Ben jij de Junior ICT Beheerder Finance die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior ICT Beheerder Finance

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van o.a. IT. Wij zoeken uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft kun je alles worden wat je wil zijn.
De Goudse Verzekeringen  is het grootste familiebedrijf in de verzekeringswereld. De Goudse biedt branchegerichte producten aan, want iedere branche kent haar eigen uitdagingen. Hierbij staan persoonlijk contact en kwaliteit voorop. Ruim 200 applicaties draaien dagelijks om deze kwaliteit te waarborgen. In dit complexe landschap hebben de financiële applicaties een centrale rol. En daar word jij als Junior Ops Engineer Finance een onmisbare speler in!

Wat ga je doen?

De afdeling IT telt zo’n 120 medewerkers die de ruim 600 medewerkers ondersteunt in de ruimste zin van het woord. Jij komt te werken in het DevOps team Financiën. Een team van 6 dat zich elke dag weer inzet voor de continuïteit, stabiliteit en tijdigheid van 40 financiële applicaties. Denk bijvoorbeeld aan software voor betalingsverkeer, grootboek, fraude en premieberekeningen. De impact van deze applicaties en dus van jouw werk is groot. Want bijna alle applicaties van De Goudse zijn uiteindelijk gekoppeld aan deze financiële applicaties. Verstoringen kosten niet alleen geld, maar leiden ook tot ontevreden klanten. Voor klanten die afhankelijk zijn van hun arbeidsongeschiktheidsverzekering kan het bijvoorbeeld grote gevolgen hebben. En als Junior Ops Engineer heb je veel stakeholders. Voorbeelden zijn verschillende gebruikersafdelingen, de servicedesk en andere domeinteams die koppelingen hebben met jouw applicaties.

Jouw werk bestaat dus uit technische en functionele analyse, veel contact met collega’s en leveranciers, het oplossen van problemen en het deelnemen aan wijzigingsprojecten. En het leuke is dat je bij De Goudse heel erg wordt gestimuleerd om ook andere rollen op te pakken. Denk hierbij aan rollen als tester, requirements engineer, scrum master of integratiespecialist. Een ontzettende brede rol, maar toch met je eigen specialisme. Geen dag is hetzelfde, maar elke dag heeft als doel om de financiële applicaties 24/7 in de lucht te houden. 

Hoe ziet jouw werkdag bij De Goudse er uit?

Jouw dag bij De Goudse begint al met een vriendelijke begroeting van de dames van de receptie. Vervolgens loop je naar boven en pak je een goede kop koffie. Je werkt inmiddels een half jaar bij De Goudse en terwijl je naar boven loopt denk je aan alles wat je al geleerd hebt. Je had altijd al bovengemiddelde interesse in IT en cijfertjes en haalde veel voldoening uit technische vraagstukken. Communicatie ging je ook aardig af en bij De Goudse heb je de kans gekregen om dit alles te combineren en te groeien in een rol als Junior Ops Engineer Finance. Je bent begonnen met een aantal trainingen, wordt intensief begeleid door ervaren collega’s en je merkt dat je steeds meer zelf kan.

Terug naar vandaag. Eenmaal boven kruip je achter je computer en check je de beschikbaarheid van jouw applicaties. Volgens de rapporten van de leverancier loopt alles goed, maar via de servicedesk krijg je wel een vraag van een gebruiker. Er is recent een wijziging in de applicatie doorgevoerd en dat zorgt ervoor dat hij een bepaalde functionaliteit niet meer weet te vinden. Jij bent proactief, dus je loopt direct even naar hem toe om hem dit te laten zien. Je bent van nature hulpvaardig en vindt het leuk dat je de vrijheid hebt om de organisatie in te gaan en kunt helpen.

Terwijl je terug naar je afdeling loopt, ontvang je een storingsmelding van de servicedesk. In de grootboekapplicatie worden bepaalde gegevens niet op de juiste manier weggeschreven, waardoor een foutmelding ontstaat. Je gaat eerst goed onderzoeken wat de situatie is. Je loopt naar de business collega die de melding heeft gedaan toe, om te kijken wat er precies gebeurt. Deze collega lijkt alles goed te doen, dus daar ligt het niet aan. Vervolgens loop je naar je ICT collega’s toe die de systemen beheren waar het grootboek mee gekoppeld is, maar ook daar lijkt alles goed te staan. Op basis van je analyse lijkt het aan het grootboek zelf te liggen. Vervolgens neem je contact op met de leverancier. Je legt uit wat het probleem is en dat het volgens jouw analyse aan het grootboek moet liggen. De leverancier is nog niet bekend met het probleem en geeft aan dat het bij hen erg druk is en dat er morgen pas tijd is om jullie incident op te pakken. Omdat de impact voor jullie vrij groot is, neem jij hier natuurlijk geen genoegen mee. Met wat overredingskracht lukt het je om de leverancier te overtuigen om het voor het einde van de dag uit te zoeken. Dat voelt goed, hier maak je echt verschil.

In de middag richt je je op een groot project waar jullie als domeinteam mee bezig zijn. Op dit moment zijn er 7 verschillende verzekeringsapplicaties, die elk op hun eigen manier het betalingsverkeer reguleren. Voor jullie betekent dit dat jullie bij een wijziging dit 7 keer moeten doorvoeren én in beheer moeten nemen. Erg onpraktisch. Daarom zijn jullie samen met een leverancier bezig met het ontwikkelen van 1 uniform systeem voor deze applicaties. Dit is een gigantisch project van 3 jaar, waar jij als Ops Engineer een belangrijke rol in hebt. Jij bent voortdurend je beheerrequirements aan het toetsen. Je checkt of de juiste info bij de ITservicedesk ligt. Kloppen de SLA’s nog? Hoe moeten we het testproces vorm gaan geven? Wat is de impact van de wijziging op applicaties van andere domeinteams? Allemaal zaken waar jij over nadenkt en communiceert. En juist van die combinatie krijg je heel veel energie. Jij zit echt op je plek bij De Goudse!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je samen met De Goudse dus een unieke kans om je te ontwikkelen als Junior Ops Engineer Finance. Je krijgt alle opleidingen die je nodig hebt, wordt begeleid door ervaren collega’s en mag op den duur ook andere rollen oppakken, zoals tester of scrum master. Verder kent De Goudse een 38-urige werkweek en krijg je direct vanaf de start een goed salaris. 

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken mensen met minimaal HBO niveau. Ervaring is niet nodig, aantoonbare affiniteit met IT en gevoel voor cijfers wel. Je bent analytisch sterk en door jouw communicatie, hulpvaardige karakter en verantwoordelijkheid pas je goed in een regiefunctie. En je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Waar wacht je nog op?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan deze functie en we nemen z.s.m. contact met  je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marco. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!