Ben jij de Talent Manager Young Professionals die we zoeken?

phantom

Talent Manager Young Professionals

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent. Wij ontwikkelen traineeships binnen de vakgebieden IT, Finance, Engineering & Technology, Informatiemanagement en Sales. Voor talenten die aan de start staan van hun carrière en de potentie en ambitie hebben om écht het verschil te maken. Wat ze daarvoor nodig hebben is de juiste coaching en begeleiding. En die ga jij ze geven!


Wat ga je doen?

Jij gaat mensen helpen. Inzicht geven in hun eigen talenten en hoe ze die het beste kunnen inzetten om het verschil te maken. Motiveren. Soms ook confronteren. In alle opzichten. Vakinhoudelijk en persoonlijk. Voor onze klanten is het werken met een starter vaak ook nieuw, dus ook hen begeleid je in dit traject. Voor hen ben je echt een sparringpartner. En je ontzorgt ze. En als je toch vaak bij de klant zit, kan je commerciële signalen gelijk opvolgen. Je doet dus eigenlijk heel veel. Maar alles met als doel om de Trainees dé kickstart te geven van hun carrière!

Klinkt leuk hè, maar hoe ziet je dag er dan uit? 

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment, maar jij hebt een vette baan, dus jou maakt het niet uit. Bij Spring ben jij elke dag weer bezig om het beste uit mensen te halen. Je ziet de Young Professionals mede door jouw begeleiding en tips elke dag weer groeien en dat geeft echt heel veel voldoening. Superleuk team ook waar je in werkt, dat is je ook veel waard. Energiek, gedreven, bevlogen met wat ze doen. Jij gaat dus fluitend naar je werk.

Vandaag heb je een drukke dag. Je begint met een contractbespreking met een nieuwe Trainee die volgende maand gaat beginnen. Jouw collega’s van Recruitment hebben deze nieuwe Trainee geworven en alle papieren liggen voor je klaar. Deze contractbespreking is het ideale moment om kennis te maken en alvast te peilen waar de talent en ontwikkelbehoeftes zitten. In het gesprek zie je de potentie en gedrevenheid van de Trainee en hebt al wat ideeën qua begeleiding. Je handen jeuken en je hebt er nu al echt zin in!

Daarna stap je in de auto, want je hebt vandaag 2 afspraken buiten de deur. Je reist door het hele land en dat vind je erg leuk om te doen. De eerste afspraak is een driehoeksgesprek met een Trainee en de Opdrachtgever. Luisteren, spiegelen, doelen stellen en afstemming zijn in dit soort gesprekken sleutelwoorden. In het gesprek hoor je tussen neus een lippen door de opdrachtgever zeggen dat zijn collega teamleider wellicht ook behoefte heeft aan een Trainee. Proactief als je bent, stap je er na jullie gesprek meteen even op af. Hij heeft nu geen tijd, maar je maakt wel direct een afspraak met hem om samen met jou en de Accountmanager van Spring over de mogelijkheden te sparren. Commercieel interessant én een hele mooie gelegenheid voor een toekomstig nieuwe Trainee. Een win-win situatie dus!

Jouw tweede afspraak is een eindpresentatie van een Trainee die je de afgelopen 2 jaar hebt begeleid. Je zit vol trots te kijken en luisteren. Je weet nog goed dat hij twee jaar geleden echt een starter was. Vol ambitie, maar groen als gras. En moet je hem nu zien. Samen hebben jullie keihard gewerkt. Goede gesprekken gehad, soms ook confronterend. Doelen gesteld om zijn ontwikkeling en het succes hiervan zichtbaar te maken. Echt een band gecreëerd. En nu staat hij vol vertrouwen te presenteren voor een grote groep managers. En heeft hij ook nog eens een vast contract met een dikke promotie binnengehaald. Je denkt bij jezelf hoe gaaf het wel niet is dat jij een bijdrage hebt mogen leveren aan die ontwikkeling, aan het ontluiken van zijn potentieel. Wow!

Je rijdt terug naar kantoor om daar je administratie te doen. Je deelt jouw ervaringen met je team en je brengt de Accountmanagers ook van alles op de hoogte. Je handelt je mail af en daarna is het mooi geweest.

Je hebt echt een topdag gehad. Als Talent Manager ben je vraagbaak, rustpunt, troubleshooter, sparringpartner, HR Adviseur en trajectbewaker in één. Voor trainees, klanten én collega’s. Daarnaast moet dit alles ook administratief goed verwerkt worden. En vandaag was een afspiegeling van dit alles. Maar aangezien jij een bezig bijtje bent, een aanpakker die er van houdt om alle ballen in de lucht te houden, zou jij het niet anders willen.

Maar nu is het toch echt tijd voor een welverdiende borrel met het team om de week in stijl af te sluiten. Proost! Volgende week weer zo’n week!

Wat bieden wij jou?

Een hele gave baan waar geen dag hetzelfde is! Als Talent Manager doe je expertise op in het ontwikkelen en begeleiden van ambitieuze, jonge talenten. Je geeft trainees  en klanten inzichten waar ze mee verder kunnen, daarnaast leer je zelf ook nog elke dag. En je komt te werken in een enthousiast, trots team met energieke collega’s. Work like a captain, play like a pirate is ons motto. We houden van feestjes, borrels en zo nu en dan een weekendje weg als we onze doelen behaald hebben.

Wat vragen wij van jou?

 Gedrevenheid, snel kunnen schakelen en de wil om jezelf voortdurend te ontwikkelen! Ook ben je energiek, beschik je over een positieve houding en een work hard – play hard mentaliteit.

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau. Verder heb je ervaring in de HR branche en met de begeleiding van (bij voorkeur Young) Professionals. Je vindt het fijn om fulltime te werken en bent reisbereid. Een rijbewijs B is noodzakelijk om de gesprekken met de trainees en de opdrachtgever te kunnen voeren.

En nu… Solliciteren! 

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Toch nog vragen? Neem dan contact op met Lotte. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl. Hopelijk kan dan jouw nieuwe carrière als Talent Manager bij Spring eindelijk écht beginnen! Wij hebben er zin in! Jij ook?

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!