Ben jij de Trainee IT Support en Beheer - Jeroen Bosch Ziekenhuis die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Trainee IT Support en Beheer - Jeroen Bosch Ziekenhuis

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT. Wij zijn op zoek naar nieuwe helden die staan te springen om een uitdagend traineeship te gaan volgen! We kijken naar wie je bent, je sterke punten, motivatie en denkstijl. Als jij in jezelf gelooft, kun je alles worden wat je wil zijn. Ben jij die nieuwe IT held die we voor het JBZ zoeken? Een ziekenhuis heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om kwalitatieve zorgverlening. Om deze kwaliteit te waarborgen speelt het IT-landschap een zeer belangrijke rol; Als het systeem niet meer werkt, kunnen patiëntendossiers niet worden ingezien en behandelingen niet meer worden uitgevoerd waarmee alles volledig plat kan komen te liggen. Dit kan grote gevolgen met zich meebrengen. Een goede werking van systemen en applicaties is daarmee cruciaal. Als Trainee IT Support en Beheer lever jij hier een essentiële bijdrage aan.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker IT Support en Beheer bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de ICT-infrastructuur. In het gehele ziekenhuis wordt gebruik gemaakt van servers, opslag, werkpleksystemen en applicaties ter ondersteuning van de patiëntenzorg. Denk bijvoorbeeld aan het elektronisch patiënten dossier (EPD) waar alle patiëntgegevens worden opgeslagen. Maar ook al het ziekenhuisapparatuur zoals MRI scanners, dialysatoren en zelfs weegschalen die tegenwoordig één op één gelinkt zijn met het EPD. Al deze apparatuur wordt aangestuurd door boordevol techniek. Mede dankzij jou kunnen zorgprofessionals hun werkzaamheden uitvoeren en de patiënten van de juiste zorg voorzien, een belangrijke rol!

Klinkt leuk hè, maar hoe ziet dat er dan uit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment, maar jij hebt een uitdagende baan dus jou maakt het niet uit. Je bent inmiddels drie maanden geleden gestart met het Traineeship IT Support en Beheer bij het JBZ en hebt al enorm veel geleerd. Je bent veel in gesprek geweest met verschillende collega’s om de techniek van de organisatie beter te begrijpen. Zo weet je al meer over het brede netwerk, het maken van back-ups en heb je al een goed idee wat er op de afdeling server en storage speelt. Gelukkig heb je ook een technische buddy toegewezen gekregen waar jij je vragen bij neer kan leggen en die jou begeleidt.

Op de afdeling aangekomen pak je een kop koffie en zoek je je werkplek op. Wanneer je computer is opgestart, zie je direct een aantal meldingen op het dashboard via incidentensysteem Ultimo. Een verpleger wil documentatiestukken inzien met Adobe Reader maar heeft geen autorisatierechten om de nieuwe versie te installeren. Je neemt contact op en kan dit gelijk in orde maken. Ook zijn er een aantal aanvragen binnengekomen voor het installeren van Microsoft Office pakketten en enkele servertoepassingen. Onlangs ben je begonnen aan de Microsoft MSCA cursus waarin jij systeembeheerkennis voor Microsoft Windows-besturingssystemen opdoet. Dus die kennis komt je deze ochtend gelijk goed van pas!

Nog voor de lunch richt jij je samen met jouw collega op het stuk proactief beheer. Via het dashboard hebben jullie toegang tot verschillende logbronnen en monitoringsystemen waarmee je vroegtijdige signaleringen kunt doen. Een brei aan interessante informatie die nuttig is voor het voorkomen van toekomstige verstoringen. Signalen duiden er op dat zich op korte termijn capaciteitsproblemen voordoen,  je gaat dit eens verder uitpluizen. Voor een van de zorgapplicaties zit de opslagcapaciteit inderdaad al op 80%. Als hier niks mee gedaan wordt crasht de app, met alle gevolgen van dien. Scherp opgemerkt! Hoogste tijd om de opslagcapaciteit gelijk te vergroten.

Na de lunch heb je nog een overleg gepland met jouw teamleider, het Hoofd Technische Services. Samen bedenken jullie een opdracht binnen een van de oplossingsgebieden waar jij aan gaat werken. Een aantal artsen zouden graag een extra printsysteem op de afdeling willen hebben o.a. voor de uitdraai van (privacygevoelige) patiëntrapportages. Deze vraag heb jij eerst ingeschat op functionele waarde. Je bent tot het idee gekomen om het gehele gekoppelde printerlandschap binnen het JBZ eens te gaan analyseren. Jouw idee wordt volledig aangemoedigd en je kan gelijk van start! Je zoekt uit waarom het JBZ hierin bepaalde keuzes heeft gemaakt en vind hier wat van. Je toetst in samenspraak met de Wijziging en Adviescommissie wat de gevolgen van wijzigingen zijn. Wat zijn de uitdagingen op zowel technisch als privacy vlak?

Juist jouw technische karakter maakt dat jij niet alleen op kan gaan in de complexiteit van de systemen maar het ook enorm leuk vindt om de techniek in te duiken. Ook met leveranciers weet je goed de contacten te leggen en weet zo alle informatie met elkaar te verbinden. Zo kan jij op een tactische manier helpen en ondersteunen. En juist dat geeft jou voldoening.

De dag is voorbij gevlogen. Op de afdeling vindt nog een borrel plaats om samen de project successen te vieren. Onlangs heeft een grote update van het EPD systeem HiX plaatsgevonden. Als je nagaat hoeveel gegevens daar in opgaan is dat een pittige klus geweest. Genoeg reden voor viering. Het JBZ is enorm innovatief en IT performance speelt een belangrijke rol. Volgende week sluit jij aan bij een nieuw project en aan de drive van jouw collega’s te zien beloofd dat veel goeds!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uniek tweejarig ontwikkeltraject in een complexe en maatschappelijke omgeving. Hierin krijg je uitdagende verantwoordelijkheden en de ruimte voor initiatieven. Je krijgt de kans om enorm veel te leren van de vele IT facetten. Juist in het brede IT landschap van een ziekenhuis biedt dit veel mogelijkheden. Denk vakinhoudelijk aan opleiding in Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) en in jaar twee het vervolg hier van in MCSE. Maar ook trainingen in ITIL, Prince Foundation en VMware. Samen zorgen we voor een analytische uitdaging en een volledig verzorgd ontwikkeltraject om ook jouw groei op lange termijn te garanderen. Na deze periode kom je in dienst van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Wat vragen wij van jou?

De kandidaat die we zoeken heeft HBO/WO werk- en denkniveau. Ervaring in de IT is geen vereiste, maar wij vragen wel een aantoonbare affiniteit met IT (opleiding of hobbymatig). Techniek is jouw ding! Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat jij over de juiste drive en competenties beschikt.

Je bent resultaatgericht en zelfstandig maar durft ook vragen te stellen. Met jouw leergierige karakter is het op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen iets waar jij veel energie van krijgt. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en vind je het leuk om verbanden te leggen en problemen te verhelpen voordat deze ontstaan. Incidenten oplossen is niet slechts een IT trucje, jij wil ook echt het achterliggende probleem begrijpen!

En nu…? Solliciteren?


Als voor jou ontwikkeling en plezier in je werk ook van groot belang is, zeker doen! Stuur een mailtje met jouw CV naar careers@springprofessional.nl. Overtuig je ons van jouw kwaliteiten en motivatie, dan kun je een uitnodiging verwachten voor een lekkere bak koffie en een gesprek met Lina.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!