Ben jij de Junior Adviseur Beleid & ICT (in de zorg) die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Junior Adviseur Beleid & ICT (in de zorg)

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT en Informatiemanagement. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft kun je alles worden wat je wil zijn.
Sint Antonius Ziekenhuis is een toonaangevend topklinisch ziekenhuis. Toonaangevend in zorg én technologie. Samen zorgen voor kwaliteit van leven staat centraal. De afdeling ICT Beheer vervult hierin een cruciale rol o.a. door ontwikkeling en beheer van het elektronisch patiëntendossier (EPD), waarmee snelle en efficiënte zorg wordt gegarandeerd. En als Junior Adviseur Beleid & ICT lever jij hier een essentiële bijdrage aan!


Wat ga je doen?

Als Junior Adviseur Beleid & ICT ben jij de olie tussen de ICT specialisten. Deze specialisten zijn technische experts, doeners en inhoudelijk heel sterk. De vertaalslag en integratie van technische ideeën naar beleidsadviezen of bijvoorbeeld meerjarenbeleidsplannen ligt hen minder. En daar kom jij om de hoek kijken. Jij haalt informatie op en vertaalt dit samen met het Hoofd ICT Beheer naar papier. Door jouw vertaalslag, proactiviteit, daadkracht en communicatie creëer je draagvlak in alle lagen van de organisatie. Je krijgt investeringen rond en zorgt hiermee dat de plannen daadwerkelijk uitgevoerd worden. Met andere woorden, jij krijgt dingen geregeld! En hiermee lever je dus een directe bijdrage aan snelle, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige zorg. Voor iedereen.

Klinkt leuk hè, maar hoe ziet je dag er dan uit? 

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste deel van de dag, maar jij hebt een vette baan, dus jou maakt het niet uit. Jij werkt nu al twee maanden als Junior Adviseur Beleid & ICT bij het Sint Antonius Ziekenhuis in Utrecht. De eerste maanden stonden volledig in het teken van je inwerktraject. Je hebt meegelopen met de afdelingen Netwerk- en systeembeheer en Technisch Applicatiebeheer (TAB). Heel nuttig, omdat je de mensen op de afdeling goed hebt leren kennen. En je hebt veel geleerd over het ICT landschap. Je hebt altijd al interesse in ICT gehad, dus superleuk om eens mee te mogen kijken!

Vandaag begint met de gebruikelijke dagstart. Samen met het Hoofd ICT Beheer en de afdelingshoofden van Netwerk- en systeembeheer en TAB neem je de actielijst door en breng je in kaart wat er gisteren is gebeurd en wat er voor vandaag gepland staat. Je bent geen techneut, maar je bent wel actiegericht en communicatief sterk. Dus de actiepunten waar deze vaardigheden nodig zijn, pak jij direct op. Hier heb je een vrije rol in en dat vind je heerlijk!

In de dagstart hoor je bijvoorbeeld dat er een wijziging in een applicatie voor de afdeling Gynaecologie gaat komen die zeker impact gaat hebben op hun proces. Dat is nu echt een actie voor jou! Je loopt direct langs de verantwoordelijke TAB’er om te inventariseren wat er wanneer en voor welke gebruikersgroep gaat gebeuren. Vervolgens loop je langs de helpdesk. Bij slechte communicatie zullen zij veel vragen krijgen. Dus samen met hen stel je een communicatieplan op, waarin je de organisatie meeneemt in wat er gaat gebeuren en wat de wijziging precies gaat betekenen.

In de middag kijk je samen met het Hoofd ICT Beheer naar de beleidsmemo die hij geschreven heeft. Doel is om zijn manager (de CIO) en de Raad van Bestuur te overtuigen van een investering van 2 miljoen, dus het is belangrijk dat de memo duidelijk en overtuigend is. Dit vind je gaaf om te doen! Tijdens je opleiding was je erg goed in het schrijven van stukken en nu gaat het ook daadwerkelijk ergens over. Je leest de memo kritisch door en ziet nog wel punten ter verbetering. Je schroomt niet om dit te benoemen. Dat is je rol en dat wordt ook echt gewaardeerd.

Vandaag was een topdag! Lekker hectisch waarbij je als Junior Adviseur Beleid & ICT echt de link bent tussen het ziekenhuis en ICT-Beheer. En juist die rol past je als een jas. Nu al zin in morgen!

Wat bieden wij jou? 

Wij bieden je een unieke functie binnen een complexe organisatie met grote maatschappelijke waarde. Je krijgt zowel van Spring Professional als het Sint Antonius Ziekenhuis intensieve begeleiding.  Samen zorgen we voor een analytische uitdaging, een volledig verzorgd opleidingstraject en een persoonlijk ontwikkelplan om ook jouw groei op lange termijn te garanderen. En vanaf dag 1 krijg je een goed salaris, ook niet onbelangrijk natuurlijk.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken mensen met HBO+/WO niveau. Jonge talenten die in staat zijn om het overzicht te houden in een complexe en hectische omgeving als het Sint Antonius Ziekenhuis. Een achtergrond in IT is zeker geen vereiste, wij staan open voor alle studierichtingen. Wel een vereiste is affiniteit met een IT omgeving. Je moet echt willen begrijpen hoe het IT landschap in elkaar zit, het leuk vinden om met techneuten in gesprek te gaan. Daarnaast ben je tekstueel sterk. Jouw stukken komen niet alleen door de spellingscontrole, maar weten ook zo direct mogelijk een boodschap over te brengen. Je bent actiegericht en proactief. Jij bent altijd al iemand geweest die dingen geregeld krijgt. En tot slot schroom je niet om gevraagd en ongevraagd advies te geven.

En nu… Solliciteren! 

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marco. Dat kan via Linkedin, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!