Ben jij de Junior Coördinator Information Security & Compliance - FMCG die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior Coördinator Information Security & Compliance - FMCG

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van onder andere bedrijfskunde en IT. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft, kun je alles worden wat je wil zijn.

‘Wij willen helpen een betere en gezondere wereld te creëren’. Dat is hoe Nestlé meer dan 150 jaar geleden begonnen is, toen Henri Nestlé babyvoeding uitvond en daarmee het leven van een kind redde. Inmiddels is Nestlé het grootste bedrijf ter wereld in de voedingsmiddelenindustrie. Met meer dan 2000 merken in 191 landen is Nestlé toonaangevend en hebben ze een grote verantwoordelijkheid naar de maatschappij. Consumentenvertrouwen is hierin cruciaal. En als Junior Coördinator Information Security & Compliance lever jij juist daar een bijdrage aan!

Wat ga je doen

Het behouden van het consumentenvertrouwen is dus het strategisch doel. Als Junior Coördinator Information Security & Compliance draag jij hier samen met je team aan bij door te zorgen voor een veilige IT omgeving, met behulp van ISO27001 en andere tooling. Zo help je Nestlé bijvoorbeeld om te voldoen aan wettelijke vereisten, zoals de AVG. Daarnaast zijn er veel interne standaarden die jullie implementeren en bewaken. En informatiebeveiliging is natuurlijk ook een belangrijk thema.

Het mooie aan dit Traineeship is dat je wordt opgeleid tot Manager Information Security & Compliance, waarbij jij direct verantwoordelijk wordt dat de organisatie de geldende wetten en reguleringen volgt en handelt naar de interne regels, richtlijnen en standaarden. Jij vertaalt de richtlijnen die op het hoofdkantoor in Zwitserland worden opgesteld naar de business in Nederland. Het allerbelangrijkste hierin is dat je ook gevoel hebt voor het belang van de business en mensen bewust kan maken van het nut van bepaalde procedures. Jij laat het leven binnen de organisatie.

Wat vertel je jouw vrienden?

Op verjaardagen vertel jij dan ook vol trots hoe belangrijk en herkenbaar jouw werk en dat van Nestlé is en hoeveel perspectief Nestlé jou biedt. In jouw kennissenkring heeft iedereen wel eens een product van Nestlé gekocht. Van Maggi tot Nespresso, van Smarties tot babyvoeding. En als ze het kopen, hebben ze er blind vertrouwen in dat het veilig is. Dat het zo duurzaam mogelijk geproduceerd is. Als Junior Coördinator Information Security & Compliance zorg jij er voor dat dat vertrouwen niet beschaamd wordt.

Hoe ziet jouw werkdag bij Nestlé eruit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment van de dag, maar jij hebt een vette baan dus jou maakt het niet uit. Je bent inmiddels een half jaar bezig met jouw rol als Junior Coördinator Information Security & Compliance bij Nestlé en hebt al heel veel geleerd. Je bent vooral veel bezig geweest met autorisatiebeheer in SAP. Je beoordeelt binnenkomende verzoeken, je vertaalt aanpassingen in autorisatieprocedures naar de business en je behandelt dagelijkse vragen. Het is voor jou het ideale startpunt, omdat je op deze manier zowel het SAP systeem als de organisatie echt leert kennen.

Daarnaast word je bij Nestlé klaargestoomd om op termijn, bij gebleken geschiktheid, de rol van Manager Information Security & Compliance over te nemen. Dus je loopt ook veel met de huidige manager mee, op dit moment vooral op het gebied van informatiebeveiliging. Jullie end-user compliance staat op 90%, terwijl het doel 95% is. Je duikt dus het systeem in om alle onderliggende red flags te gaan onderzoeken. Analytisch een pittige klus, omdat het heel veel data is. Jij moet onderzoeken hoe de red flags ontstaan zijn, welke opgelost kunnen worden en hoe. Hierbij kijk je vaak naar systeem, proces en mens en het betekent dat je af en toe impopulaire maatregelen moet nemen. Regels zijn regels, maar de business moet ook blijven draaien. En jij zit midden in dit spanningsveld. Heel gaaf!

In de middag heb je een gesprek met jouw Talent Manager van Spring Professional om jouw ontwikkeling te monitoren. Zoals gezegd is het doel van dit traject dat je op termijn de Manager Information Security & Compliance gaat vervangen en er is een mooi pad uitgestippeld, dat wel goed gemonitord moet worden. Het eerste jaar staat in het teken van het leren kennen van de organisatie, het tweede jaar zal hier het Information Security Management System (ISMS) bij komen, dus meer de kant van beleid en strategie.

Terwijl je naar huis rijdt, besef je je hoe gaaf het is dat je zoveel kansen krijgt. Je hebt altijd interesse in de wereld van Information Security & Compliance gehad en hebt ook leidinggevende ambities. Jouw Traineeship bij Nestlé geeft je de kans om heel veel te zien en te leren en ook te groeien naar de rol van Manager. Dit Traineeship is voor jou dan ook dé perfecte kickstart van je carrière!

Wat bieden wij jou?

Nestlé en Spring Professional bieden je een unieke kans om binnen een complexe, internationale omgeving die midden in de maatschappij staat, te groeien tot Manager Information Security & Compliance. Het betreft een fulltime functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Om je ontwikkeling te faciliteren, is een gedegen trainingsprogramma samengesteld, gericht op vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling.

Maar misschien nog wel het allerbelangrijkst, je komt terecht in een prettige werkomgeving, met een goede teamgeest, gedreven collega’s en oprechte bedrijfstrots.

Wat vragen wij van jou? 

Wij zoeken mensen met een HBO/WO niveau. Bij voorkeur aantoonbaar met een afgeronde opleiding. Relevante studierichtingen zijn bijvoorbeeld Bedrijfskunde, IT of Security / Veiligheid. Bovendien heb je al wat werkervaring opgedaan. Dit kan ook naast of tijdens je studie zijn, waar het vooral om gaat is dat je snapt hoe een complexe, internationale organisatie als Nestlé werkt.

Daarnaast heb je regels en richtlijnen hoog in het vaandel staan, maar snap je ook het belang van de business. Je bent in staat om mensen in beweging te krijgen om ook echt het juiste gedrag te laten zien. Ook ben je vasthoudend en diplomatiek. En je hebt een vloeiende beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift.

Tot slot word je opgeleid tot Manager Information Security & Compliance. Dus je hebt leidinggevende ambitie en vaardigheden.

What are you waiting for?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marco. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!