Ben jij de Junior Systeembeheerder HP NonStop die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior Systeembeheerder HP NonStop

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT & Finance. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl.

EquensWorldline in Utrecht is een van de meest innovatieve organisaties op het gebied van digitale betalingsverwerking in Europa. Elke dag weer zetten ze zich in om miljoenen financiële betalingstransacties snel, correct en veilig te verwerken. En dat in een continu veranderende markt qua wetgeving, technologie en wensen van de klant. De HP NonStop IT platformen van equensWordline vertegenwoordigen een groot economisch en maatschappelijk belang. Zij maken het mogelijk dat de systemen op elk moment draaiende blijven, stabiel en betrouwbaar. Als Junior Systeembeheerder ga jij hier een cruciale bijdrage aan leveren!

Wat ga je doen?

Jij gaat ontzettend veel leren. Over system management, data management, betalingsverkeer en soft- en hardware engineering. EquensWorldline verwerkt jaarlijks internationaal miljoenen financiële transacties en alle data komt terecht in applicaties. Om deze applicaties goed draaiende te houden zijn de systemen die hieraan ten grondslag liggen van groot belang. Mede door jouw inspanning kunnen winkeliers en pinpasgebruikers zoals jij en ik er van uit gaan dat op elk moment van de dag betalingen plaats kunnen vinden. Jij zorgt ervoor dat de systemen optimaal functioneren zodat de juiste data online en realtime veilig verwerkt worden. Jouw werk is dus essentieel en onmisbaar voor heel veel verschillende partijen.

Als Junior Systeembeheerder ga je o.a. aan de slag met het beheer van online transacties uit Nederland en Italië. Denk aan problem solving van incidenten en het doorvoeren en testen van system changes. Naast analyses en rapportages maak je ook kennis met werkmethodieken als ITIL voor de inrichting van de beheerprocessen. Jij zorgt er voor dat de systemen die in jouw beheer zijn, 24/7 blijven draaien. Zo voorzien jullie als team hoogstaande service en spelen jullie ook in op de digitale innovaties in de markt.

Hoe ziet dat er bij equensWorldline dan uit?

Jouw eerste maanden zijn ontzettend snel gegaan. Je bent inmiddels goed ingelezen waardoor veel technische termen niet meer nieuw voor jou zijn. Met jouw leergierige instelling ben je nieuwsgierig naar hoe alles werkt. Hoe is de IT infrastructuur opgebouwd, welke systemen hangen samen en wat betekent NonStop technologie eigenlijk? En welke processen komen hier bij kijken? Jouw collega’s zijn echte specialisten in het vak waar jij al enorm veel van hebt geleerd.

Als Junior Systeembeheerder werk jij binnen het HP NonStop Team dat zich richt op de betalingstransacties uit Nederland en Italië. Alle kritische componenten en functies van de systemen die jij beheert zijn gedupliceerd, deze NonStop technologie zorgt dat bij uitval van een component dit opgevangen wordt om zo de betrouwbaarheid en continuïteit te garanderen. Denk aan meerdere schijven, CPU, controllers en voedingen. Je hebt vanochtend met jouw collega een kijkje genomen op één van de datacenters en zo een beter beeld gekregen hoe alles samenhangt.

Terug op kantoor heb je uit het logsysteem kunnen halen dat er een opvallende daling zit in transacties. Een oorzaak kan zijn dat het systeem ergens niet goed lijkt te werken. Door grondig uitzoekwerk in de systemen en grote hoeveelheden data analyse traceer jij dat het gaat om transacties die in hetzelfde tijdsframe hebben plaatsgevonden. Dat kan geen toeval zijn. Je schakelt met jouw collega’s van het monitorteam in Italië. Het schijnt aan een netwerkfout te liggen, je neemt contact op met jouw collega’s van netwerkbeheer om te zorgen dat dit gelijk opgelost wordt.

In de middag zit je samen met jouw collega van applicatiebeheer. Eind van de maand moet er namelijk een grote applicatie update live gaan en hier ben jij vanuit jouw team bij aangehaakt. Vanuit de leverancier is deze al getest, binnen jullie eigen testomgeving moet dit ook nog gebeuren. Los van dat de systeemkoppelingen juist dienen te configureren dient er ook voldoende systeemcapaciteit vrij te zijn. Een cruciale check die jij uitvoert en waar nodig aanpast.

Samen met jouw team zorg jij niet alleen voor goed draaiende systemen maar ook voor waarborging van de PCI Compliance. Deze security standaarden zijn vereist voor de payment industry en garanderen de kwaliteit en zorgvuldigheid van jullie omgang met betalingsgegevens. Voor de aankomende audit doet ieder in jouw team eind van de middag nog een tandje bij, neemt zijn verantwoordelijkheden is enorm gecommitteerd. Met de nastreving van deze security vereisten zet jij je tevens in voor de data protectie en encryptie van pashouders. Een dynamische dag!

Wat bieden wij jou?

Als je geïnteresseerd bent in de brede facetten van IT dan ben je bij equensWorldline aan het juiste adres. Ze zijn één van de leidende spelers in deze zeer dynamische markt waarin banken, big techs en fintechs actief zijn. De toekomstperspectieven zijn erg goed en doorgroei wordt gestimuleerd. Wij bieden je dus een unieke kans om binnen een complexe organisatie vanaf dag één superveel te leren. Het eerste jaar krijg je een goed salaris, een volledig verzorgd persoonlijk ontwikkeltraject en vakinhoudelijke opleiding, waaronder in HP NonStop, die je nodig hebt om succesvol te zijn als Junior Systeembeheerder. Zo waarborgen we jouw analytische uitdaging voor de langere termijn.


Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken starters met een HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt een aantoonbare affiniteit met IT. Vanuit studie maar bijvoorbeeld ook hobbymatig. Denk aan websites bouwen met een database erachter, het sleutelen aan software, systemen, netwerkverbindingen of Raspberry Pi boards. Als persoon ben je daarnaast leergierig, samenwerkend en je durft vragen te stellen. Met jouw stressbestendigheid is de complexiteit voor jou juist een mooie uitdaging. Je neemt graag verantwoordelijkheid, bent kritisch en spreek je goed Engels. Tot slot wil je ook na dit ontwikkeltraject blijven groeien in IT, en die kans krijg je!

What are you waiting for?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via deze link aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lina. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!