Ben jij de Cloud Engineer Azure die we zoeken?

IT & DEVELOPMENT

Cloud Engineer Azure

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT middels een traineeship. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft kun je alles worden wat je wil zijn.

De Goudse Verzekeringen is het grootste familiebedrijf in de verzekeringswereld. De Goudse biedt branchegerichte producten aan, want iedere branche kent haar eigen uitdagingen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Ruim 250 applicaties draaien dagelijks om deze kwaliteit te waarborgen. Beheer en ontwikkeling binnen het complexe IT-landschap speelt dan ook een cruciale rol. En daar wordt jij als Cloud Engineer Azure een onmisbare speler in!

Wat ga je doen?

De afdeling IT telt zo’n 120 medewerkers die de ruim 750 medewerkers en klanten ondersteund in de ruimste zin van het woord. Op verjaardagen vertel jij vol trots dat je van jouw hobby je beroep hebt weten te maken. Je hebt altijd al interesse gehad in computers, apps en systemen. Alle toepassingen hiervan boeien jou enorm. Jij duikt graag in de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en kijk kritisch hoe processen slimmer, sneller en veiliger kunnen. En nu kan jij hier de hele dag mee bezig zijn!  De Goudse werkt met de nieuwste technieken en is steeds op zoek naar innovatieve oplossingen.  Jij kan hier alles leren over de nieuwste technieken en de Cloud en deze direct toepassen; jouw focus ligt op het beheren, implementeren en door ontwikkelen van alle Azure cloud componenten. Hoe gaaf is dat?

Hoe ziet jouw werkdag bij de Goudse er uit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment van de dag, maar jij volgt een te gek traineeship bij de Goudse dus het maakt jou niet uit! Je stapt uit de trein en loopt direct naar kantoor tegenover het station en start je dag met een stand-up. Tijdens de Agile Scrum stand-up  zie je dat de nieuwe applicatie voor de financiële administratie die in gebruik is genomen, klaar staat in de test omgeving. Deze applicatie moet corresponderen met de database waar de klanten in geregistreerd staan. De vorige keer heb je samen met een ervaren Cloud Engineer Azure de koppelingen gemaakt, dus deze keer trek jij deze taak naar je toe!  Heel gaaf! Een maand geleden had je nog niet gedacht dat je nu al zo ver zou zijn in je traineeship.

Eind van de ochtend ga je samen met een collega aan de slag met het neerzetten van de infrastructuur. Hierbij merk jij op dat je collega steeds dezelfde taken uitvoert. Je hebt op de trainingen geleerd dat je hiervoor ook een script kan schrijven die de taken automatisch uitvoert. Het standaardiseren van deze taken maakt systemen en de infrastructuur efficiënt en effectief, wat hoog op het programma staat bij de Goudse.

In de middag start je samen met een andere collega aan een project dat gepland staat op de project kalender. Je gaat werkzaamheden uitvoeren ten behoeve van het beheer van een component. Je wacht hierin niet af tot zich een fout voordoet, maar je ben proactief in het optimaliseren om de systemen sneller en veiliger maken.

Rond een uur of 4 staat een afspraak met je manager gepland, jij hebt vorige week op een beurs een  nieuwe tool gezien die de Goudse echt goed kan helpen in het professionaliseren van de infrastructuur. Vanmiddag kan jij je idee pitchen. Spannend!

Wanneer je aan het eind van de dag in je agenda kijkt, zie je dat je morgen een afspraak hebt met je talentmanager. Zij begeleidt jou tijdens je ontwikkeling naar een volwaardig Cloud Engineer Azure. Zij komt langs om je voortgang te bespreken met je leidinggevende. Je bereidt de afspraak voor en kijkt terug op een productieve dag. Nu tijd om af te sluiten en met een goed gevoel naar huis te gaan.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je dus een unieke kans om binnen een innovatieve organisatie vanaf dag één superveel te leren binnen de IT.  Over SaaS, PaaS, IaaS, AGILE SCRUM, Cloud Engineering,scripting en nog heel veel meer. Naast een volledig verzorgd ontwikkeltraject op technisch- én persoonlijk vlak, wordt je begeleid door een ervaren collega én een talentmanager. Uiteraard ontvang je ook een mooi salaris, reiskostenvergoeding en inhoudelijke trainingen om een van de beste binnen jouw vakgebied te worden! En bovendien mag je werken met de uitgebreide E5 licentie, wat wil je nog meer?

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken mensen met een HBO/WO niveau. Je hebt een aantoonbare affiniteit met IT. Dit kan terug te zien zijn in je studie, maar hobbymatig mag ook. Bijvoorbeeld als je websites hebt gebouwd met een database erachter of momenteel knutselt aan je eigen app. Jij wilt voorop lopen in technologische vernieuwingen, de nieuwste snufjes kennen vooral veel alles leren! Je bent proactief, je durft vragen te stellen en toont initiatief. Tot slot heb je de sterke ambitie om je ook na dit ontwikkeltraject te blijven ontwikkelen in IT.

Waar wacht je nog op?

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV aan dit traineeship en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lotte of Marjolein . Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@www.springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!