Ben jij de Junior Network Engineer die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior Network Engineer

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

equensWorldline in Utrecht is één van de meest innovatieve organisaties op het gebied van digitale betalingsverwerking in Europa. Elke dag weer zetten zij zich in om miljarden financiële transacties snel, correct en veilig te verwerken. En dat in een continu veranderende markt qua wetgeving, technologie en wensen van de klant. De IT infrastructuur van equensWordline vertegenwoordigt een groot economisch en maatschappelijk belang. Als Junior Network Engineer ga jij hier een cruciale bijdrage aan leveren!

Wat ga je doen?  

De afdeling Network Engineering bestaat uit een klein aantal techneuten en is verantwoordelijk voor het ontwerpen, configureren, implementeren en beheren van de netwerk infrastructuur. Een complexe omgeving waar je o.a. te maken krijgt met Cisco switches en routers, Checkpoint firewalls en F5 loadbalancers.

Als Junior Network Engineer word jij uiteindelijk verantwoordelijk voor de totale netwerk infrastructuur, en niet slechts voor 1 onderdeel. Een gigantisch kritische rol, want één fout kan ervoor zorgen dat het totale betalingsverkeer verstoord wordt. Of dat er gevoelige gegevens op straat komen te liggen. Jij zet jouw technische passie en jouw snelle en probleemoplossende manier van denken in om de hele Nederlandse betalingsinfrastructuur in de lucht te houden. Dat kan natuurlijk niet zo maar, dus je krijgt veel opleiding, o.a. CCNA en CCNP. Hoe gaaf is dat!

Hoe ziet jouw werkdag bij equensWorldline er uit?

Je werkt inmiddels een half jaar als Junior Network Engineer bij equensWorldline. De puur technische kant van IT is altijd jouw passie geweest, net als het werken in een hecht team en wat dat betreft had je niet op een betere plek kunnen zitten. De netwerk infrastructuur van equensWordline is complex, grensoverschrijdend en maatschappelijk relevant. Iedereen heeft met jouw werk te maken.

Je begint je dag met een goede kop koffie. Je start je computer op en doet je dagelijkse check. Je ziet diverse taken open staan, o.a. het controleren van nieuw geïnstalleerde software, het wijzigen van een firewall, maar ook het analyseren van rapportage uit de infrastructuur om mogelijke verstoringen of conflicte te vinden. Allemaal technisch en erg afwisselend, dus precies in jouw straatje.

Na je operationele taken sluit je aan bij een projectgroep waar je in zit samen met een senior. Een klant van equensWorldline wil een nieuw type betaling gefaciliteerd hebben en jullie zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, configureren en implementeren van de infrastructuur die hiervoor nodig is. Die kennis ben jij aan het ontwikkelen en het is voor jou dus heel erg leerzaam om te zien hoe de senior Network Engineer dit aanpakt. En met alles wat je de eerste maanden al geleerd hebt, ben je al wel in staat om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de dienstverlening.

Aan het einde van de dag duik je nog even de boeken in. Je hebt al snel je CCNA gehaald en bent nu bezig met CCNP. Pittige stof. Het voordeel is dat je dat wat je leest ook direct kunt toepassen bij equensWorldline en dat je vragen kunt stellen aan meer ervaren collega’s. Het zijn allemaal techneuten, dus ze doen niets liever dan met jou over techniek praten.

Onderweg naar huis merk je echt dat je het onwijs naar je zin hebt. Superuitdagend werk, heel veel opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en collega die technisch net zo bevlogen zijn als jij. De rol van Junior Network Engineer is voor jou dan ook dé kickstart van je carrière!

Wat bieden wij jou?

Als je geïnteresseerd bent in complexe IT vraagstukken en je jezelf hierin wilt ontwikkelen, dan ben je bij equensWorldline aan het juiste adres. Ze zijn één van de leidende spelers in deze zeer dynamische markt waarin banken, big techs en fintechs actief zijn. De toekomstperspectieven zijn dus erg goed. Wij bieden je een unieke kans om binnen een complexe organisatie vanaf dag één superveel te leren. Je krijgt alle vakinhoudelijke opleiding die je nodig hebt. Incidenteel thuiswerken is geen probleem, 36 en 40 uur is mogelijk en vanaf dag één krijg je een goed salaris.

Wat vragen wij van jou? 

Wij zoeken mensen met minimaal HBO werk- en denkniveau. Een sterke affiniteit met IT en de wil om jezelf hierin te blijven ontwikkelen is echt een vereiste.

Daarnaast ben je analytisch sterk, een snelle denker, heb je een groot probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. En je vindt het leuk om te leren en opleidingen te volgen.

What are you waiting for?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marco. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!