Ben jij de Trainee Functioneel Beheer ERP bij Jeroen Bosch Ziekenhuis die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Trainee Functioneel Beheer ERP bij Jeroen Bosch Ziekenhuis

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT en Finance. Wij zijn op zoek naar nieuwe helden die staan te springen om een uitdagend traineeship te gaan volgen! We kijken naar wie je bent, je sterke punten, motivatie en denkstijl. Ben jij die nieuwe Functioneel Beheer held die we voor het JBZ zoeken?

Een ziekenhuis heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om kwalitatieve zorgverlening. Om deze kwaliteit te waarborgen speelt een goed intern verloop van systemen en processen binnen de organisatie een zeer belangrijke rol. Veel bedrijfsprocessen in de organisatie hangen samen met elkaar, van relatiebeheer tot financiële administraties. Neem nou de afdelingen inkoop en logistiek die het ziekenhuis o.a. van (medische) hulpmiddelen voorziet. Enorm cruciaal zodat medewerkers en zorgprofessionals hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren. En daar draag jij als Functioneel Beheerder zeker aan bij.

Wat ga je doen?

Als Functioneel Beheerder bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis ben jij verantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatie van AFAS Profit ERP. Een ERP systeem wat functioneel is voor het ondersteunen van werkprocessen die met elkaar verbonden zijn. Jij vervult de schakelfunctie tussen IT en de gebruikers van afdeling Inkoop, Logistiek en Financiën. Je bent het eerste aanspreekpunt van de key-users en houd je bezig met de gebruiksondersteuning.

Je analyseert de problemen die de gebruikers tegenkomen, gaat op onderzoek uit en lost storingen op. En dat is soms best een complexe puzzel! Daarnaast test je nieuwe functionaliteiten en analyseert de beschikbare data om ook proactief in te kunnen spelen op technische ontwikkelingen. Een belangrijke rol want mede dankzij jou kunnen zorgprofessionals hun werkzaamheden efficiënt uitvoeren en is het financiële plaatje accuraat en inzichtelijk en dat is enorm belangrijk!

Klinkt leuk hè, maar hoe ziet dat er dan uit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment, maar jij hebt een uitdagende baan dus jou maakt het niet uit. Je bent een paar weken geleden gestart met het Traineeship Functioneel Beheer bij het JBZ en hebt al enorm veel geleerd. Je bent begonnen aan de acht weken opleiding van AFAS Profit ERP zodat je straks bevoegd bent om goed je weg te vinden in het systeem. Gelukkig heb je ook een coach toegewezen gekregen waar jij je vragen bij neer kan leggen en die jou begeleidt.

Op de afdeling aangekomen pak je een kop koffie en zoek je je werkplek op. Wanneer je computer is opgestart, zie je direct een aantal meldingen op het dashboard via ticketsysteem Ultimo. Een incident, een wijzigingsverzoek en een aantal gebruikersvragen zijn binnengekomen. Jij weet waar de prioriteiten liggen en gaat gelijk met het incident aan de slag. Het lijkt er op dat er financiële rapportages foutief uitgedraaid worden waardoor ook het financieel jaarverslag niet kloppend zal zijn. Je schakelt snel met je adviseur en het blijkt een systeemfout die jullie direct zelf kunnen verhelpen! Gelukkig maar!

Niet veel later word je gebeld. Het is een van de key-users van de afdeling logistiek. Zij zou graag een koppeling in het Profit ERP systeem willen, waardoor haar collega’s van inkoop en financiën direct toegang krijgen tot haar meest recente registraties. Hoewel deze wijzigingsvraag niet zomaar doorgevoerd kan worden, heb je vanmiddag nog tijd over hier eerst verder in te duiken. Je brengt telefonisch al aardig in kaart waar ze tegenaan loopt, maar om meer duidelijkheid te krijgen stap je de afdeling op. Je volgt haar in de stappen die zij doorloopt om notities op te slaan en ziet al snel waar het fout gaat. De koppeling is er namelijk al, maar daar voor moet ze haar registratie op een andere wijze invoeren. Je neemt haar mee in deze functionaliteit en zo heb je het voor haar en de hele keten weer een stukje makkelijker gemaakt!

Terug op je werkplek duik je toch maar even dieper het systeem in om via de grote hoeveelheid data te kijken of andere collega’s hier ook tegenaan lopen. Je verdiept je in de huidige workflow; de werkwijze waarin medewerkers in een vaste volgorde de benodigde handelingen uitvoeren. Met nauwkeurig speurwerk kom jij er achter waar het precies waar het fout gaat. De plek waarop de registraties gedaan moeten worden, wordt nauwelijks gebruikt. Terwijl dit veel meer accuratesse en efficiëntie in het werkproces zou opleveren. In overleg met je senior bijt je je vast in dit project. Via data-analyse breng je de knelpunten in kaart. Je ontwerpt een vernieuwde hulpkaart waarop het registratieproces staat beschreven zodat dit ook in het vervolg goed gedaan wordt.

Aan het einde van de dag schakel je met je adviseur. Het is weer tijd voor een update van AFAS Profit ERP. Hierin speel jij een belangrijke rol. De nieuwe functies moeten namelijk goed samengaan met de bestaande koppelingen. Daardoor is ook een stuk testing van groot belang. Hier betrek jij juist de eindgebruikers bij die een rol hebben in het testen en het accepteren van de updateveranderingen. Je bent een verbindende schakel in dit hele proces en samen met jouw collega’s draag je zorg voor een soepel verloop.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uniek ontwikkeltraject met uitdagende verantwoordelijkheden. Je krijgt de kans om enorm veel te leren en als spin in het web te fungeren tussen IT en gebruikers. En dat binnen een grote maatschappelijke omgeving. Je volgt opleidingen in AFAS Profit ERP en Functioneel Beheer. Samen zorgen we voor een analytische uitdaging, een volledig verzorgd ontwikkeltraject en een persoonlijk ontwikkelplan om ook jouw groei op lange termijn te garanderen.

Wat vragen wij van jou?

De starter die we zoeken heeft minimaal HBO werk- en denkniveau. Ervaring in de IT is geen vereiste, maar wij vragen wel kennis van/affiniteit met digitale systemen, processen en financiën. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat jij over de juiste drive en competenties beschikt!

Je bent zelfstandig, communicatief sterk en weet mensen te overtuigen. Je bent je bewust van de verschillende mensen met wie je te maken hebt en past je benadering daarop aan. Met jouw ambitieuze instelling blijf jij graag op de hoogte van wensen en nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied. Daarnaast ben je analytisch ingesteld, organisatiesensitief en vind je het leuk om verbanden te leggen en problemen te verhelpen voordat deze ontstaan. Incidenten oplossen is niet slechts een IT trucje, jij gaat het gesprek aan om het achterliggende probleem begrijpen!

En nu…? Solliciteren?

Als voor jouw ontwikkeling en plezier in je werk ook van groot belang is, zeker doen! Stuur een mailtje met jouw CV naar careers@www.springprofessional.nl. Overtuig je ons van jouw kwaliteiten en motivatie, dan kun je een uitnodiging verwachten voor een lekkere kop koffie en een gesprek met Lina.

 

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!