Ben jij de Trainee Overheid bij de Gemeente Lelystad die we zoeken?

INFORMATIEMANAGEMENT

Trainee Overheid bij de Gemeente Lelystad

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Wij zijn Spring Professional, dé ontwikkelaar van jong talent binnen de overheid. Wij zijn unieke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Cruciale vaardigheden binnen de overheid, want de wereld verandert. Decentralisaties, fusies, digitalisering en ga zo maar door en dat alles is een politiek-bestuurlijke context. Binnen de Gemeente Lelystad krijg jij de kans om deze organisatie in de breedste zin van het woord te leren kennen en jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten tot hun recht te laten komen! Ga jij de uitdaging aan?

 

Wat ga je doen?

Samen met zes andere trainees ga jij aan de slag binnen de ‘profpool’. Dit betekent dat je mee gaat draaien in diverse en uiteenlopende projecten. Dit kan zijn op het gebied van project- of procesmanagement, maar bijvoorbeeld ook aanhaakt in vraagstukken rondom beleidsadvies of verandermanagement. Ook de verschillende afdelingen binnen de gemeente ga je van binnen leren kennen. Waar jouw eerste project gericht kan zijn op het sociaal domein, kan een tweede (wellicht gelijktijdig project) zich bezighouden met bedrijfsvoering, civiel of ICT. Niet alleen de projecten en vraagstukken zijn daarmee uiteenlopend, maar ook de collega’s met wie je samenwerkt. Er wordt gekeken naar jouw vaardigheden, kwaliteiten en competenties om zo richting te geven aan jouw carrièrepad binnen de gemeente. Een unieke kans om de gemeente in de breedste zin van het woord te leren kennen en jouw carrière een kickstart te geven!

 

 Wat bieden wij jou?

We bieden je een unieke en uitdagende functie waarbij jij de kans krijgt om een gemeente én jouw kwaliteiten te leren kennen. Met welke vraagstukken houdt de gemeente zich bezig? Hoe wordt beleid bepaald? Hoe wordt besloten waar het geld aan uitgegeven wordt? En hoe wordt de privacy van ons persoonsgegevens gewaarborgd bij het verwerken van bijvoorbeeld vergunningsaanvragen? Door middel van investeringen op vakinhoudelijk en persoonlijk gebied en begeleiding door een Talent Manager, zorgen wij ervoor dat jij alles in je rugzak hebt om direct te starten op een opdracht binnen de Gemeente Lelystad. Naast een inhoudelijke opleiding waarin je o.a. meegenomen zal worden in onderwerpen als project- en procesmanagement, P&C-cyclus en vaardigheden op het gebied van communicatie en presentatie, zal je ook op persoonlijk vlak uitgedaagd worden om het beste uit jezelf te halen .

 

Wat vragen wij van jou?

Voor deze rol zijn wij op zoek naar iemand met minimaal HBO werk- en denkniveau. De richting van je studie maakt voor ons niet uit, zolang je motivatie staat als een huis en je competenties aansluiten bij de inhoud van de rol; je bent sterk in projectmatig werken, staat je mannetje, bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. Je bent initiatiefrijk, communicatief sterk en bent niet bang om vragen te stellen!

En nu…

Solliciteren? Dat is simpel! Koppel jouw CV via het formulier onderaan deze functie en dan nemen we z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Voel je ook vrij om een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl. Overtuig je ons van jouw kwaliteiten en motivatie, dan kun je een uitnodiging verwachten voor een (digitale) koffie!

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!