Ben jij de Trainee Business & IT - Payment Services die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Trainee Business & IT - Payment Services

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT & Finance. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft kun je alles worden wat je wil zijn.

equensWorldline in Utrecht is een van de meest innovatieve organisaties op het gebied van digitale betalingsverwerking in Europa. Elke dag weer zetten ze zich in om miljoenen financiële transacties snel, correct en veilig te verwerken. En dat in een continu veranderende markt qua wetgeving, technologie en wensen van de klant. De IT platformen van equensWordline vertegenwoordigen een groot economisch en maatschappelijk belang. Als Business & IT Trainee ga jij hier een cruciale bijdrage aan leveren!

Wat ga je doen?

In dit Business & IT Traineeship ga jij ontzettend veel leren. Je gaat je verdiepen in de wereld van payment processing, een wereld vol technologische ontwikkelingen, vol innovaties. Gedurende een jaar ga jij een bijdrage leveren op verschillende afdelingen en projecten binnen equensWordline. Van Strategy tot IT-Security tot Project Management tot Business Reporting. Alles met als doel om je te ontwikkelen als expert op het gebied van digitaal betalingsverkeer. Na dit jaar weet jij precies in welke rol jij met jouw passies en talenten het meest van waarde kunt zijn binnen de organisatie van equensWordline.

Wat vertel je jouw vrienden?

Op verjaardagen vertel jij vol trots hoe belangrijk en herkenbaar jouw werk en dat van equensWorldline is. De IT platformen waar jij aan werkt, zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle online transacties die je vrienden doen, snel en veilig van bank naar bank gaan. Je vertelt hoe jij eraan hebt bijgedragen dat een instant-payment-ontwikkeling als Tikkie ook achter de schermen goed verwerkt wordt. Of je geeft aan hoe jij hebt meegewerkt aan het beveiligen van betaalgegevens. Niemand wil dat zijn of haar financiële gegevens op straat komen te liggen en jij zorgt er mede voor dat dit voorkomen wordt. Ongeacht wat je uiteindelijk ook gaat doen binnen equensWorldline, jouw werk is uitdagend, complex, voortdurend in ontwikkeling en voor iedereen belangrijk. Hoe gaaf is dat!

Hoe ziet jouw werkdag bij equensWordline er uit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment van de dag, maar jij hebt een vette baan dus jou maakt het niet uit. Je bent inmiddels bezig met jouw tweede project van het Business & IT Traineeship. Het eerste project was een onderzoek naar de kansen en bedreigingen van de wijzigende wetgeving op het gebied van Open Banking (klik op de link voor meer info). Super leerzaam, een hele interessante ontwikkeling met veel impact en het rapport dat je hebt gepresenteerd heeft dan ook veel waarde voor equensWorldline, haar klanten en partners.

Op dit moment heb je een project op het gebied van Reporting. Alle Product Teams die verantwoordelijk zijn voor het platform dat de betalingen per kaart (bijv. pinnen, creditcard, etc) verwerkt, gebruiken hun eigen Reporting Tool. Het is jouw taak om de kwaliteit van rapportage per team te verbeteren, om samengevoegde rapportages op te leveren en om te zorgen dat er een structuur komt dat er maandelijks gerapporteerd wordt.

De eerste weken van deze opdracht heb je gebruikt om je wat meer te verdiepen in technieken als SQL, VBA en Jira en op dit moment ben je per team aan het analyseren hoe de huidige situatie is. Dit is dus ook weer een hele uitdagende opdracht waar je met veel afdelingen en technieken in contact komt én toewerkt naar een concreet resultaat. Precies wat je zoekt!

Aan het einde van de dag staat er een borrel van Young equensWordline in de stad gepland. Je wil in jouw Business & IT Traineeship ook nog meer leren over IT Security en je hebt gehoord dat er ook op die afdeling een project voor een Trainee is. De borrel kan je perfect gebruiken om alvast informeel contact te leggen met de medewerkers van die afdeling en zij reageren heel positief op jouw proactiviteit en enthousiasme. Dus volgende week gaan jullie een kop koffie drinken om het toekomstige project wat meer uit te werken.

Terwijl je naar huis rijdt, besef je je hoe gaaf het is dat je zoveel kansen krijgt. Je hebt altijd interesse in de wereld van payment processing gehad, maar wist niet precies wat je wilde. Jouw Traineeship bij equensWorldline geeft je de kans om heel veel te zien en te leren, de mensen zitten ook echt op jou te wachten. Dit Traineeship is voor jou dan ook dé perfecte kickstart van je carrière!

Wat bieden wij jou?

Als je geïnteresseerd bent in FinTech en Payments dan ben je bij equensWorldline aan het juiste adres. Ze zijn één van de leidende spelers in deze zeer dynamische markt waarin banken, big techs en fintechs actief zijn. De toekomstperspectieven zijn dus erg goed. Wij bieden je een unieke kans om binnen een complexe organisatie vanaf dag één superveel te leren . Jij mag gaan ontdekken waar jouw passies en talenten liggen en daar ga je na dit Traineeship jouw carrière in starten.

Jij verdient het eerste jaar € 2.500 euro per maand op basis van 36 uur, dus dat is voor een starter een prima salaris. Het eerste jaar krijg je een opleiding in Agile/Scrum en een volledig verzorgd persoonlijk ontwikkeltraject om inzicht te krijgen in jouw talenten en de meerwaarde hiervan. Afhankelijk van jouw volgende carrièrestap bij equensWordline, krijg je na dit Traineeship veel meer vakinhoudelijke opleidingen en cursussen.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken mensen met een HBO/WO niveau. Bij voorkeur aantoonbaar met een afgeronde opleiding. Relevante studierichtingen zijn bijvoorbeeld Bedrijfskunde, IT, Informatica, Kunstmatige Intelligentie of Economie. Andere richtingen mogen ook absoluut, het analytisch niveau en de aantoonbare affiniteit met IT en payment services is het allerbelangrijkst. In dit Business & IT Traineeship moet jij namelijk als geen ander in staat zijn om de koppelingen tussen de verschillende platformen en applicaties te doorgronden.

Daarnaast voel jij je als een vis in het water binnen een internationale omgeving. Je spreekt vloeiend Engels en vindt het leuk om met verschillende culturen in aanmerking te komen. Als je bijvoorbeeld al een buitenland-stage hebt gedaan, is dit een pré.

Los hiervan ben je flexibel, een echte doorzetter en proactief in het leggen van contacten. En je hebt de sterke ambitie om je ook na dit Traineeship te blijven ontwikkelen binnen de payment services, om zo onmisbaar te zijn voor equensWorldline.

What are you waiting for?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marco of Lina. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!