Ben jij de Trainee 3D-modelleur Installatietechniek (Elektro) die we zoeken?

ENGINEERING & TECHNOLOGY

Trainee 3D-modelleur Installatietechniek (Elektro)

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong, technisch talent. Talent dat staat te springen om een uitdagend traineeship te gaan volgen binnen het vakgebied Engineering & Technology. Wij kijken naar wie je bent, motivatie en denkstijl. Want als jij in jezelf gelooft, kun je alles worden wat je wil zijn! Modis is met meer dan 30 jaar ervaring marktleider in professionele engineeringoplossingen. Hierbij draaien zij uiteenlopende en uitdagende projecten in de voorbereidende fase van het bouwproces. Installatieplannen worden nauwkeurig uitgedacht, gedetailleerd ingetekend en aangeleverd aan de opdrachtgever. Zo zorg jij er bijvoorbeeld voor dat de herbestemming van een wooncomplex, de renovatie van een ziekenhuis of zelfs de bouw van een nieuwe attractie in een pretpark soepel van start kan gaan! Hoe gaaf is dat?

Wat ga je doen?     

Ontwerpen, berekenen en tekenen van gebouw gebonden installaties , dat is wat jij gaat doen! Binnen de kaders die jij krijgt aangeleverd voor jouw project ga jij ervoor zorgen dat de installaties in 3D ingetekend worden. Hierbij houd je rekening met de plannen de architect en adviseur en de ruimte die andere partijen nodig hebben voor de uitvoering van hun discipline. Vanuit een globale schets ga jij steeds gedetailleerder tekenen. Je bent scherp op de (on)mogelijkheden van het te modelleren ontwerp en merkt op wanneer de plannen niet voldoen aan de eisen en regelgeving. Deze problemen kaart je aan bij de projectcoördinator. Door deze voortijdige signalering kan het plan worden aangepast en kunnen clashes met andere disciplines opgelost worden. Dit alles met het doel om tot een kloppend model te komen, waar vanuit materialen bestelt kunnen worden en de montage van start kan gaan. Puzzelen voor gevorderden dus!

 Hoe ziet je dag eruit?

Je wekker gaat, normaal gesproken niet het favoriete moment van jouw dag, maar jij hebt een gave baan dus het maakt jou niets uit! Aangekomen op kantoor pak je de lift naar de derde verdieping, je loopt langs de koffiemachine voor een cappuccino en zoekt je werkplek op.

Je start je computer en opent REVIT. Het is pas twee maanden geleden dat je gestart bent je met Traineeship, maar als jij het programma met jouw 3D getekende installaties op het scherm ziet verschijnen, besef jij je dat je écht al heel veel hebt geleerd! Vanuit verschillende voorbeeldprojecten heb jij feeling gekregen bij het lezen van de bouwkundige tekeningen en de functionaliteiten van REVIT. De installaties zoals jij die nu ingetekend hebt lijken in grote lijnen te kloppen, maar als je beter kijkt zie je dat jouw installatie door een betonnen muur heen loopt. Dat gaat geld kosten! Eerst maar eens kijken of het op een andere manier mogelijk is. Meerdere wegen die naar Rome leiden.

Na de lunch vertrek je met een collega naar een vergadering voor een nieuw project: De renovatie van een basisschool die volledig klimaatneutraal gemaakt moet gaan worden! Jouw collega wordt binnen dit project verantwoordelijk voor de gebouw gebonden elektrotechnische installaties. Uiteraard moet binnen zo’n project ontzettend ruimte-efficiënt gewerkt worden. In de vergadering geeft jouw collega aan welke ruimte hij nodig denkt te hebben en gelukkig past dit binnen de plannen van de andere disciplines. Hij kan van start en jij mag meekijken!

Terug op kantoor gaan jullie direct aan de slag. Bij het nalopen van de tekeningen merk jij een fout op! Je hebt je bij een vorig project ingelezen over de regels omtrent de afmetingen van de technische ruimte en volgens de tekening voor je voldoet  deze ruimte niet aan het bouwbesluit! De ruimte is te klein. Je collega kijkt je trots aan en koppelt dit direct terug aan de architect. Daar heb je punten mee gescoord! Nu alweer zin in morgen…

 Wat bieden wij jou?

Een traineeship als 3D-Modelleur Installatietechniek bij Modis biedt jou een uniek groeitraject van 15 maanden met daarna de garantie op een baan binnen Modis Engineering. Naast een opleiding waarin jij alles leert over 3D-tekenen in o.a. REVIT en kennis opdoet over materialen en installatiemethoden, wordt jij door jouw collega’s klaargestoomd om mee te draaien met uitdagende projecten van zowel regionale installateurs als landelijke partijen.  Vanuit Spring Professional krijg jij een talentmanager toegewezen. Samen zoomen we in op jouw ontwikkeling en maken we plannen om jouw groei binnen het vakgebied te realiseren. Een ideale combinatie en daarmee dé kickstart van jouw carrière. En oh ja, je krijgt direct een mooi salaris. Ook niet onbelangrijk natuurlijk.

Wat vragen wij van jou?

 Voor dit traineeship zoeken we mensen met HBO/WO-denkniveau. Jong talent met technische affiniteit. Je bent communicatief vaardig, hebt een stekt verantwoordelijkheidsgevoel en ruimtelijk inzicht is een van jouw kwaliteiten. Je werkt secuur en gedetailleerd en bent gedreven om ontzettend veel te leren en je te blijven ontwikkelen.

En nu…? Solliciteren?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via deze link aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lotte. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 06- 538 520 51 of door een mailtje te sturen naar lotte.coblens@springprofessional.nl.

 

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!