Ben jij de Junior Software Developer (Innovatie & Duurzaamheid) die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior Software Developer (Innovatie & Duurzaamheid)

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft kun je alles worden wat je wil zijn. Fudura in Zwolle is een organisatie die gelooft in een toekomst waarin we efficiënt en eerlijk met energie omgaan. Mede door de komst van de Klimaatwet is Fudura permanent bezig met het (door)ontwikkelen van duurzame innovaties voor de grootzakelijke markt. Als Junior Software Developer krijg jij de kans om hier een sleutelrol in te spelen!

 

Wat ga je doen?

Als Software Developer bij Fudura ben jij allereerst verantwoordelijk voor de ontwikkeling en innovatie van software waarmee klanten de mogelijkheid krijgen om efficiënter en eerlijker om te gaan met hun energie. Daarnaast bieden de huidige ontwikkelingen jou de kans om als schakel te fungeren tussen interne en externe partijen, zodat jullie samen kunnen werken aan een duurzame toekomst. Wil jij je energie inzetten om een bijdrage te leveren aan het (door)ontwikkelen en verbeteren van de huidige software, zodat jullie samen complexe energieke vraagstukken op kunnen lossen? En wil jij de schakel zijn die verschillende partijen dichter bij elkaar brengt? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Hoe ziet jouw werkdag bij Fudura er uit?

Je bent inmiddels een aantal weken aan de slag als Software Developer bij Fudura en bent volop in de leer om het programmeren met C#, .NET en Azure eigen te maken. Gisteren heb je weer een opleidingsdag gehad en je kijkt er naar uit om je opgedane kennis meteen in de praktijk toe te passen. Daarnaast ben je de afgelopen weken druk in de weer geweest om de organisatie en de terminologie binnen de energiesector goed te leren kennen. Dit stelt je in staat om mee te denken hoe bestaande systemen doorontwikkeld kunnen worden.

Om kwart voor negen sta jij samen met jouw team klaar voor de daily stand-up. Met zijn allen zijn jullie momenteel verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het nieuwe telemetriesysteem. Om klanten nog beter te kunnen adviseren over het optimaliseren van hun energie infrastructuur, is het belangrijk dat de huidige software blijft innoveren. Jij bent er medeverantwoordelijk voor om het oude telemetriesysteem deels uit te faseren en jij zal je de aankomende periode bezig houden met het ontwikkelen van een validatie/correctiemodule. Fijn dat je meteen het vertrouwen krijgt om mee te werken aan een project.

Na de daily stand-up pak je een kop koffie en ga je meteen aan de slag met jouw toegewezen taak. Je maakt eerst een planning voor jezelf, zet dan je koptelefoon op en gaat vervolgens aan de slag om deze complexe puzzel op te lossen. Je ziet dat de opgedane kennis en ervaring van de afgelopen maanden nu echt zijn vruchten gaan afwerpen. Dit geeft je een super gevoel!

Na de lunch heb je samen met een collega een afspraak met de eindgebruiker van het nieuwe systeem. Het is belangrijk dat je de eindgebruiker goed leert kennen, omdat er sámen wordt gewerkt aan een duurzame toekomst.  Met de komst van de Klimaatwet liggen er veel uitdagingen voor de deur waar expertise van verschillende partijen moet worden samengevoegd. Aan het einde van de middag heb jij nog net wat tijd over om je verder te verdiepen in de wereld van Artificial Intelligence. Je wordt meteen enthousiast wanneer je denkt aan alle kansen en mogelijkheden die dit biedt op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Dit belooft wat voor de toekomst!

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een organisatie waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken op het gebied van software ontwikkeling en innovatie. Je krijgt de kans om je te verdiepen in verschillende programmeertalen en mee te werken aan complexe projecten omtrent duurzaamheid. Samen zorgen we voor een analytische uitdaging, een volledig verzorgd opleidingstraject en een persoonlijk ontwikkelplan om ook jouw groei op lange termijn te garanderen.


Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken mensen met een HBO/WO-niveau. Professionals die een analytische uitdaging zoeken,  abstract kunnen denken en het leuk vinden om complexe puzzels op te lossen. Je staat communicatief sterk in je schoenen en je weet hoe je mensen met elkaar kan verbinden. Tot slot ben jij iemand die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheid.

 

What are you waiting for?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV onderaan deze pagina aan de functie en ik (Chelle) neem z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Bel dan naar 06-83807047 of stuur een mailtje naar chelle.nijboer@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!