Ben jij de Junior Systeembeheerder HP Non-Stop die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior Systeembeheerder HP Non-Stop

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

EquensWorldline in Utrecht is een van de meest innovatieve organisaties op het gebied van digitale betalingsverwerking in Europa. Elke dag weer zetten ze zich in om miljoenen financiële transacties snel, correct en veilig te verwerken. En dat in een continu veranderende markt qua wetgeving, technologie en wensen van de klant. De IT platformen van equensWordline vertegenwoordigen een groot economisch en maatschappelijk belang. Als Junior Applicatiebeheerder ga jij hier een cruciale bijdrage aan leveren!

Jij gaat ontzettend veel leren. Over big data, data management, betalingsverkeer en software engineering. EquensWorldline verwerkt jaarlijks internationaal miljoenen financiële transacties en alle data komt terecht in de applicaties die jij beheert. Deze data heeft eindeloos veel toepassingen. Mede door jouw inspanning kunnen winkeliers en pasgebruikers er van uit gaan dat op elk moment van de dag betalingen plaats kunnen vinden. Jij zorgt ervoor dat de juiste data op een veilige manier en op het juiste moment beschikbaar komen. Jouw werk is dus essentieel en onmisbaar voor heel veel verschillende partijen.

Als Junior Systeembeheerder ga je o.a. aan de slag met het beheer van online transacties uit Nederland en Italië en gegevens voor offline verwerking. Denk aan problem solving van incidenten en het doorvoeren en testen van software changes. Naast analyses en rapportages maak je ook kennis met werkmethodieken als ITIL voor de inrichting van de beheerprocessen. Jij zorgt er voor dat de systemen die in jouw beheer zijn, 24/7 blijven draaien. Veilig en met de juiste kwaliteit. Zo voorzien jullie als team hoogstaande service en spelen jullie ook in op de digitale innovaties in de markt. Denk aan Instant Payments, contactloos betalen en PSD2.


Hoe ziet dat er bij equensWorldline dan uit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment van de dag, maar jij volgt een uitdagend ontwikkeltraject bij equensWorldline, dus het maakt jou niet uit! Jouw eerste maanden zijn ontzettend snel gegaan. Je bent inmiddels goed ingelezen waardoor veel technische termen niet meer nieuw voor jou zijn. Met jouw leergierige instelling ben je nieuwsgierig naar hoe alles werkt. Hoe steekt een datawarehouse in elkaar en hoe ga je eigenlijk met datakoppelingen om? En welke processen komen hier bij kijken? Jouw collega’s zijn echte specialisten in het vak waar jij al enorm veel van hebt geleerd.

Als Junior Systeembeheerder werk jij binnen het HP NonStop Team dat zich richt op de betalingstransacties uit Nederland en Italië. Vanochtend heb je uit het logsysteem kunnen halen dat een grote hoeveelheid transacties is afgekeurd. Een oorzaak kan zijn dat het systeem ergens niet goed lijkt te werken. Door grondig uitzoekwerk in de systemen en grote hoeveelheden data traceer jij dat het gaat om transacties waarvan de eerste zes karakters van het bankkaartnummer identiek zijn. Dat kan geen toeval zijn. Je schakelt met jouw collega’s van het monitorteam in Italië. Jullie komen er achter dat het probleem ligt bij de bank die de kaart uitgeeft en zorgen dat dit gelijk opgelost wordt.

Eind deze maand moet er een nieuwe applicatie update live gaan. Vanuit de leverancier is deze al getest, ook binnen jullie eigen testomgeving moet dit nog gebeuren. Jouw collega betrekt je hierbij en laat je zien hoe de systeemkoppelingen juist dienen te synchroniseren. Ook dient er voldoende capaciteit vrij te zijn. Uiteindelijk initieer jij de User Acceptance Test, de laatste en cruciale fase van het software testing proces. De nieuwe functionaliteiten moeten namelijk ook voor de eindgebruiker het gewenste resultaat opleveren en aan de specificaties voldoen.

Op gebied van changes ben jij ook al actief bezig geweest. Denk aan een nieuwe vorm van dataloggen, betere leesbaarheid van data en het aanpassen van verouderde software. In de toekomst gaan jullie over op een Linux platform, een open-source besturingssysteem. Een project waar jij goed aan bij kan dragen. Je bent graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en jouw collega’s staan enorm open voor jouw kennis en inbreng hierover. Ook zij doen een tandje bij en je vindt het waardevol om te zien dat iedereen zo gecommitteerd is en zijn verantwoordelijkheden neemt in het team.

Wat bieden wij jou?

Als je geïnteresseerd bent in de brede facetten van IT dan ben je bij equensWorldline aan het juiste adres. Ze zijn één van de leidende spelers in deze zeer dynamische markt waarin banken, big techs en fintechs actief zijn. De toekomstperspectieven zijn erg goed en doorgroei wordt gestimuleerd. Wij bieden je dus een unieke kans om binnen een complexe organisatie vanaf dag één superveel te leren.

Het eerste jaar krijg je een goed salaris en een volledig verzorgd persoonlijk ontwikkeltraject om inzicht te krijgen in jouw talenten en de meerwaarde hiervan. Daarnaast word je begeleid door een ervaren collega en krijg je alle vakinhoudelijke trainingen die je nodig hebt om succesvol te zijn als Junior Applicatiebeheerder. Zo waarborgen we jouw analytische uitdaging ook voor de langere termijn.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken starters met een HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt een aantoonbare affiniteit met IT. Dit kan vanuit de studie, maar hobbymatig mag ook. Denk bijvoorbeeld aan websites bouwen met een database erachter of het sleutelen aan software, systemen, netwerkverbindingen of Raspberry Pi boards. Of als je gek bent van IT en hier veel over weet en opzoekt.

Als persoon ben je daarnaast leergierig, proactief en je durft vragen te stellen om informatie te krijgen. Los hier van weet jij je verantwoordelijkheden te nemen, ben je kritisch en spreek je goed Engels. Tot slot wil je ook na dit ontwikkeltraject blijven groeien in IT, en die kans krijg je!

What are you waiting for?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV aan het formulier onderaan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!