toe en overlegt wat hij precies bedoelt. De tweede stap is om de oorzaak boven tafel te krijgen. Nu wordt het leuk, want dat is echt een puzzel en dat is jou op het lijf geschreven. Je duikt de database in om de oorzaak te achterhalen. Na flink wat denkwerk en overleg met je collega’s lukt het je om de oorzaak te vinden. Inmiddels heb je dusdanig veel kennis van de database dat je zelf het probleem oplost en dat geeft je heel veel voldoening.

In de middag ga je aan de slag met de installatie van een nieuwe versie, die in de testfase is. Samen met de functioneel tester breng je in kaart wat er getest moet worden. Als beheerafdeling zijn jullie de acceptant van de nieuwe versie én de technisch specialisten, dus jouw input is cruciaal. Je merkt dat je het heel leuk vindt om een inhoudelijk ondersteunende rol te hebben in testtrajecten en projecten, dus de middag vliegt voorbij.

Aan het einde van de dag heb je een evaluatie met je coördinator en de talentmanager van Spring. Een heel leuk gesprek, want je zit echt goed op je plek. Techniek boeit je, je kan je analytische vaardigheden gebruiken voor het beheren van complexe applicaties die echt impact hebben, het team is leuk en binnen equensWorldline is er op het gebied van techniek en ontwikkeling ontzettend veel mogelijk. Deze rol is voor jou dan ook dé kickstart van je carrière!

Wat bieden wij jou?

Als je geïnteresseerd bent in complexe IT vraagstukken en je jezelf hierin wil ontwikkelen, dan ben je bij equensWorldline aan het juiste adres. Ze zijn één van de leidende spelers in deze zeer dynamische markt waarin banken, big techs en fintechs actief zijn. De toekomstperspectieven zijn dus erg goed. Wij bieden je een unieke kans om binnen een complexe organisatie vanaf dag één superveel te leren. Je krijgt de vakinhoudelijke opleiding die je nodig hebt en we besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. En vanaf dag één krijg je een goed salaris.

Wat vragen wij van jou? 

Wij zoeken mensen met minimaal HBO werk- en denkniveau. Ervaring is niet per sé noodzakelijk, een duidelijke affiniteit met IT en techniek wel.

Daarnaast ben je analytisch sterk en vind je complexe puzzels en uitzoekwerk leuk. Je bent stressbestendig en werkt gestructureerd naar een doel toe. En je ben communicatief vaardig. Je durft vanuit de inhoud op mensen af te stappen, jij krijgt zaken geregeld.

What are you waiting for?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marco. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!