Ben jij de Junior Application Manager - Instant Payments die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior Application Manager - Instant Payments

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

equensWorldline is één van de meest innovatieve organisaties op het gebied van digitale betalingsverwerking in Europa. Het hoofdkantoor is gelegen in Utrecht. Elke dag weer zetten zij zich in om miljarden financiële transacties snel, correct en veilig te verwerken. En dat in een continu veranderende markt qua wetgeving, technologie en wensen van de klant. De IT infrastructuur van equensWorldline vertegenwoordigt een groot economisch en maatschappelijk belang. Als Junior Application Manager ga jij hier een cruciale bijdrage aan leveren!

In wat voor omgeving kom je terecht?

Voor de afdeling European Payments werken 25 mensen, verdeeld over de locaties Utrecht en Stuttgart. Dagelijks zetten zij zich in voor veilige en betrouwbare software om het betalingsverkeer in Europa te reguleren. Instant Payments is hier een onderdeel van, dat wil zeggen digitale verwerking van alle betalingen die binnen 2 seconde op de rekening van de begunstigden moeten staan. Iets wat door ontwikkelingen als bijvoorbeeld Tikkie sterk in opkomst is. Op dit moment zijn vanuit de afdeling Applicatie Management 2 man verantwoordelijk voor configuratie, beheer en onderhoud van de systemen die dit mogelijk maken en als Junior Application Manager zou jij hun nieuwe collega worden.

Wat ga je doen?

Als Junior Application Manager zet je jouw technische passie, analytische en probleemoplossende manier van denken én communicatieve vaardigheden in voor een maatschappelijk belangrijke én kritische rol. Want één fout kan een verstoring van het digitale betalingsverkeer betekenen. Concreet betekent dit dat jij de bestaande functionaliteiten op basis van klantwensen configureert tot werkend systeem. Je ondersteunt testers met het werkend houden van hun omgeving. Je analyseert problemen en zorgt dat deze opgelost worden. En je neemt deel aan projectgroepen voor het bouwen van compleet nieuwe functionaliteiten. Erg divers en uitdagend, geen dag is hetzelfde.

Wat vertel je op verjaardagen?

Op verjaardagen vertel jij dan ook vol trots dat je van jouw hobby je beroep hebt weten te maken. Je bent altijd al bezig geweest met IT en alle toepassingen hiervan boeien jou enorm. En nu configureer en beheer jij software waar iedereen mee te maken heeft, want tegenwoordig maakt bijna iedereen op een bepaalde manier wel digitaal geld over. Door alle technologische ontwikkelingen verwachten mensen ook dat het geld snel van rekening A naar rekening B gaat. De platformen die jij in beheer hebt, faciliteren dit. Jouw werk is technisch complex, maatschappelijk relevant én heel herkenbaar!

Hoe ziet jouw werkdag bij equensWorldline er uit?

Je werkt inmiddels 3 maanden als Junior Application Manager bij equensWorldline. Je hebt altijd interesse gehad in de technische kant van IT. Je was bijvoorbeeld vaak bezig met databases en SQL en je hebt ook al wat geprogrammeerd in python. Maar los van techniek ben je ook communicatief sterk, lever je met jouw kennis graag een bijdrage in projectgroepen. En wat dat betreft had je niet op een betere plek kunnen zitten dan bij equensWorldline.

Vandaag begin je met het maken van een configuratie voor een nieuw aan te sluiten klant. Op basis van de klantvraag stel jij de beschikbare functionaliteiten van het systeem zo samen, dat het precies voldoet aan de wensen van de klant. Een echte puzzel met heel veel stukjes, waar je jouw technische kennis en analytisch vermogen goed in kwijt kan. Omdat  het zulke kritische software betreft, moet het goed getest worden en jij ondersteunt de testers dus ook bij het werkend krijgen van hun omgevingen.

In de middag heb je een aantal projectoverleggen. Door ontwikkelingen in de markt is het belangrijk dat er nieuwe functionaliteiten aan het systeem worden toegevoegd, om aan de klantvraag te kunnen blijven voldoen. Vanuit beheer ben jij aangesloten bij projecten om input te leveren over haalbaarheid en beheersbaarheid. Erg leuk en leerzaam om te doen.

Tussen je overleggen door word je gebeld over een storing. Als Junior Application Manager ben je specialist in prio 1 incidenten. Jouw doel is om het incident zo snel mogelijk af te zwakken om de productie te herstellen. Na het stellen van een aantal kritische vragen kom je bij de oorzaak, waar je een simpele work-around weet te bedenken. Deze implementeer je, waardoor de productie weer draait en jouw afdeling nu tijd heeft te kijken naar een structurele oplossing. Geeft veel voldoening!

Je merkt sowieso dat je het goed naar je zin hebt. Uitdagend werk, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, werk met impact en collega’s die net als jij veel interesse in techniek hebben. De rol van Junior Application Manager is voor jou dan ook dé kickstart van je carrière!

Wat bieden wij jou?

Als je geïnteresseerd bent in complexe IT vraagstukken en je jezelf hierin wil ontwikkelen, dan ben je bij equensWorldline aan het juiste adres. Ze zijn één van de leidende spelers in deze zeer dynamische en veranderende markt. Wij bieden je een unieke kans om binnen een complexe organisatie superveel te leren. Je krijgt alle vakinhoudelijke opleiding die je nodig hebt. Het is mogelijk om 36 of 40 uur te werken en vanaf dag één krijg je een goed salaris.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken mensen met minimaal HBO werk- en denkniveau en een sterke affiniteit met IT. Je wil qua techniek alles weten en je hebt de drijfveer om je zo snel mogelijk te ontwikkelen tot een gewaardeerde payment specialist in het team. Je bent bereid om hier opleidingen voor te volgen. Ook ben je analytisch sterk, weet je verbanden te leggen en heb je een groot probleemoplossend vermogen. Je bent proactief in contact en geniet van de typisch Hollandse directheid. tot slot heb je er géén problemen mee om zowel in Engels als Nederlands te communiceren

Hoe kom je hiervoor in aanmerking?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marco. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!