Ben jij de Cloud Engineer Office 365 die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Cloud Engineer Office 365

VAKGEBIEDEN

Spring Professional


Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft kun je alles worden wat je wil zijn.

De Goudse Verzekeringen is het grootste familiebedrijf in de verzekeringswereld. De Goudse biedt branchegerichte producten aan, want iedere branche kent haar eigen uitdagingen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Ruim 250 applicaties draaien dagelijks om deze kwaliteit te waarborgen. Beheer en ontwikkeling binnen het complexe IT-landschap speelt dan ook een cruciale rol. En daar wordt jij als Cloud Engineer Office365 een onmisbare speler in!

Wat ga je doen?

De afdeling IT telt zo’n 120 medewerkers die de ruim 750 medewerkers en klanten ondersteund in de ruimste zin van het woord. Op verjaardagen vertel jij vol trots dat je van jouw hobby je beroep hebt weten te maken. Je hebt altijd al interesse gehad in computers, apps en systemen. Alle toepassingen hiervan boeien jou enorm. Jij duikt graag in de nieuwste ontwikkelingen binnen IT en kijk kritisch hoe processen slimmer, sneller en veiliger kunnen. En nu kan jij hier de hele dag mee bezig zijn!  De Goudse werkt met de nieuwste technieken en is steeds op zoek naar innovatieve oplossingen.  Jij kan tijden s het traineeship  alles leren over de nieuwste technieken en de Cloud en deze direct toepassen; jouw focus ligt op het beheren, implementeren en door ontwikkelen van alle Office365 componenten.. Hoe gaaf is dat?

Hoe ziet jouw werkdag bij de Goudse er uit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment van de dag, maar jij volgt een te gek traineeship bij de Goudse dus het maakt jou niet uit! Je stapt uit de trein en loopt direct naar kantoor aan de rand van het station en start je dag met een stand-up. Tijdens de Agile Scrum stand-up geeft je manager aan dat Microsoft nieuwe applicaties heeft die de Goudse verder gaat helpen in het optimaliseren van de werkprocessen. Jij hebt als taak gekregen om de nieuwe applicatie te implementeren en te testen.  Een maand geleden had je nog niet gedacht dat je dit zelfstandig uit kon voeren, maar de afgelopen maand heb je zoveel geleerd dat je nu zelfstandig taken uitvoert tijdens je traineeship.

Tijdens de lunch schiet je je manager aan. Vanuit een beurs vorige week heb je de nieuwe doorontwikkeling van de Sharepoint applicatie gezien en welke nieuwe IT snufjes er zijn op het gebied van beveiliging van het gebruik op mobiele devices binnen Office365.  Jij bent razend enthousiast en weet dit enthousiasme over te brengen op hem. Hier kunnen we echt wat mee binnen de organisatie!

Morgen direct aan de slag met het schrijven van een businessplan! Nu eerst een check op de updates en patches die Microsoft op de planning heeft staan. Door het maatwerk wat in de applicaties zit, kan het zijn dat na de update bepaalde applicaties niet meer naar behoren werken. Aangezien je bij de Goudse niet afwacht tot het fout gaat, duik jij die middag in de documentatie om te voorkomen dat de applicaties stil valt.

Rond een uur of 4 staat een meeting gepland met een externe expert op het gebied van Office 365. Hij is een absolute specialist in jouw vakgebied en jij hebt de kans om alles van hem te leren. Hoe gaaf is dat. Je hebt al je vragen voorbereid, wat zal deze meeting je helpen bij Intune en je beheer van de mobiele apparaten.

Wanneer je aan het eind van de dag in je agenda kijkt, zie je dat je morgen een afspraak hebt met je talentmanager. Zij begeleidt jou tijdens je ontwikkeling naar een volwaardig Cloud Engineer Office 365. Zij komt langs om je voortgang te bespreken met je leidinggevende. Je bereidt de afspraak voor en kijkt terug op een productieve dag. Nu tijd om af te sluiten en met een goed gevoel naar huis te gaan.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je dus een unieke kans om binnen een innovatieve organisatie vanaf dag één superveel te leren. Naast een volledig verzorgd traineeship op technisch- én persoonlijk gebied, wordt je begeleid door een ervaren collega én een talentmanager. Uiteraard ontvang je ook een mooi salaris, reiskostenvergoeding en inhoudelijke trainingen om een van de beste binnen jouw vakgebied te worden!

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken mensen met een HBO/WO niveau. Je hebt een aantoonbare affiniteit met IT. Dit kan terug te zien zijn in je studie, maar hobbymatig mag ook. Bijvoorbeeld als je websites hebt gebouwd met een database erachter of momenteel knutselt aan je eigen app. Jij wilt voorop lopen in technologische vernieuwingen, de nieuwste snufjes kennen vooral veel alles leren! Je bent proactief, je durft vragen te stellen en toont initiatief. Tot slot heb je de sterke ambitie om je ook na dit traineeship te blijven ontwikkelen in IT.

Waar wacht je nog op?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lotte of Marjolein . Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@www.springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!