Ben jij de Junior Sales & Accountmanager Engineering & Technology die we zoeken?

SALES

Junior Sales & Accountmanager Engineering & Technology

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent binnen de technische sector en overheid. Onze jonge talenten zijn uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie ze zijn, naar hun sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als zij in zichzelf geloven, kunnen ze alles worden wat ze willen zijn.  En als Junior Sales & Accountmanager speel jij hier in een cruciale rol in.


Wat ga je doen?

Jij gaat mensen helpen. En winnen. Op meerdere vlakken. Aan de ene kant help je met jouw bedrijfskundig inzicht  technische bedrijven en overheidsinstellingen om zich in deze arbeidsmarkt waar jong technisch talent moeilijk te vinden is, voor te bereiden op de toekomst. En aan de andere kant zet jij jouw gedrevenheid en winnaarsmentaliteit in om jonge talenten aan een goede baan te helpen . Talenten die veel affiniteit hebben met techniek, maar op jongere leeftijd bijvoorbeeld niet de juiste opleiding hebben gekozen. Een hele waardevolle groep mensen, zeker in de huidige markt. Het enige dat zij nodig hebben is een opleidingstraject en iemand zoals jij die in ze gelooft. Want als junior Sales & Accountmanager creëer jij voor juist deze mensen kansen bij jouw klanten. En je schrijft met je klanten opleidings- en ontwikkeltrajecten. Daarmee los je een gigantisch vraagstuk in de markt op en help jij jonge talenten aan dé kickstart van hun carrière. Hoe gaaf is dat!

En hoewel dat al heel waardevol is om te doen, kom je ook nog eens in een superleuk team terecht. Samen met o.a. Timo, Martijn, Steven, Piero, J0ep, Elke en Nigel ben je elke dag bezig om zoveel mogelijk klanten te bezoeken en talent te helpen. Resultaat, gedrevenheid en plezier zijn hierbij de sleutels, ‘work like a captain, play like a pirate’ is de lijfspreuk.

Piero Bouwer – Sales & Accountmanager
Vanaf het moment dat ik binnenkwam als Junior Sales & Accountmanager bij Spring in 2017 tot en met nu, heb ik persoonlijke aandacht gevoeld. Iedere dag is de organisatie bezig om mij verder te ontwikkelen. In Breda heb ik de studie Integrale Veiligheid gevolgd, echter was mijn studierichting gedurende de kennismaking met een van onze recruiters geen onderwerp van gesprek. Het ging om mij, wie ben ik, welke drive breng ik mee, wat zijn mijn ambities, wat vind ik super tof om te doen etc. Daarnaast ontstond bij mij heel snel het gevoel onderdeel van een familie uit te maken. Familie zorgt voor elkaar, helpt elkaar en wil voor iedereen het beste. Er is een open cultuur waar ruimte is om met elkaar te sparren en met jouw ideeën aan de slag te gaan. Spring Professional is de kickstart van mijn carrière geweest met heel veel perspectief voor de toekomst!

Klinkt leuk hè, maar hoe ziet jouw dag er dan uit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment, maar jij hebt een vette baan dus jou maakt het niet uit. Samen met het salesteam ben je bezig jezelf te ontwikkelen. En om de markt te veroveren. Superleuk team, goeie energie en vorige week heb je al je eerste succes geboekt, nice!

Je gaat dus fluitend naar je werk. Je pakt een kop koffie en kletst even bij met het team. Om 9.30 staat er een acquisitietraining op het programma. In de pauze van die training bel je een lead na, direct de training maar even toepassen. Je hebt de overheidsinstelling die je belt goed onderzocht. Vanwege de veranderende wetgeving op het gebied van stikstof is toezicht in de bouw voor Gemeentes steeds belangrijker. Hier zijn ook jonge talenten voor nodig, maar bouwkundigen kiezen tegenwoordig niet snel voor de overheid. Een ideaal vraagstuk voor een traineeship van Spring. Jouw contactpersoon reageert dan ook erg enthousiast. Herkent heel erg de behoefte aan jong talent die jij weet te schetsen. Precies de goeie snaar geraakt, dat is altijd lekker! En volgende week mag je langskomen om het concept te presenteren! Heerlijk gevoel is dat, je bent direct de held van de training! En eerlijk is eerlijk, dat voelt ook best goed!

In de middag ga je met een paar collega’s een salesactie bedenken. Telefonische acquisitie is één manier van benaderen, maar Spring Professional verwacht meer van jullie. Dus brainstormen, al jullie creativiteit gebruiken en dan de actie pitchen bij het Management Team. Het idee wordt positief ontvangen, dus jullie mogen het de komende week verder gaan uitwerken. Tof dat jullie ideeën hier op waarde geschat worden!

Morgen ga je met een senior Accountmanager mee naar een belangrijke klant om te praten over de instroom van drie Trainees. Samen bereiden jullie de presentatie en het gesprek goed voor, je wil immers niks aan het toeval overlaten. Het is voor jou als startende salesmanager echt een unieke kans dat je direct de buitendienst in kan, daar ligt jouw kracht ook en haal je heel veel energie uit.

Voordat je weg gaat sluit je nog even af met een potje tafelvoetbal. Even ontladen. En winnen natuurlijk. Een passend slot van een supermooie dag! 

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken mensen met minimaal HBO niveau. Je bent heel gedreven. Je geniet ervan om te scoren, maar bent daarnaast ook sterk op inhoud en relatie. Wij verkopen een dienst, je moet echt willen snappen wat je in de markt zet. Het is een buitendienstfunctie, dus je hebt een rijbewijs B. Je zal je richten op de regio tussen Utrecht en Zwolle, dus als je in die regio woont, zou dat perfect zijn.

Wat bieden wij jou?

Een hele gave baan en dus een heel leuk, enthousiast en ambitieus team. Er is veel expertise aanwezig, volop opleidingsmogelijkheden, dus je krijgt alle kans om ook als Junior Sales & Accountmanager echt te groeien. Je hebt veel verantwoordelijkheid en vrijheid en natuurlijk horen daar een goed salaris, een auto, telefoon en laptop bij. Maar het allerbelangrijkste is dat we jou de 100% garantie bieden op een superleuke en leerzame tijd en jou ook de kickstart van jouw carrière geven!

What are you waiting for?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV aan onderstaand formulier, dan nemen wij z.s.m. contact met je op. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marco. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!