Ben jij de Jr. Business Consultant Robotisering (RPA) die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Jr. Business Consultant Robotisering (RPA)

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van Informatiemanagement, IT en digitalisering. Wij zijn op zoek naar ondernemende helden die staan te springen om een uitdagend ontwikkeltraject te gaan volgen waarin jij klantbehoeften omzet in oplossingen en organisaties verder helpt met de digitale transformatie. We kijken naar wie je bent, wat je sterke punten zijn, je motivatie en je manier van denken. Ben jij de Jr. Business Consultant Robotisering (RPA) die we voor onze partner MvR & Partners zoeken?

MvR & Partners is koploper in het optimaliseren en robotiseren van processen binnen de overheid. Hierdoor houden medewerkers meer tijd over om aandacht te besteden aan de dienstverlening voor burgers en bedrijven. MvR & Partners is een professionele overheidsexpert die samen met hun klanten het doel heeft om te innoveren op het gebied van digitalisering. Met als uitgangspunt digitale zelfredzaamheid voor de toekomst in zowel de publieke als private sector. Met projectmanagement van implementaties, organisatie- en veranderadviezen en trainingen helpen zij organisaties verder. Van de vier thema’s waarin MvR & Partners excelleren is RPA er één van. Jij krijgt de unieke kans om hieraan bij te dragen en je volledig te ontwikkelen tot digitaal expert!

 

Wat ga je doen?

Als Jr. Business Consultant Robotisering (RPA) bij MvR & Partners ga jij agile projectmatig in verschillende organisaties processen analyseren en hier digitale software robots voor bouwen (softbots). Een gave uitdaging! Organisaties investeren namelijk veel geld in de ontwikkeling van ICT omgevingen, maar nog steeds kosten handmatige administratieve handelingen onnodig veel tijd en zijn deze vaak dubbel van aard. Nu is het namelijk nog zo dat gegevens vaak in meerdere systemen dubbel ingevoerd en gecontroleerd worden en er nog vele stappen nodig zijn voor het kunnen behandelen van een zaak, bezwaar en/of aanvraag. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van jouw verhuizing, het regelen van een parkeervergunning of de aanvraag van jouw paspoort.

Door jouw werk zullen softbots deze handelingen automatisch uitvoeren, wat organisaties een hoop tijd scheelt en ruimte geeft voor focus op andere en meer uitdagende werkprocessen. Voor 80% ben jij als Jr. Business Consultant Robotisering (RPA) bezig met het uitvragen, analyseren en vertalen van processen in plannen en ontwerpen. De andere 20% van jouw vak is het daadwerkelijk modelleren van de softbots en het implementeren hiervan. Naast RPA technieken en adviseurschap ga jij enorm veel leren over bedrijfsprocessen, scrum en systeemarchitectuur. Uitdaging genoeg!

 

Klinkt leuk hè, maar hoe ziet een dag er dan uit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment van de dag, maar met jouw nieuwe uitdaging heb jij er helemaal zin in. Een paar weken geleden ben je gestart in jouw ontwikkeltraject tot Jr. Business Consultant Robotisering (RPA) bij MvR & Partners en heb je al enorm veel geleerd. Je hebt de eerste maand opleiding RPA software vanuit UiPath afgerond zodat je de beginselen van het modelleren van soft robots kent. Samen met de senior RPA Consultant en het team heb je ook al verschillende klanten bezocht. Je bent helemaal klaar om nu zelf jouw eerste stappen te gaan zetten.

Vanochtend ben je op locatie bij een waterschap en starten jullie als team de dagelijkse Stand Up middels de Scrum Methodiek. In tweewekelijkse sprints werken jullie in dit project aan de robotisering van het watervergunning afhandelingsproces. De Product Owner, Proceseigenaar en Key User vanuit de organisatie worden hier ook bij aangehaakt, zij zijn volledig thuis in het zaaksysteem waarmee gewerkt wordt. Je hebt vanuit gesprekken een goede analyse gemaakt, maar merkt dat er nog laatste informatie ontbreekt en loopt de afdeling op. Een medewerker laat je precies zien hoe hij zijn proces uitvoert. Kijk eens aan! Je ziet dat hij in zijn proces na afhandeling van de zaak nog een beoordelingszaak opstelt. Scherp opgemerkt, dat betekent een nieuwe integratie voor de softbot.

Tijd om eens wat van jouw RPA kunsten te laten zien. Je hebt in de modelleersoftware van UiPath flinke meters gemaakt. De laatste errors heb je weten te verhelpen en de feedback van je collega heb je verwerkt. Er staat je nog een spannende middag te wachten. Jij zal aan het management de eerste demo presenteren van wat jullie al opgeleverd hebben. Zo kan je exact tonen hoe het robotiseringsproces werkt en wat dat voor hun proces oplevert. Het management is positief verbaasd hoe verleende vergunningen nu automatisch in het online publicatiesysteem komen en documenten en e-mail berichten worden aanmaakt binnen het systeem. Na enkele kritische vragen krijg je goed nieuws, je hebt een GO gekregen om live te gaan!

Later op de dag heb je een afspraak bij een andere klant. Het is even een stuk rijden, want je moet aan de andere kant van het land zijn. Maar zo zie je onderweg ook nog eens wat van Nederland! Bij deze klant is recent een robotiseringsproces geïmplementeerd. Enkele medewerkers uit de organisatie hebben nog vragen over de werkwijze van de softbot. Jij bent onderweg om ze hierin verder te helpen. Aan de hand van de juiste vragen signaaleer jij waar ze tegenaanlopen. Daarnaast kan je gelijk kijken naar verbeteringen. Je bent gevraagd om wat langer bij de implementatie betrokken te blijven. Dat biedt een interessante nieuwe opdracht.

Einde van de dag ga je met een tevreden gevoel weer naar huis. Je kijkt uit naar morgen, want dan is het vrijdag. Elke vrijdag zijn jullie met het team aanwezig op kantoor in Vleuten voor een evaluatie van hoe de week is gegaan en een blik op hoe volgende week er uitziet. Geen week is hetzelfde! Tevens een mooi moment om jouw succes te delen. Hoe kan je dat nou beter vieren dan met pizza margarita voor het hele team, uiteraard wel met behulp van een softbot online met één druk op de knop besteld. Je bent niet voor niets een expert aan het worden op RPA gebied!

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uniek ontwikkeltraject met uitdagende verantwoordelijkheden. Je krijgt de kans om enorm veel te leren en specialist te worden in RPA. Verder krijg je o.a. cursussen in Lean, bedrijfsprocessen, business- en procesanalyse, scrum en projectmanagement. Maandelijks zijn er kennissessies met interessante sprekers. In jouw projectreis kom je bij veel verschillende klanten langs. Afhankelijk van je interesse word je nog meer expert op gebied van processen, scrum, projectmanagement of IT. Samen zorgen we voor een analytische uitdaging, een volledig verzorgd ontwikkeltraject en een persoonlijk ontwikkelplan om ook jouw persoonlijke groei op lange termijn te garanderen.

 

Wat vragen wij van jou?

De starter die we zoeken heeft minimaal HBO of WO werk- en denkniveau. Ervaring in dit vakgebied is geen vereiste, wel zoeken we aantoonbare affiniteit met procesanalyse, digitale technologieën, dashboard ontwerp of verandermanagement. We vinden het met name erg belangrijk dat jij over de juiste drive en competenties beschikt!

Je bent zelfstandig, communicatief sterk en weet mensen te overtuigen. Daarbij weet je goed te luisteren naar wat de klant zoekt en wil, maar weet je ook op een directe, professionele manier jouw visie te delen in het verhaal. Je bent analytisch en hebt een kritische blik op jouw werk en omgeving. Met jouw ambitieuze instelling blijf jij graag op de hoogte van nieuwe wensen en ontwikkelingen binnen RPA. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en vind je het leuk om onderweg te zijn om organisaties verdeeld door het land verder te helpen.

 

En nu…? Solliciteren?

Is het hebben van plezier in je werk net zo belangrijk voor jou als de ontwikkelingskansen die je krijgt? Stuur dan een mailtje met jouw CV naar careers@springprofessional.nl. Overtuig je ons van jouw kwaliteiten en motivatie, dan kun je een uitnodiging verwachten voor een lekkere kop koffie en een gesprek met Lina en Esther. Eens in contact komen met de RPA specialisten van MvR & Partners? Reageer ook dan gerust!

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!