Ben jij de Junior Data Scientist - Zorg die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior Data Scientist - Zorg

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent. Wij zijn op zoek naar nieuwe helden die staan te springen om een uitdagend traineeship te gaan volgen! We kijken naar wie je bent, je sterke punten, motivatie en denkstijl. Als jij in jezelf gelooft, kun je alles worden wat je wil zijn.
Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatie, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Door ontwikkelingen in de technologie gaat ICT hier steeds een grotere rol in spelen.
Een ziekenhuis heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om kwalitatieve zorgverlening. Om deze zorg te kunnen waarborgen, zijn vraagstukken over bijvoorbeeld bezetting van bedden en gemiddelde duur van een behandeling cruciaal. Als trainee Data Scientist lever jij hier een essentiële bijdrage aan.


Wat ga je doen?

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en steeds meer informatie wordt digitaal verwerkt. Informatie over patiënten, behandelingen en zorgtaken. Al deze informatie wordt verwerkt via het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Je kan je voorstellen dat hier ontzettend veel data in samenkomt. Data die jij kan bekijken, analyseren en waar jij uiteindelijk modellen uit kan gaan opstellen om voorspellingen te doen over zorg gerelateerde vraagstukken. Hoe gaaf is dat?

Binnen de afdeling Informatie Management ga jij als data scientitst meedraaien in verschillende projecten. Op dit moment loopt er een project bij het Endoscopie Centrum. Deze afdeling beschikt over behandel- en zorgkamers. Patiënten die een roesje hebben gehad verblijven in de zorgruimte tot ze wakker zijn. De doelstelling van dit project is om een voorspelmodel te gaan ontwikkelen dat de behandeltijd van voorspelt. Binnen de afdeling ga je in gesprek met behandelaars en artsen om te kijken naar variabelen die invloed kunnen hebben op deze behandeltijd. Je pluist definities uit en stelt de variabelen vast. Hierbij weet jij scherp te stellen welke variabelen strikt noodzakelijk zijn binnen jouw analyses. Vanuit hier duik jij het EPD en andere databases in om hier via SQL je gegevens uit op te halen. Je koppelt variabelen en data aan elkaar en kijkt naar de kwaliteit van de gegevens. Uiteraard koppel je periodiek terug naar de afdeling waar je mee bezig bent, wat je bevindingen zijn en waar je naartoe gaat. Want dit zijn jouw opdrachtgevers. Vanuit je analyses ga jij modellen opstellen, toetsen en evalueren. Werken met R en/of Phyton is daarin niet geheel nieuw voor je. Je doet uitspraken over de betrouwbaarheid en kijkt of het model uiteindelijk ook in gebruik genomen kan worden. Door jouw voorspelmodellen zorg jij ervoor dat er genoeg bedden ter beschikking zijn, kamers niet overbezet raken en de zorg op deze manier kwalitatief verbeterd wordt. Zo zijn jouw dataskills écht van levensbelang!

Wat vragen wij van jou?

De datascientist die we zoeken heeft WO denkniveau, met een afgeronde studie in een exacte richting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wiskunde of econometrie . Het belangrijkste is echter dat je analytisch sterk bent en modelmatig kan delen. Daarnaast hebt je de passie en gedrevenheid hebt om je aan de start van je carrière verder te ontwikkelen als datascientist. Hierbij zorgt jouw interesse ervoor dat je makkelijk dingen uitzoekt en contacten kan leggen met anderen, om zo nog meer te weten te komen. Je bent nieuwsgierig , communicatief en houdt ervan om helemaal op te gaan in je werk. Omdat het gaat om een functie bij het Radboud umc, woont bij voorkeur in omgeving Nijmegen.

En nu… Solliciteren?

Als jij ook elke dag met plezier naar je werk wilt, zeker doen! Solliciteren is simpel. Neem contact op met Lotte of Marco. Dat kan via Linkedin, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje met je CV te sturen naar careers@springprofessional.nl.

 

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!