Ben jij de Junior Sales- & Accountmanager die we zoeken?

SALES

Junior Sales- & Accountmanager

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Wij zijn Spring Professional, en wij helpen jou de ultieme start van je carrière in het vakgebied Sales te maken! We zijn namelijk op zoek naar een gedreven, communicatieve held die zich in wil gaan zetten als Junior Sales- en Accountmanager bij Spring Professional in de regio Noord-Brabant en Limburg. We kijken naar wie je bent en we hechten veel waarde aan jouw sterke punten, motivatie en denkstijl.

 

Wat ga je doen als Junior Sales- en Accountmanager? 

Als Junior Sales- en Accountmanager ben jij onderdeel van Spring Professional. We zijn een vooruitstrevende en proactieve organisatie . Onze kern bestaat uit het helpen van jonge talenten om hen de ultieme start van hun carrière te bieden. Dit doen we specifiek door het vormgeven van traineeships bij gave organisaties in verschillende vakgebieden, in zowel de publieke als de private sector. Met andere woorden, wij verdienen ons geld door anderen te helpen. En als Junior Sales- en Accountmanager lever jij daar een cruciale bijdrage aan!

Jij gaat als Junior Sales- en Accountmanager namelijk jouw communicatieve vaardigheden en salesdrive inzetten om onze klanten en trainees aan elkaar te verbinden en samen uitdagende traineeships vorm te geven. Je bent specifiek verantwoordelijk voor business development in jouw regio, waarmee je gave opdrachten en ontwikkelingstrajecten voor onze trainees bij onze klanten creëert. Je bouwt dus enerzijds verder op bestaande klanten, en anderzijds wordt er van je verwacht dat je nieuwe klanten binnenhaalt. Met jouw gedrevenheid en sociale aard krijg jij er energie van om deuren in te trappen en om een toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten en trainees.

Piero Bouwer – Sales & Accountmanager

Vanaf het moment dat ik binnenkwam als Junior Sales & Accountmanager bij Spring in 2017 tot en met nu, heb ik persoonlijke aandacht gevoeld. Iedere dag is de organisatie bezig om mij verder te ontwikkelen. Het gaat om mij, wie ik ben, welke drive ik meebreng, wat mijn ambities zijn en wat ik super tof vindt om te doen. Daarnaast ontstond bij mij heel snel het gevoel onderdeel van een familie uit te maken. Er is een open cultuur waar ruimte is om met elkaar te sparren en met jouw ideeën aan de slag te gaan. Spring Professional is de kickstart van mijn carrière geweest met heel veel perspectief voor de toekomst!

Hoe ziet jouw dag er dan uit als Junior Sales- en Accountmanager? 

Je bent inmiddels twee maanden aan het werk als Junior Sales- en Accountmanager, en je hebt al ontzettend veel geleerd. Je hebt in jouw eerste maanden met name gefocust op het kennismaken met onze organisatie, klanten en de diverse traineeships die we hebben. Daarnaast ben je veel op pad geweest met onze huidige accountmanagers om in de praktijk ook gelijk te leren. Je bent er nu helemaal klaar voor om zelfstandig op pad te gaan!

Maar vandaag staat er eerst een acquisitietraining op het programma. Super fijn dat je naast het leren in de praktijk ook de kans krijgt om aan de hand van trainingen jouw vaardigheden uit te breiden. In de pauze breng je de training gelijk in praktijk door een klant na te bellen die jij op het vizier hebt. Je hebt de overheidsinstelling die je belt goed onderzocht en je hebt van jouw collega gehoord welke vraagstukken in eerdere gesprekken al naar boven zijn gekomen bij hen. Hier speel je op je gesprek handig op in een het resultaat is dat je een afspraak scoort. Dat voelt lekker zeg!

In de middag ga je naar een andere klant om ons concept te presenteren. Voor organisaties is het in bepaalde vakgebieden erg lastig om jong talent te vinden. Een ideaal vraagstuk voor onze traineeships, want wij haken met onze expertise naadloos op deze schaarste in. Je hebt je presentatie goed voorbereid en weet onze visie heel goed aan hun behoefte te koppelen. Jouw contactpersoon reageert dan ook gelijk erg enthousiast. Precies de goeie snaar geraakt, dat is altijd lekker! Volgende week mag je nog een keer langskomen om het over de invulling te hebben. Heerlijk gevoel is dat, je bent direct de held van de dag. En eerlijk is eerlijk, dat voelt ook best goed!

Je sluit de dag af met jouw super leuke team in een gezamenlijk belblok, inclusief een Mario Kart-competitie. Willen winnen zit in je bloed, dus ook hier zet je alles op alles om te winnen van Martijn, Steven, Piero, Joep, Elke, Nigel, Harjan en Jesse. Je hebt echt een topdag gehad. Gedrevenheid en plezier zijn hierbij de sleutels, ‘work like a captain, play like a pirate’ is de lijfspreuk.    

Wat bieden wij jou? 

  • Onderdeel zijn van een jong, ambitieus en enthousiast team dat van gezelligheid houdt
  • Een functie waarin je veel groeikansen, vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
  • Een vakinhoudelijk en persoonlijk opleidingstraject om je de kneepjes van het vak te leren
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een bijpassend salaris en een leaseauto 

Wat vragen wij van jou? 

  • Minimaal HBO denkniveau en affiniteit met commercie
  • Belangrijk is dat je communicatief, gedreven en vooruitstrevend bent
  • Je bent een échte Brabander 

Enthousiast geworden?

Laat het weten en dan nemen we z.s.m. contact met je op! Wil je eerst nog meer informatie? Geen probleem, neem dan contact op met Esther en Marco. Voel je vrij om te bellen of te appen naar 06-83 12 47 23. Mailen mag ook, dit kan naar esther.tieleman@springprofessional.nl. Weet jij ons te overtuigen van je enthousiasme dan nodigen we je graag uit voor een (digitale) kop koffie!

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!