Ben jij de Junior Maintenance Engineer die we zoeken?

ENGINEERING & TECHNOLOGY

Junior Maintenance Engineer

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van Engineering. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft kun je alles worden wat je wil zijn. Vandervalk+Degroot in Montfoort is dé expert op het gebied van rioleringsbeheer en -innovatie. Door middel van hun werkzaamheden op het gebied van inspectie, renovatie en innovatie, zorgen zij ervoor dat de volksgezondheid niet in gevaar komt door slechte riolering. Als Junior Maintenance Engineer lever jij hier een zeer belangrijke bijdrage aan!

 

Wat ga je doen?

Riolering heeft een groter effect op de gezondheid dan penicilline. Met het opstellen van onderhoudsplannen en innovatieve adviezen, zorg jij er als Maintenance Engineer voor dat de volksgezondheid niet in gevaar komt. Jij vertaalt de beschikbare data en tekeningen naar concrete onderhoudsplannen en innovatieve adviezen. Daarnaast is het belangrijk dat jij met alle betrokken partijen leert schakelen en jezelf neer leert zetten als adviseur! Wil jij je energie inzetten om de klant van het beste advies te voorzien? En wil jij je analytische vaardigheden inzetten om mee te denken over de toekomst, om zo klanten steeds meer te ontzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Hoe ziet jouw werkdag bij Vandervalk+Degroot er dan uit?

Je bent inmiddels een aantal maanden aan de slag bij Vandervalk+Degroot. Je bent gestart als Assetmedewerker op de afdeling Assetmanagement. Op deze afdeling wordt data vanuit rapportages gebruikt om onderhoudsplannen en innovatieve adviezen te vormen voor klanten. Het is de bedoeling dat jij binnen een jaar naar de rol van Maintenance Engineer op deze afdeling doorgroeit om klanten te adviseren en projecten te coördineren.

Waar je de eerste maanden veel hebt meegelopen met de Sr. Maintenance Engineer, mag je inmiddels steeds zelfstandiger aan plannen en adviezen werken omtrent de reparatie, inspectie en innovatie van rioleringsstelsels. Het is een ingewikkelde puzzel. Op basis van data-analyse, kostenberekening en de uitvoerbaarheid van projecten, teken jij nieuwe plannen uit (Microstation) en stel jij adviezen op.

Op dit moment ben je bezig om een reparatieplan op te stellen voor een rioleringsstelsel binnen een gemeente. Je merkt dat je nog wat data tekort komt om een volledig beeld te krijgen van de exacte werkzaamheden, dus pak je de auto en ga je zelf de missende data inventariseren bij de betreffende gemeente. Super gaaf dat je zelf ook het veld in mag! Na de inventarisatie rij je nog even door naar de gemeente Haarlem. Vandervalk+Degroot is medeverantwoordelijk voor het ontzorgen van de gemeente op het gebied van riolering. Waar traditioneel gezien elke gemeente een beheerder heeft die het rioleringsstelsel uit zijn hoofd kent, verdwijnt dit steeds meer en wordt het beheer steeds meer uitbesteed. Hier zal Vandervalk+Degroot  in mee moeten en niet alleen op operationeel niveau. Je vindt het mooi om te merken hoe de organisatie hier op in speelt. Vooral omdat de rol van Maintenance Engineer de aankomende jaren alleen maar belangrijker zal worden met deze ontwikkelingen, wat ervoor gaat zorgen dat je steeds meer een spin in het web zal worden bij projecten.

Aan het einde van de middag rij je weer richting kantoor. Je hebt nog een gesprek staan met enkele jongens van de uitvoering, om te kijken of het renovatieplan dat jij momenteel aan het schrijven bent ook voor hen uitvoerbaar is. Het is belangrijk om de haalbaarheid van elk project goed in het vizier te houden. Je hebt weer veel geleerd vandaag en bent blij met de uitdagingen en doorgroeimogelijkheden die op je pad komen!

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een unieke functie waarbij je direct aan de slag gaat en een concrete bijdrage kan leveren aan de Nederlandse volksgezondheid. Door middel van investeringen op vakinhoudelijk en persoonlijk gebied, zorgen wij ervoor dat jij als zelfstandig Maintenance Engineer aan de slag kan. Het is zelfs mogelijk om in de toekomst door te groeien naar Assetmanager! Daarnaast krijg jij alle tools binnen handbereik om jezelf te profileren als adviseur. Het is dus een echte investering voor de lange termijn.


Wat vragen wij van jou?

De Junior Maintenance Engineer die wij zoeken heeft HBO werk- en denkniveau. Je hebt plezier in het uitwerken van plannen en adviezen op basis van data. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met techniek, kan je kritisch kijken naar data en processen en sta je communicatief sterk in je schoenen. Ervaring met AutoCAD is een pré. Daarnaast is het belangrijk dat je het overzicht te allen tijde kan bewaren. Tot slot heb je voor deze functie een rijbewijs B nodig. Dit alles zorgt ervoor dat jij als Maintenance Engineer het verschil kan gaan maken bij Vandervalk+Degroot.

 

En nu… Solliciteren?

Als jij ook een belangrijke bijdrage wil leveren voor de Nederlandse volksgezondheid, zeker doen! Koppel jouw CV onderaan deze pagina aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Chelle. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!