Ben jij de Junior IT Consultant Automatisering die we zoeken?

rpa

Junior IT Consultant Automatisering

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Wij zijn Spring Professional, en wij helpen jou de ultieme start van je carrière te maken! We zijn op zoek naar een analytische, ondernemende held die zich in wil gaan zetten als Junior IT Consultant Automatisering bij MvR & Partners. Je gaat je in deze functie specialiseren in innovaties op het gebied van automatisering en digitalisering. We kijken graag naar wie je bent en we hechten veel waarde aan jouw sterke punten, motivatie en denkstijl.

 

Wat ga je doen als Junior IT Consultant Automatisering? 

Jij gaat de klanten van MvR & Partners helpen hun kwaliteit en dienstverlening te verbeteren. Dit doe je specifiek door het automatiseren van tijdrovende werkprocessen- en handelingen. Deze manier van werken heet Robotic Process Automation (RPA). Processen en handelingen die in aanmerking komen om geautomatiseerd te worden zijn repeterend en vaak dubbel van aard.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan een situatie waarbij een werknemer dagelijks dezelfde soort financiële gegevens in meerdere systemen en documenten moet verwerken.

De tool die MvR & Partners inzet om deze werkprocessen- en handelingen over te nemen, wordt ook wel een digitale assistent genoemd. Door het inzetten van een digitale assistent houden medewerkers meer tijd over om aandacht te besteden aan het innoveren van hun dienstverlening, en krijgen ze de kans om te focussen op het werk waar ze echt in gespecialiseerd zijn.

Op projectbasis ga je bij de klanten van MvR & Partners processen analyseren en digitale assistenten bouwen die de repeterende werkzaamheden overnemen. Een gave uitdaging! De digitale assistenten bouw je in de software UiPath. Het is geen probleem als je deze software nog niet kent, want wij zorgen ervoor dat jij in jouw eerste maand de benodigde trainingen krijgt om de software onder de knie te krijgen en de juiste certificeringen te behalen.

 

Hoe ziet een dag er dan uit als Junior IT Consultant Automatisering? 

Je hebt inmiddels je eerste maand opleiding van UiPath afgerond en je hebt jouw eerste digitale assistent al gemaakt. Met een druk op de knop bestel je tegenwoordig automatisch voor jouw gehele groep vrienden exact de juiste pizza’s. Goed geregeld! Met jouw proactieve en oplossingsgerichte aard krijg je er energie van om dit soort menselijke handelingen te automatiseren. Efficiënt handelen en een doelgerichte blik staan bij jou hoog in het vaandel.

’s Ochtends duik je gelijk in het huidige project waar je mee aan de slag bent. Gisteren heb je de laatste foutmeldingen al weten te verhelpen. Het is je echter toen ook opgevallen dat er bepaalde koppelingen zijn die nog verder geoptimaliseerd kunnen worden. Erg waardevolle inzichten, want naast het bouwen van nieuwe digitale assistenten, onderhoud en optimaliseer je ook de bestaande versies. Je blijft constant scherp op hoe ze opereren en maakt aanpassingen waar nodig.

Daarnaast staat je een uitdagende middag te wachten. Jij zal aan het management van de klant waar je nu voor aan de slag bent de eerste demo presenteren van een nieuwe digitale assistent die binnenkort voor hen opgeleverd zal gaan worden. Zo kan je exact tonen wat de digitale assistent doet, vertellen welke voordelen deze oplevert en adviseren welke mogelijkheden tot uitbreiding je zijn opgevallen.

Het delen van jouw expertise en het geven van advies trekt jou ontzettend. Dit is dan ook de reden waarom een functie als consultant je zo goed ligt. Tijdens het geven van de demo besef je ook ineens hoeveel je al eigenlijk in een korte tijd hebt geleerd over verschillende organisatieprocessen, (informatie)systemen en het oplossen van automatiseringsvraagstukken. Gaaf! Je kijkt nu al uit naar alle projecten die nog gaan komen.

 

Wat bieden wij jou? 

  • Een uitdagende functie met een 40-urige werkweek en een bijpassend salaris
  • De kans om je te ontwikkelen als consultant en specialist in het werken met automatiseringssoftware- en vraagstukken
  • Investeringen in jouw groei door middel van een volledig verzorgd opleidingstraject gecertificeerde cursussen en trainingen
  • Projecten waar mooie (door)groeimogelijkheden liggen en kansen om veel kennis op te doen over verschillende organisatieprocessen en systemen

 

Wat vragen wij van jou?

  • We staan voor verschillende opleidingsachtergronden open. Het meest belangrijke is dat je WO denkniveau hebt, en affiniteit met IT en digitale innovaties
  • Je bent analytisch sterk, probleemoplossend van aard, en je blinkt uit in procesmatig denken
  • Het bezit van een rijbewijs heeft de voorkeur

 

Enthousiast geworden? 

Laat het weten en dan nemen we z.s.m. contact met je op! Wil je eerst nog meer informatie? Geen probleem, neem dan contact op met Esther. Voel je vrij om te bellen of te appen naar 06-83 12 47 23. Mailen mag ook, dit kan naar esther.tieleman@springprofessional.nl. We nodigen je graag uit voor een (digitale) kop koffie!

 

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!