Ben jij de Technisch Applicatiebeheerder IAM die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Technisch Applicatiebeheerder IAM

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT. We zijn op zoek naar leergierige helden die er naar uit kijken om een uitdagend ontwikkelingstraject te gaan volgen. Universiteit Leiden behoort tot de beste universiteiten in Europa. Deze sterke positie is vooral te danken aan een grote variatie in betrokken en gedreven medewerkers. Achtergronden en kwaliteiten die elkaar inspireren en motiveren. Je gaat hen verder helpen op het gebied van IT-processen. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Ben jij de Junior Technisch Applicatiebeheerder in het Identity & Access Management team die wij zoeken?

Binnen de Universiteit Leiden zet het ICT Shared Service Centre (ISSC) zich met ongeveer 150 collega’s elke dag in voor het technisch ondersteunen van onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Een complexe en continu veranderde omgeving. Als Technisch Applicatiebeheerder IAM speel jij een belangrijke rol in de identiteit en Life Cycle van gebruikers zoals studenten en medewerkers. Jullie maken het namelijk mogelijk dat gebruikers de nodige bedrijfsgegevens, applicaties en tools op het netwerk kunnen gebruiken om zo hun taken effectief uit te kunnen voeren met de juiste middelen. Hierin is continuïteit en stabiliteit van cruciaal belang. Hierbij komen ook privacy vraagstukken en nieuwe ontwikkelingen kijken. Een grote uitdaging, en daar draag jij aan bij!

 Wat ga je doen?

 Als Jr. Technisch Applicatiebeheerder ben jij samen met jouw 5 Identity & Access Management collega’s werkzaam in het secundaire proces. IAM raakt vele kanten van IT binnen de organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor de autorisatie, authenticatie en monitoring van gebruikersrechten. Samen met jouw team bepaal jij welke eindgebruikers toegang hebben tot welke applicaties en systemen. Zo verschilt het voor medewerkers, studenten, professoren en onderzoekers van welke systemen en toepassingen zij gebruik mogen maken. Welke gebruikersrechten ken je toe of trek je na uitdiensttreding weer in? En hoe verifieer je dat de identiteit waarbij je deze aanpassingen maakt ook daadwerkelijk de persoon in kwestie is?

Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van multi-factor-authenticatie waarbij iemand aanvullend een code invoert die via email of sms toegestuurd wordt. Je leert tevens meer over het maken van koppelingen vanuit bronsystemen waarin informatie van een digitale identiteit zijn opgenomen. Maar ook het controleren, documenteren en naleven van bepaalde standaarden en eisen ga je mee aan de slag en is noodzakelijk voor een zorgvuldig proces. Je schakelt met interne collega’s van andere IT disciplines en contact volg je veelal telefonisch of per mail op. Naast het oplossen van o.a. account gerelateerde incidenten die binnen komen via TopDesk, werk je in tweewekelijkse sprints mee aan lange termijn projecten. En daar gaan wij je volledig in ontwikkelen!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uniek ontwikkeltraject met genoeg verantwoordelijkheden en uitdagingen. In jouw functie bij de universiteit Leiden kom je in een maatschappelijke en dynamische omgeving waarin je vele IT facetten in de praktijk gaat leren. Denk aan alles omtrent IAM en systemen, applicaties, koppelingen en security. Maar ook werkmethodieken als Projectmanagement, Agile en Scrum.

Zowel van de functioneel beheerders als jouw collega’s van technisch beheer ga je enorm veel leren. Wij bieden jou naast een analytische uitdaging een verzorgd vakinhoudelijk als persoonlijk ontwikkeltraject. Met een persoonlijk ontwikkelplan garanderen we jouw groei op langere termijn.

Wat vragen wij van jou?

De kandidaat die wij zoeken heeft HBO/WO werk- en denkniveau. Bij voorkeur met een bèta georiënteerde studierichting. Bezig zijn met computers is altijd al jouw ding geweest en dit is vanuit jouw studie of hobby’s terug te zien. Kennis van Linux besturingssystemen is een pré. Verder vinden we het erg belangrijk dat jij over de juiste drive en competenties beschikt.

Je bent zelfstandig, gestructureerd en staat sterk in je schoenen. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en vind je het leuk om verbanden te leggen, problemen op te lossen en kritisch te denken. Incidenten oplossen is niet slechts een IT trucje, jij weet ook echt het achterliggende probleem te onderzoeken en begrijpen.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!