Ben jij de Junior Software Developer die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior Software Developer

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Fudura is een onafhankelijke organisatie die gelooft in een toekomst waar we efficiënt en eerlijk met energie omgaan. Ze houden zich bezig met het (door)ontwikkelen van innovaties voor de grootzakelijke markt op het gebied van duurzaam energieverbruik. Dagelijks helpen ze 25.000 klanten met de verbetering en verduurzaming van hun energieprestaties door het leveren van verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Als Junior Software Developer krijg je de kans om hier een cruciale rol in te gaan spelen!

 

Wat ga je doen als Junior Software Developer? 

Als Junior Software Developer bij Fudura ben je onderdeel van een snel groeiend IT team. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en innovatie van software waarmee jullie het voor jullie klanten mogelijk maken om regie op hun energieverbruik te krijgen en te behouden.

Er zijn verschillende interessante projecten aan de orde waar jij een aandeel in gaat spelen. Een voorbeeld is het professionaliseren van huidige meetproducten, maar ook het optimaliseren van een geheel nieuw platform dat dit najaar live gaat. Dit platform gaat ervoor zorgen dat meetdata alleen nog maar sneller, efficiënter en gedetailleerder beschikbaar voor klanten zal gaan worden. Met jouw analytische aard en passie voor het oplossen van complexe IT vraagstukken en puzzels pak jij dit soort uitdagingen met beide handen aan en is dit ook echt het werk waar je in uitblinkt.

 

Hoe ziet jouw werkdag als Junior Software Developer er dan uit?

Je bent inmiddels een aantal weken aan de slag als Junior Software Developer bij Fudura en je bent volop in de leer om het programmeren met C#, .NET en Azure verder eigen te maken. Daarnaast ben je de afgelopen weken druk in de weer geweest om de organisatie en de terminologie binnen de energiesector goed te leren kennen. Dit stelt je in staat om goed mee te denken over hoe bestaande systemen doorontwikkeld kunnen worden.

Je begint de dag met de dagelijkse stand-up samen met jouw scrum team. Fudura werkt met 6 verschillende scrum teams en de Agile werkwijze is hierin leidend. Met zijn allen zijn jullie momenteel verantwoordelijk voor de optimalisatie van het nieuwe meetsysteem dat recent is gelanceerd en jij zal ook al wat zelfstandige taken hier in op gaan pakken. Fijn dat je meteen het vertrouwen krijgt om mee te werken aan dit gave en belangrijke project!

Na de stand-up pak je een kop koffie en ga je meteen aan de slag met jouw taak. Je maakt eerst een planning voor jezelf en gaat vervolgens aan de slag om deze complexe puzzel op te lossen. Je duikt volledig de software in en merkt dat jouw kwaliteiten en probleemoplossend vermogen helemaal tot zijn recht komen in het optimaliseren en verbeteren van dit systeem.

Na de lunch heb je samen met een collega een afspraak over een ander nieuw project waar je ook bij bent betrokken. Je houdt je bezig met een automatiseringsvraagstuk omtrent het uitlezen van meetdata. Ook dit is een waardevolle innovatie in de dienstverlening naar jullie klanten waar jij een aandeel in gaat spelen. En jouw werk heeft impact, want Fudura heeft te maken met grote klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de NS en Schiphol.

Einde dag schuif je nog even aan bij een collega die graag met jou wil sparren over wat inhoudelijke zaken waar hij tegenaan liep. Dit doe je maar al te graag, want het helpen van jouw collega’s zit bij jou in je aard. Fudura is een solidaire, informele en behulpzame organisatie waar jij met jouw soortgelijke persoonlijkheid helemaal bij past. Je hebt nu al zin in wat verder nog komen gaat!

 

Wat bieden wij jou? 

  • Een uitdagende functie met een 40-urige werkweek en een bijpassend salaris
  • De kans om je te specialiseren in verschillende programmeertalen en om mee te werken aan complexe IT projecten
  • Investeringen in jouw groei door middel van een volledig verzorgd opleidingstraject
  • Werken bij een vooruitstrevende organisatie waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste innovatieve technologieën op het gebied van IT

 

Wat vragen wij van jou?

  • HBO/WO denkniveau en aantoonbare affiniteit met IT
  • Je bent analytisch sterk, probleemoplossend en proactief van aard, en je verdiept je met jouw passie voor IT graag in de nieuwste technologieën

 

Enthousiast geworden?

Laat het weten en dan nemen we z.s.m. contact met je op! Wil je eerst nog meer informatie? Geen probleem, neem dan contact op met Esther. Voel je vrij om te bellen of te appen naar 06-83 12 47 23. Mailen mag ook, dit kan naar esther.tieleman@springprofessional.nl. We nodigen je graag uit voor een (digitale) kop koffie!

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!