Ben jij de Trainee Applicatiespecialist (Citrix) die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Trainee Applicatiespecialist (Citrix)

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

EquensWorldline in Utrecht is een van de meest innovatieve organisaties op het gebied van digitale betalingsverwerking in Europa. Elke dag weer zetten ze zich in om miljoenen financiële transacties snel, correct en veilig te verwerken. En dat in een continu veranderende markt qua wetgeving, technologie en wensen van de klant. Om dit te verwezenlijken is een goed werkend IT-landschap van groot belang. Hier word jij als Citrix Specialist een onmisbare speler in.  

Wat ga je doen?

Als Citrix Specialist ben jij verantwoordelijk voor het beheer van de gehele Citrix-omgeving. Alle applicaties die het werk van de interne medewerkers van EquensWorldline mogelijk maken, draaien in deze omgeving. Het monitoren, configureren en doorontwikkelen van deze omgeving is dan ook ontzettend belangrijk. Jij zorgt ervoor dat applicaties up to date zijn, voldoen aan alle eisen met betrekking tot security en dat applicaties gepackaged worden. Je zorgt dat applicaties werkzaam zijn en dat deze blijven draaien in een complexe omgeving. Zowel het IT-landschap als de organisatie veranderen en dat maakt jouw werk divers en dynamisch. Ontwikkel jij je in de richting van Applicatiebeheer en Packaging of spreekt de Infrastructuurkant jou meer aan? In deze organisatie krijg je de kans om uit te zoeken waar jouw ambities liggen én in korte tijd enorme stappen te gaan maken.

Hoe ziet dat er bij equensWorldline dan uit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment van de dag, maar jij volgt een uitdagend ontwikkeltraject bij equensWorldline, dus het maakt jou niet uit! Jouw eerste maanden zijn ontzettend snel gegaan. Je bent inmiddels goed ingelezen waardoor veel technische termen niet meer nieuw voor jou zijn. Met jouw leergierige instelling ben je nieuwsgierig naar hoe alles werkt en daarin ben je bij EquensWorldline op de juiste plek gekomen.

Afgelopen maand ben je gestart bij jouw collega’s van de afdeling CoreInfra. Omdat je nog niet helemaal weet waar jij het beste tot je recht komt, is dit een goede start geweest. Op deze manier heb je namelijk al snel inzicht gekregen in de Citrix-omgeving. Je begint  door te krijgen hoe alles in elkaar zit; Je hebt gezien hoe verschillende netwerken met elkaar communiceren,  hebt van alles geleerd over firewalls en security en je hebt zelfs al meegeholpen met de configuratie van een server.

Vandaag kom je opgewekt het kantoor in Utrecht binnen. Je hebt met je manager afgesproken dat je nu wat meer in gaat zoomen op de applicatiekant. Er valt nog zoveel te leren! Je loopt langs het koffieapparaat en met een bekertje vers gemalen koffie in de hand sluit jij aan bij het CosTeam. Dit team zorgt ervoor dat applicaties worden gepackaged, functionaliteiten beschikbaar worden gemaakt voor de eindgebruiker en dat het systeem blijft draaien.

Terwijl jij aanschuift komt er via de servicelog een melding binnen: de licentie van een van de applicaties die binnen Citrix draait verloopt over een paar weken. Snel overgaan tot actie, want anders hebben de gebruikers straks geen toegang meer tot de functionaliteit. De nieuwe licentie is nog niet aangevraagd of de volgende melding staat alweer in het scherm: er is een nieuwe versie beschikbaar van Adobe Reader. Deze zal geïnstalleerd moeten worden. Thuis ben jij altijd het aanspreekpunt voor familie en vrienden voor dit soort updates, dus dit bekend terrein voor jou. Echter moet deze update uitgevoerd worden voor alle aangesloten accounts.  Dat is nieuw! Nauwkeurig laat jouw collega zien hoe dit in zijn werk gaat, waar je op moet letten en wat de risico’s zijn. Wat gaaf dat hierdoor duizenden collega’s tegelijk gebruik kunnen maken van de nieuwe functionaliteiten!

Aan het einde van de dag heb je nog een meeting van een project waar jij bij aangehaakt bent. Samen met jouw collega’s zijn jullie een nieuwe release aan het voorbereiden voor dit weekend en jij mag die door gaan voeren. Spannend, maar ook heel gaaf dat jij die verantwoordelijkheid krijgt, dat was precies waar je naar op zoek was!

Wat bieden wij jou?

Als je geïnteresseerd bent in de brede facetten van IT dan ben je bij equensWorldline aan het juiste adres. Ze zijn één van de leidende spelers in deze zeer dynamische markt waarin banken, big techs en fintechs actief zijn. De toekomstperspectieven zijn erg goed en doorgroei wordt gestimuleerd. Wij bieden je dus een unieke kans om binnen een complexe organisatie vanaf dag één superveel te leren.

Het eerste jaar krijg je een goed salaris en een volledig verzorgd persoonlijk ontwikkeltraject om inzicht te krijgen in jouw talenten en de meerwaarde hiervan. Daarnaast word je begeleid door een ervaren collega en krijg je alle vakinhoudelijke trainingen die je nodig hebt om succesvol te zijn als Citrix Specialist. Zo waarborgen we jouw analytische uitdaging ook voor de langere termijn.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken starters met een HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt een aantoonbare affiniteit met IT. Dit kan vanuit de studie, maar hobbymatig mag ook. Denk bijvoorbeeld aan websites bouwen met een database erachter of het sleutelen aan software, systemen of netwerkverbindingen. Of als je gek bent van IT en hier veel over weet en opzoekt.

Als persoon ben je daarnaast leergierig, proactief en je durft vragen te stellen om informatie te krijgen. Los hier van weet jij je verantwoordelijkheden te nemen, ben je kritisch en spreek je goed Engels. Tot slot wil je ook na dit ontwikkeltraject blijven groeien in IT, en die kans krijg je!

What are you waiting for?

Solliciteren is simpel! Laat via onderstaand formulier jouw CV achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lotte. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!