Kickstart your career

Een perfecte match met een verrassende opdrachtgever

VACATURES SPRING PROFESSIONAL

Kickstart your career today!

Ontdek hieronder welke vacatures passen bij jouw talenten. Of trek jouw stoute schoenen aan en solliciteer spontaan.
We kijken ernaar uit!

 • financeTrainee Finance Lokale Overheid

  Als Trainee Finance Lokale Overheid ga jij jouw affiniteit met cijfertjes en de overheid inzetten voor het maatschappelijk belang. Je wordt opgeleid tot allround specialist in overheidsfinanciën en krijgt de mogelijkheid om op termijn de rol van Financieel Adviseur op je te nemen. En dat doe je ook nog eens voor 7 gemeenten, samen goed voor een stedelijk gebied van ongeveer 270.000 inwoners. Jouw werk, jouw inspanningen en jouw resultaten hebben echt maatschappelijk nut en impact!

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTTrainee Functioneel Applicatiebeheer - Jeroen Bosch Ziekenhuis

  Als Functioneel Applicatiebeheerder bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis ben jij verantwoordelijk voor het functioneren en optimaliseren van processen rondom het elektronisch patiënten dossier (EPD) met behulp van de applicatie HiX. Jij vervult de schakelfunctie tussen de gebruikers enerzijds en de leveranciers en MICT collega’s anderzijds. Je bent het eerste aanspreekpunt van de key-users en houdt je bezig met de gebruiksondersteuning. Je analyseert de problemen die de gebruikers tegenkomen, gaat op onderzoek uit en lost storingen op. En dat is soms best een complexe puzzel! Daarnaast test je nieuwe functionaliteiten en analyseert de beschikbare data vanuit HiX om ook proactief in te kunnen spelen op technische ontwikkelingen binnen de zorg. Een belangrijke rol want mede dankzij jou kunnen zorgprofessionals hun werkzaamheden uitvoeren en patiënten van de juiste zorg voorzien en dat is cruciaal!

  MORE INFO
 • INFORMATIEMANAGEMENTTrainee Informatiespecialist Overheid (Rotterdam, Breda)

  Als Trainee Informatiespecialist ga jij jouw vaardigheden inzetten voor het maatschappelijk belang. Iedereen is het tegenwoordig gewend om gewenste informatie binnen een paar seconde beschikbaar te hebben. De overheid moet en wil daar in mee en jij helpt ze in deze transitie. Fysieke informatiestromen moeten gedigitaliseerd worden. Digitale informatiestromen moeten op een gestructureerde manier verwerkt worden, zodanig dat ze op het juiste moment, op de juiste plek, voor de juiste personen toegankelijk zijn. Daar lever jij een wezenlijke bijdrage aan.

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTTrainee Functioneel Applicatiebeheer - Gemeente Hilversum

  Jij gaat je volledig onderdompelen en ontwikkelen binnen de wereld van IT. Bij de gemeente Hilversum ben je namelijk verantwoordelijk voor het beheer van de applicatie Key2financiën, een applicatie die alle financiële interne processen ondersteunt. Een belangrijke rol want mede dankzij jou verlopen de boekhoudprocessen en het opstellen van financiële rapportages en begrotingen zorgvuldig. En dat is cruciaal! Je houdt je bezig met gebruikersondersteuning waardoor je veel in gesprek bent en schakelt met de applicatiegebruikers. Je analyseert de problemen die zij tegenkomen, gaat op onderzoek uit en lost storingen op. En dat is soms best een complexe puzzel! Door jouw werk zorg jij dat jouw collega’s van gemeente Hilversum hun werk goed kunnen uitvoeren. Maar ook burgers en externe organisaties die afhankelijk zijn van de facturatieprocessen pikken hun graantje mee!

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTJunior Coördinator Information Security & Compliance - FMCG

  Nestlé en Spring Professional bieden je een unieke kans om binnen een complexe, internationale omgeving die midden in de maatschappij staat, te groeien tot Manager Information Security & Compliance. Het behouden van het consumentenvertrouwen is hierbij het strategisch doel. Als Junior Coördinator Information Security & Compliance draag jij hier samen met je team aan bij door te zorgen voor een veilige IT omgeving, met behulp van ISO27001 en andere tooling.

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTOverheid Trainee Functioneel Applicatiebeheer - Gemeente Hilversum

  De publieke sector heeft nieuwe IT helden nodig, en daar kom jij voor in aanmerking! Denk bijvoorbeeld aan gemeenten, universiteiten maar bijvoorbeeld ook ziekenhuizen. Een omgeving waarin jouw inzet van grote maatschappelijke meerwaarde is. Door samen te bouwen aan een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Daar kan jij aan bijdragen!

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTJunior Software Developer (Innovatie & Duurzaamheid)

  Als Software Developer bij Fudura ben jij allereerst verantwoordelijk voor de ontwikkeling en innovatie van software waarmee klanten de mogelijkheid krijgen om efficiënter en eerlijker om te gaan met hun energie. Daarnaast bieden de huidige ontwikkelingen jou de kans om als schakel te fungeren tussen interne en externe partijen, zodat jullie samen kunnen werken aan een duurzame toekomst.

  MORE INFO
 • financeTrainee Planeconoom

  Als Trainee Planeconoom bij de gemeente Gorinchem ga je aan het werk bij het team Vastgoed & Belastingen. Niet alleen binnen dit team, maar ook breder weet je verbinding te zoeken, want door jouw functie heb je raakvlakken met de gehele organisatie. Je brengt advies uit aan projectleiders, managers en bestuur over het grondbeleid en grondexploitatie.

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJunior Engineer Industriële Automatisering

  Modis is met 40 jaar ervaring marktleider in engineeringsoplossingen. Met klanten door het hele land heeft Modis voortdurend afwisselende, technische projecten in installatie- en bouwtechniek. Functionaliteit en veiligheid staan hierin centraal. Helemaal in de toepassing van machines zijn dit cruciale aspecten. En als junior Engineer Industriële Automatisering ga jij hier een grote bijdrage aan leveren!

  MORE INFO
 • financeTrainee Financieel Adviseur

  Als Trainee Financieel Adviseur bij de gemeente Leidschendam–Voorburg werk je samen met andere adviseurs vanuit verschillende disciplines in een  klantteam. Jij bevindt je dus voortdurend in het midden van een complexe puzzel met juridische, politieke en maatschappelijke stukjes. Hierbij moet jij tot een objectief, goed onderbouwd financieel advies komen.

  MORE INFO

LET'S MEET

Spontane sollicitatie

Bij Spring Professional zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Een glansrijke carrière begint met een eerste stap!

JOUW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een lekkere koffie

Bent u op zoek naar nieuw talent voor uw organisatie? Laat ons dan zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie.