Kickstart your career

Een perfecte match met een verrassende opdrachtgever

VACATURES SPRING PROFESSIONAL

Kickstart your career today!

Ontdek hieronder welke vacatures passen bij jouw talenten. Of trek jouw stoute schoenen aan en solliciteer spontaan.
We kijken ernaar uit!

 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJunior Beleidsmedewerker Stedelijk Water

  Een gemeente heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om het waarborgen van de gezondheid van haar inwoners. De kwaliteit en veiligheid van het water binnen de gemeente is hierbij van grote waarde. Wat er onder de grond aan complexe afvoer- en afwateringskanalen ligt, is qua oppervlakte meer dan wat we boven de grond gebouwd hebben. Het is ontzettend belangrijk dat dit stedelijk water op juiste wijze beheerd en onderhouden wordt. Als junior beleidsmedewerker Stedelijk Water bij gemeente Reusel- de Mierden ga je aan de slag met uitdagende projecten waardoor jij  indirect essentieel bijdraagt aan de volksgezondheid. Daarnaast is gemeente Reusel- de Mierden een kleine organisatie waar veel ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTTrainee Applicatiespecialist (Citrix)

  EquensWorldline in Utrecht is een van de meest innovatieve organisaties op het gebied van digitale betalingsverwerking in Europa. Elke dag weer zetten ze zich in om miljoenen financiële transacties snel, correct en veilig te verwerken. En dat in een continu veranderende markt qua wetgeving, technologie en wensen van de klant. Om dit te verwezenlijken is een goed werkend IT-landschap van groot belang. Hier word jij als Citrix Specialist een onmisbare speler in.

   

  MORE INFO
 • INFORMATIEMANAGEMENTTrainee Informatiespecialist overheid regio Limburg

  Wij zijn unieke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Cruciale vaardigheden binnen de overheid, want de wereld van de overheid en informatiemanagement verandert. Decentralisaties en fusies aan de ene kant, digitalisering, social media en cybersecurity aan de andere kant. Informatiemanagement is het kloppend hart dat ervoor zorgt dat informatie op het juiste moment, op de juiste manier, voor de juiste persoon toegankelijk is. En als Trainee Informatiespecialist lever jij hier een essentiële bijdrage aan.

  MORE INFO
 • INFORMATIEMANAGEMENTTrainee Informatiespecialist/ Verandermanagement Overheid Rotterdam

  Wij zijn unieke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Cruciale vaardigheden binnen de overheid, want de wereld van de overheid en informatiemanagement verandert. Decentralisaties en fusies aan de ene kant, digitalisering, social media en cybersecurity aan de andere kant. Informatiemanagement is het kloppend hart dat ervoor zorgt dat informatie op het juiste moment, op de juiste manier, voor de juiste persoon toegankelijk is. En als Trainee Informatiespecialist lever jij hier een essentiële bijdrage aan.

  MORE INFO
 • INFORMATIEMANAGEMENTTrainee Informatiespecialist / Verandermanagement overheid Eindhoven

  Wij zijn unieke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Cruciale vaardigheden binnen de overheid, want de wereld van de overheid en informatiemanagement verandert. Decentralisaties en fusies aan de ene kant, digitalisering, social media en cybersecurity aan de andere kant. Informatiemanagement is het kloppend hart dat ervoor zorgt dat informatie op het juiste moment, op de juiste manier, voor de juiste persoon toegankelijk is. En als Trainee Informatiespecialist lever jij hier een essentiële bijdrage aan. Vanaf het nieuwe jaar hebben we plek in de regio Eindhoven.

  MORE INFO
 • INFORMATIEMANAGEMENTTrainee Informatiespecialist/ Verandermanagement Overheid Utrecht

  Wij zijn unieke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Cruciale vaardigheden binnen de overheid, want de wereld van de overheid en informatiemanagement verandert. Decentralisaties en fusies aan de ene kant, digitalisering, social media en cybersecurity aan de andere kant. Informatiemanagement is het kloppend hart dat ervoor zorgt dat informatie op het juiste moment, op de juiste manier, voor de juiste persoon toegankelijk is. En als Trainee Informatiespecialist lever jij hier een essentiële bijdrage aan. Vanaf het nieuwe jaar hebben we plek in de regio Utrecht.

  MORE INFO
 • INFORMATIEMANAGEMENTTrainee Informatiemanagement / Verandermanagement overheid Amsterdam

  Wij zijn unieke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Cruciale vaardigheden binnen de overheid, want de wereld van de overheid en informatiemanagement verandert. Decentralisaties en fusies aan de ene kant, digitalisering, social media en cybersecurity aan de andere kant. Informatiemanagement is het kloppend hart dat ervoor zorgt dat informatie op het juiste moment, op de juiste manier, voor de juiste persoon toegankelijk is. En als Trainee Informatiespecialist/ Verandermanagement lever jij hier een essentiële bijdrage aan. Vanaf het nieuwe jaar hebben we plek in de regio Amsterdam.

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJunior Data Engineer

  Het reinigen van rioolwater is essentieel, voor mens en milieu. De techniek en installaties die hier zorg voor dragen zijn complex en genereren ongelooflijk veel gegevens. Denk bijvoorbeeld aan data omtrent energieverbruik, concentraties fosfor en stikstof, stroomsnelheden, beluchting en watertemperatuur. Het Waterschap heeft modernere meet-, trend en analysetools waarmee ze op basis van de verzamelde data hun installaties optimaal kunnen reguleren, zelfs op basis van algoritmen. Deze tooling moet beheerd en doorontwikkeld worden en tegelijk weet het Waterschap dat er nog zo veel meer met hun data gedaan kan worden, dat er op het vlak van databeheer en –analyse nog zoveel gebieden niet verkend zijn. En precies daar kom jij als Junior Data Engineer om de hoek kijken.

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTJunior Systeembeheerder HP NonStop

  Jij gaat ontzettend veel leren. Over system management, data management, betalingsverkeer en soft- en hardware engineering. EquensWorldline verwerkt jaarlijks internationaal miljoenen financiële transacties en alle data komt terecht in applicaties. Om deze applicaties goed draaiende te houden zijn de systemen die hieraan ten grondslag liggen van groot belang. Mede door jouw inspanning kunnen winkeliers en pinpasgebruikers zoals jij en ik er van uit gaan dat op elk moment van de dag betalingen plaats kunnen vinden. Jij zorgt ervoor dat de systemen optimaal functioneren zodat de juiste data online en realtime veilig verwerkt worden. Jouw werk is dus essentieel en onmisbaar voor heel veel verschillende partijen.

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTJunior Robotic Process Automation (RPA) Specialist Overheid

  De overheid heeft een grote verantwoordelijkheid om de kwaliteit van de dienstverlening effectief in te richten en te optimaliseren. Verscheidene overheidsorganisaties zijn daarom aan de slag met het implementeren van een vooruitstrevende en innovatieve, nieuwe manier van werken.  Recent is namelijk een virtuele assistent in het leven geroepen die repeterende menselijke handelingen van medewerkers overneemt door middel van het automatiseren van deze werkprocessen. Ontzettend waardevolle ontwikkelingen die ook voor alle overige en toekomstige overheidsprocessen cruciaal zullen bijdragen. En precies daar ga jij als Junior Robotic Process Automation (RPA) Specialist bij de Overheid een aanzienlijke rol in spelen.

  MORE INFO

LET'S MEET

Spontane sollicitatie

Bij Spring Professional zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Een glansrijke carrière begint met een eerste stap!

JOUW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een lekkere koffie

Bent u op zoek naar nieuw talent voor uw organisatie? Laat ons dan zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie.