Ben jij de Junior Projectmedewerker Automatisering die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior Projectmedewerker Automatisering

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van Informatiemanagement, IT en digitalisering. We zijn op zoek naar ondernemende helden die staan te springen om een uitdagend ontwikkelingstraject te gaan volgen bij Pon. Pon is druk met het implementeren van een innovatieve manier van werken, namelijk het gebruik van Robotic Process Automation (RPA). Dit betekent dat binnen de organisaties softbots worden ingezet om repeterende menselijke handelingen over te nemen, door automatisering van deze processen. Waardevolle ontwikkelingen die flink zullen bijdragen aan de efficiëntie van werkprocessen. En precies daar ga jij als junior Projectmedewerker Automatisering een belangrijke rol in spelen!

 

Wat ga je doen?

Pon Automotive richt zich op de import, de logistieke afhandeling, marketing, distributie, service en onderhoud van auto’s, bedrijfsauto’s en banden. Aanvullend, maar niet minder belangrijk, zijn de diensten die bij deze producten horen zoals onderhoud, reparatie, verhuur, leasing en verzekering. Hierbij komen veel repeterende, administratieve handelingen kijken die niet alleen veel tijd kosten, maar ook foutgevoelig zijn. RPA haakt hier perfect op in. De softbots kunnen uren aan werk van medewerkers wegnemen. Denk bijvoorbeeld aan het verlengen van leasecontracten. Door het automatiseren van deze processen, krijgen medewerkers meer tijd om innovatieve ideeën uit te werken en zich meer te focussen op goede dienstverlening.

Als Projectmedewerker Automatisering bouw jij binnen het Integratie Development Centre softbots in het programma UiPath. Een belangrijk onderdeel hierbij is het uitdiepen van de werkprocessen die geautomatiseerd worden. Naast het modelleren ben je dus ook veel in contact met jouw collega’s om hun werkprocessen te analyseren. Daarnaast pak jij de monitoring vanuit de dashboards op. Je analyseert de gegevens en bent scherp op afwijkingen in de output. Ten slotte ben jij het aanspreekpunt omtrent bestaande softbots. En dat alles in een dynamische en internationale omgeving.

Hoe ziet jouw werkdag bij Pon Automotive er dan uit?

Inmiddels werk je al een paar maanden bij Pon Automotive als Projectmedewerker Automatisering en je hebt al enorm veel geleerd. Je hebt de tooling en omgeving waar Pon Automotive mee werkt eigen gemaakt en ben al in de functionaliteiten van VBA binnen Excel gedoken. Daarnaast hebt de benodigde certificeringen in het programma UiPath behaald. Je kan nu al volledig zelfstandig een eenvoudige softbot modelleren.

In de weekstart heeft de productowner aangegeven dat er vanuit de afdeling service en onderhoud vragen binnen zijn gekomen over de administratie binnen de door hen gebruikte applicatie. Aan jou de taak om hier met de eindgebruikers over in gesprek te gaan. Je schiet een afspraak in en zoekt de desbetreffende afdeling op. Je kijkt mee welke stappen je collega doorloopt bij het inboeken van onderhoudsbeurten. Je luistert naar wensen en vraagt door waar nodig. Vervolgens zoek je contact met de applicatiebeheerder om te kijken of er al functionaliteiten binnen de applicatie bestaan om de vraag van jouw collega te beantwoorden. Dit blijkt technisch niet mogelijk. Een softbot bouwen blijkt wel een optie! Dit is een relatief complexe taak, omdat hierin verschillende systemen met elkaar moeten communiceren. Analytisch erg uitdagend, maar dat is precies wat jou zo aanspreekt!

Na de lunch keer je terug naar je werkplek. Via het dashboardsysteem Kibana zijn onregelmatigheden gedetecteerd in binnengekomen gegevens. Omdat jij verantwoordelijk bent voor de monitoring van de werking van de softbots, word jij aangehaakt. Het blijkt dat gegevens over de leveringstijd van het nieuwe model van Porsche in het verkoop systeem van de dealer afwijkt van de tijd die bij distributie wordt aangegeven. Aan jou de taak om het proces kritisch te doorlopen. Er blijkt een fout in de koppeling tussen de informatiesystemen te zitten. Je past de softbot aan en stuurt deze door naar je collega’s voor testing. Het team is superblij dat je zo snel en effectief hebt weten te handelen!

Met een voldaan gevoel ga je naar huis. Je hebt weer mooie stappen gezet en voor morgen staat er wat leuks op de agenda; Binnen het team zijn ze namelijk druk bezig met de transitie naar Scrum en het werken in DevOps teams. Jij hebt aangegeven dat je deze werkmethodiek erg interessant vindt en je mag daarom aansluiten bij een overleg over de voortgang van de implementatie. Wat gaaf om te merken dat je de vrijheid krijgt om jouw interesses in je werk te integreren! Nu al zin in morgen!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uniek ontwikkeltraject met uitdagende verantwoordelijkheden en een functie waar je een concrete bijdrage zal leveren aan de effectiviteit en de kwaliteit van de internationale dienstverlening bij Pon. Door middel van investeringen op vakinhoudelijk en persoonlijk gebied zorgen wij ervoor dat jij alles leert van robotisering en automatisering en dat je alles in je rugzak hebt om een goede start te kunnen maken. Zo zal je je certificering behalen in UiPath en volg je cursussen op gebied van informatievoorziening, procesgericht werken, advisering en projectmanagement.

Wat vragen wij van jou?

De persoon die wij zoeken heeft HBO/WO werk- en denkniveau. Welke opleiding jij gekozen hebt is voor ons minder relevant. Wel ben je analytisch sterk en goed in het in kaart brengen van bedrijfsprocessen. Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels en hebt affiniteit met technologie. Het leren bouwen van de robots is geen grote technische uitdaging, maar je moet je wel willen verdiepen in het programma en de verschillende systemen waar binnen de organisatie mee gewerkt wordt. Ten slotte krijg je er energie van om te werken in een innovatieve, snel veranderende omgeving en wil jij jezelf blijven ontwikkelen.

En nu… Solliciteren?

Is het hebben van plezier in je werk net zo belangrijk voor jou als de ontwikkelingskansen die je krijgt? Stuur dan een mailtje met jouw CV naar careers@springprofessional.nl. Overtuig je ons van jouw kwaliteiten en motivatie, dan kun je een uitnodiging verwachten voor een lekkere kop koffie en een leuk gesprek met Lotte en Kiki.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!