Ben jij de Trainee Finance (regio Flevoland) die we zoeken?

finance

Trainee Finance (regio Flevoland)

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Wij zijn Spring Professional, dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van financiën binnen de overheid. Wij zijn er voor unieke, jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Cruciale vaardigheden binnen de overheid, want de wereld van overheidsfinanciën verandert. Decentralisatie, fusies, automatisering, een wijzigend juridisch kader en een politiek landschap met steeds wisselende belangen. Financiën is het geweten in dit alles, dat zorgt voor gedegen advies, verantwoording en verwerking van financiële projecten. En als Trainee Finance lever jij hier een essentiële bijdrage aan.

 

Wat ga je doen?  

 

De overheidsinstelling waar wij voor werven ziet persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling als erg belangrijk. Met veel (financiële) kennis in de organisatie en mogelijkheden voor interne opleidingen en doorgroei. Zij bieden de mogelijkheid om als trainee alle facetten van het financiële vak te gaan ontdekken. Inbreng, pro-activiteit en het durven nemen van beslissing staan ze zeker voor open. Hierbij is een stuk organisatiesensitiviteit en oog voor verschillende belangen van mensen in de organisatie erg belangrijk. Jouw collega’s in het Team Financieel Beheer bestaan naast financieel medewerkers ook uit fiscalisten, adviseurs en systeembeheerders.

In het begin zal je beginnen je te verdiepen in de financiële administratie gericht op een stuk grootboek, begrotingswijzigingen en correcties. Zo ga je goed snappen waar fouten vandaan komen zodat je in een later stadium de vertaalslag kan maken naar de optimalisatie van processen om fouten te voorkomen. Een kritische blik en het leuk vinden om met cijfers bezig te zijn en deze kloppend te maken komt hier veel in terug. Naarmate je meer in de rol groeit zal je meer ondersteunend zijn aan de financieel adviseurs om samen met hen een goed beeld te krijgen van aanpassingen die jij door kan voeren. Je gaat enorm veel leren over financiële systemen, processen en adviseurschap.

Er komen interessante projecten en uitdagingen aan. Denk aan het op orde stellen van de administratie  vooraf aan een groots belastingonderzoek, maar ook opstellen van jaarrekeningen en begrotingsprocessen en de overgang naar nieuw digitaal systeem. De overstap van het UNIT4 Decade systeem naar UNIT4 Financials zorgt voor snellere gegevens in het systeem en meer gestroomlijnde geautomatiseerde processen. Alle financiële data kan zo beter omgezet worden in real-time data en inzichten zodat jullie eenvoudiger zien hoe het met de financiële positie van de gemeente gesteld is. Mocht je het leuk vinden dan zou ook het meedenken aan de inrichting van het systeem, en de nuttige functionaliteiten die jullie werk zou ondersteunen wat voor jou kunnen zijn. Of misschien wel door jouw collega’s te helpen om het nieuwe systeem en de processen goed onder de knie te krijgen. Hoe dan ook, genoeg om te ontdekken en te leren!

 

Wat vragen wij van jou?

 

Voor dit traineeship zoeken we mensen met minimaal HBO-niveau. Jong talent met affiniteit voor financiële vraagstukken. Een opleiding in de richting van bijvoorbeeld Accountancy, (Bedrijfs) Economie of International Business is dan ook een pré maar zeker geen vereiste. Je bent analytisch, denkt mee, bent nieuwsgierig en weet de organisatie en het team daardoor scherp te houden.  Je bent pro-actief, sociaal, direct en je bent niet bang voor feedback. Tot slot weet jij je staande te houden in een door politiek en nieuwe wet- en regelgeving veranderende omgeving en ben jij niet bang om fouten te maken… Daar leren we nou eenmaal van!

En nu… Solliciteren!

 

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via deze link aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lina. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 06- 231 440 22 of door een mailtje te sturen naar lina.douma@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!