Ben jij de Junior Datamanager Civiele Techniek die we zoeken?

ENGINEERING & TECHNOLOGY

Junior Datamanager Civiele Techniek

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van Engineering. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft kun je alles worden wat je wil zijn.

Vandervalk+Degroot in Montfoort is dé expert op het gebied van rioleringsbeheer en -innovatie. Nederland heeft 180.000 km aan riool onder de grond liggen. En riolering heeft een groter effect op de gezondheid dan penicilline. Deze twee gegevens wijzen uit dat goed onderhoud en beheer dus cruciaal is. En als Junior Datamanager Civiele Techniek lever jij hier een zeer belangrijke bijdrage aan!

Wat ga je doen?

De afdeling assetmanagement bij vanderValk+Degroot bestaat uit 7 mensen die dagelijks bezig zijn met het opstellen van onderhoudsplannen, op een zo innovatief mogelijke manier. Als Junior Datamanager Civiele Techniek krijg je de ruwe data van klanten binnen. Denk aan oude inspectie- en onderhoudsrapporten. Maar ook aan CAD tekeningen en geografische informatie. Jij schoont deze data op, zoekt de verbanden, verifieert data in het veld en zorgt dat de Maintenance Engineer alles tot zijn beschikking heeft om een goed onderhoudsplan op te stellen. Een complexe puzzel. Met jouw analytische vaardigheden en technisch inzicht zorg jij er indirect dus voor dat de volksgezondheid niet in gevaar komt. En het leuke is: de bedoeling is dat je uiteindelijk groeit naar een rol als Maintenance Engineer, waar je zelf plannen opstelt en klantadvies geeft!

Hoe ziet jouw werkdag bij Vandervalk+Degroot er dan uit?

Je bent inmiddels een aantal maanden als Junior Datamanager Civiele Techniek aan de slag bij Vandervalk+Degroot. Waar je de eerste maanden veel hebt meegelopen met de Sr. Maintenance Engineer, mag je inmiddels steeds zelfstandiger aan plannen en adviezen werken omtrent de reparatie, inspectie en innovatie van rioleringsstelsels.

Op dit moment zijn jullie bezig om een onderhoudsplan op te stellen voor Schiphol, een nieuwe klant. Gisteren heb jij alle ruwe data van Schiphol binnen gekregen. Op dit moment nog heel onoverzichtelijk. Verschillende tekeningen, Excel documenten en oude onderhoudsrapporten. Aan jou de taak om dit te analyseren, te structureren en te verifiëren. De afgelopen maanden heb je veel geleerd over de context en techniek omtrent rioolbeheer en deze kennis helpt je enorm bij jouw analyse.

Een van de eerste dingen die je opvalt is dat informatie over de ligging van de riolering ruim 20 jaar oud is. In die tijd kan er veel veranderd zijn, terwijl de ligging wel cruciaal is. Je besluit om dit zelf te gaan checken. Je stapt dus in de auto om op verschillende plekken landmetingen te gaan doen. En hier komt inderdaad uit naar voren dat de riolering dieper ligt dan wat in de oorspronkelijke rapporten staat. Superleuk dat je de vrijheid hebt om het veld in te gaan en dat je nu al verschil kunt maken!

Aan het einde van de middag rij je weer richting kantoor om je databestanden aan te passen. Ook heb je hebt nog een gesprek staan met een Maintenance Engineer die verantwoordelijk voor de gemeente Haarlem. Waar traditioneel gezien elke gemeente een beheerder heeft die het rioleringsstelsel uit zijn hoofd kent, verdwijnt dit steeds meer en wordt het beheer vaker uitbesteed.. Je vindt het mooi om te merken hoe de Maintenance Engineer hier op in speelt. Deze rol zal de aankomende jaren alleen maar belangrijker worden met deze ontwikkelingen, wat ervoor gaat zorgen dat je steeds meer een spin in het web zal worden bij projecten. Aangezien de bedoeling is dat je uiteindelijk groeit naar deze rol, is het heel interessant om deze ontwikkelingen te volgen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een unieke functie waarbij je een concrete bijdrage kan leveren aan de Nederlandse volksgezondheid. Door middel van investeringen op vakinhoudelijk en persoonlijk gebied, zorgen wij ervoor dat jij alles in je rugzak hebt om direct te starten als Junior Datamanager Civiele Techniek. En we bieden je de kans om binnen de organisatie te groeien naar Maintenance Engineer en op de lange termijn zelfs naar Assetmanager!

Wat vragen wij van jou? 

De Junior Datamanager Civiele Techniek die wij zoeken heeft HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met het werken met databestanden en het leggen van koppelingen hiertussen. Ook heb je affiniteit met techniek. Omdat je kan groeien richting Maintenance Engineer, beschik je ook over inhoudelijke adviesvaardigheden. En bij voorkeur heb je een Rijbewijs B.

En nu… Solliciteren?

Solliciteren is simpel. Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marco. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!