Kickstart your career

Een perfecte match met een verrassende opdrachtgever

VACATURES SPRING PROFESSIONAL

Kickstart your career today!

Ontdek hieronder welke vacatures passen bij jouw talenten. Of trek jouw stoute schoenen aan en solliciteer spontaan.
We kijken ernaar uit!

 • IT & DEVELOPMENTTrainee Functioneel Beheer ERP bij Jeroen Bosch Ziekenhuis

  Een ziekenhuis heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om kwalitatieve zorgverlening. Om deze kwaliteit te waarborgen speelt een goed intern verloop van systemen en processen binnen de organisatie een zeer belangrijke rol. Veel bedrijfsprocessen in de organisatie hangen samen met elkaar, van relatiebeheer tot financiële administraties. Neem nou de afdelingen inkoop en logistiek die het ziekenhuis o.a. van (medische) hulpmiddelen voorziet. Enorm cruciaal zodat medewerkers en zorgprofessionals hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren. En daar draag jij als Functioneel Beheerder zeker aan bij.

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTCloud Engineer Azure

  De Goudse Verzekeringen is het grootste familiebedrijf in de verzekeringswereld. De Goudse biedt branchegerichte producten aan, want iedere branche kent haar eigen uitdagingen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Ruim 250 applicaties draaien dagelijks om deze kwaliteit te waarborgen. Beheer en ontwikkeling binnen het complexe IT-landschap speelt dan ook een cruciale rol. En daar wordt jij als Cloud Engineer Azure een onmisbare speler in!

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTCloud Engineer Office 365

  De Goudse Verzekeringen is het grootste familiebedrijf in de verzekeringswereld. De Goudse biedt branchegerichte producten aan, want iedere branche kent haar eigen uitdagingen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Ruim 250 applicaties draaien dagelijks om deze kwaliteit te waarborgen. Beheer en ontwikkeling binnen het complexe IT-landschap speelt dan ook een cruciale rol. En daar wordt jij als Cloud Engineer Office365 een onmisbare speler in!

  MORE INFO
 • INFORMATIEMANAGEMENTTrainee Informatiespecialist Overheid (Rotterdam)

  Als Trainee Informatiespecialist ga jij jouw vaardigheden inzetten voor het maatschappelijk belang. Iedereen is het tegenwoordig gewend om gewenste informatie binnen een paar seconde beschikbaar te hebben. De overheid moet en wil daar in mee en jij helpt ze in deze transitie. Fysieke informatiestromen moeten gedigitaliseerd worden. Digitale informatiestromen moeten op een gestructureerde manier verwerkt worden, zodanig dat ze op het juiste moment, op de juiste plek, voor de juiste personen toegankelijk zijn. Daar lever jij een wezenlijke bijdrage aan.

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJunior Werkvoorbereider

  Bij het renoveren van een brug, sluis of stuw komt veel kijken. De ideeën dienen uitgewerkt te worden in een werkbare tekening. Er moet gekeken worden naar de omgevingsfactoren, moet er een omleiding ingesteld te worden, moet er verkeer onder de tijdelijke brug door. Kunnen de collega’s veilig werken of moet een constructie worden gemaakt om dit te garanderen. Worden de werkzaamheden op locatie uitgevoerd of  sta je voor een logistieke uitdaging om de onderdelen naar de werkplaats te halen.

  Als Junior Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de een project soepel verloopt, dat producten op tijd worden ingekocht, dat alle betrokken (interne en externe) partijen op de hoogte zijn van de uit te voeren werkzaamheden, denk je mee met de projectleider en ondersteun je deze waar mogelijk. Je beantwoord vragen van je collega’s van zowel de werkplaats als op locatie en voert berekeningen uit. Kortom jij zorgt ervoor dat het project zonder problemen en vertraging uitgevoerd kan worden.

  MORE INFO
 • phantomTrainee Recruitment Consultant

  Jij gaat mensen helpen. Organisaties om zich in deze schaarse arbeidsmarkt voor te bereiden op de toekomst. En jonge talenten aan een goede baan. als Recruitment Consultant bij Spring Professional kijk je verder dan alleen het CV. En daarmee help jij jonge talenten aan dé kickstart van hun carrière!

  En hoewel dat al heel gaaf is om te doen, kom je ook nog eens in een superleuk team terecht. Samen met Marco, Marjolein, Chelle, Lotte, Esther en Lina ben je elke dag bezig om zoveel mogelijk talent de kickstart van hun carrière te geven. En om samen hét beste Recruitmentteam van Nederland te worden!

   

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJr. Werkvoorbereider Civiele Techniek - Gemeente Barneveld

  Een gemeente heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de kwaliteit van de bewoonbaarheid en de toegankelijkheid van haar inwoners. Om deze kwaliteit te waarborgen speelt vastgoed en infrastructuur in de gemeente een zeer belangrijke rol. De aanleg van bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen, bedrijfsterreinen, scholen en vernieuwde verkeersplannen in de gemeente brengen civiele uitdagingen met zich mee. Gemeente Barneveld is een ambitieuze en groeiende gemeente die hierin enorm veel zelf doet. Dat biedt veel interessante mogelijkheden! Er wordt actief ingespeeld op de ontwikkelingen in de maatschappij en als Jr. Werkvoorbereider Civiele Techniek ga je aan de slag met uitdagende projecten waarin jij essentieel zal bijdragen.

  MORE INFO
 • financeTrainee Finance bij de Omgevingsdienst (OMWB)

  Als trainee Finance bij de OMWB ben jij onderdeel van de afdeling bedrijfsvoering. Binnen jouw team van 6 directe collega’s ga jij starten met de basis: de financiële administratie. Je kijkt mee in de boekhouding en maakt kennis met alle onderliggende processen en systemen. Maar daarnaast ben je kritisch op deze processen. Je stelt vragen, denkt na over hoe zaken efficiënter kunnen en je komt in actie om dit te realiseren. Je neemt je collega’s mee in nieuwe systemen door het opstellen van procesbeschrijvingen en zorgt dat er een standaardisatie komt in de manier van het verwerken van financiële gegevens. Daarnaast loop je mee met interne controle, en ga je meedraaien in de informatievoorziening aan de afdeling. Vanuit hier krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een richting die je interessant vindt. Ga je meer projecten oppakken? Ga je je richten op de Interne Controle (AO/IC) of ga jij je specialiseren in de richting van Financieel adviseur? Je werkt vanuit je eigen kracht en ontwikkelt je in datgene waar jij goed in bent!

  MORE INFO
 • SALESJunior Sales & Accountmanager Buitendienst

  Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van o.a. Informatie Management en Finance binnen de overheid. Onze jonge talenten zijn uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie ze zijn, naar hun sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als zij in zichzelf geloven, kunnen ze alles worden wat ze willen zijn. En als Junior Sales & Accountmanager speel jij hier in een cruciale rol in.

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJunior Engineer Industriële Automatisering

  Modis is met 40 jaar ervaring marktleider in engineeringsoplossingen. Met klanten door het hele land heeft Modis voortdurend afwisselende, technische projecten in installatie- en bouwtechniek. Functionaliteit en veiligheid staan hierin centraal. Helemaal in de toepassing van machines zijn dit cruciale aspecten. En als junior Engineer Industriële Automatisering ga jij hier een grote bijdrage aan leveren!

  MORE INFO

LET'S MEET

Spontane sollicitatie

Bij Spring Professional zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Een glansrijke carrière begint met een eerste stap!

JOUW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een lekkere koffie

Bent u op zoek naar nieuw talent voor uw organisatie? Laat ons dan zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie.