Kickstart your career

Een perfecte match met een verrassende opdrachtgever

VACATURES SPRING PROFESSIONAL

Kickstart your career today!

Ontdek hieronder welke vacatures passen bij jouw talenten. Of trek jouw stoute schoenen aan en solliciteer spontaan.
We kijken ernaar uit!

 • INFORMATIEMANAGEMENTTrainee Informatiespecialist Overheid (Rotterdam)

  Als Trainee Informatiespecialist ga jij jouw vaardigheden inzetten voor het maatschappelijk belang. Iedereen is het tegenwoordig gewend om gewenste informatie binnen een paar seconde beschikbaar te hebben. De overheid moet en wil daar in mee en jij helpt ze in deze transitie. Fysieke informatiestromen moeten gedigitaliseerd worden. Digitale informatiestromen moeten op een gestructureerde manier verwerkt worden, zodanig dat ze op het juiste moment, op de juiste plek, voor de juiste personen toegankelijk zijn. Daar lever jij een wezenlijke bijdrage aan.

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJunior Datamanager Civiele Techniek

  Als Junior Datamanager Civiele Techniek krijg je de ruwe data van klanten binnen. Denk aan oude inspectie- en onderhoudsrapporten. Maar ook aan CAD tekeningen en geografische informatie. Jij schoont deze data op, zoekt de verbanden, verifieert data in het veld en zorgt dat de Maintenance Engineer alles tot zijn beschikking heeft om een goed onderhoudsplan op te stellen. Een complexe puzzel. Met jouw analytische vaardigheden en technisch inzicht zorg jij er indirect dus voor dat de volksgezondheid niet in gevaar komt. En het leuke is: de bedoeling is dat je uiteindelijk groeit naar een rol als Maintenance Engineer, waar je zelf plannen opstelt en klantadvies geeft!

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTJunior Network Engineer

  Als Junior Network Engineer word jij uiteindelijk verantwoordelijk voor de totale netwerk infrastructuur, en niet slechts voor 1 onderdeel. Een gigantisch kritische rol, want één fout kan ervoor zorgen dat het totale betalingsverkeer verstoord wordt. Of dat er gevoelige gegevens op straat komen te liggen. Jij zet jouw technische passie en jouw snelle en probleemoplossende manier van denken in om de hele Nederlandse betalingsinfrastructuur in de lucht te houden. Dat kan natuurlijk niet zo maar, dus je krijgt veel opleiding, o.a. CCNA en CCNP. Hoe gaaf is dat!

  MORE INFO
 • financeJunior WOZ Taxateur Overheid

  Een gemeente heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de kwaliteit van dienstverlening naar haar inwoners. Om deze kwaliteit te waarborgen speelt een juiste Waardering van Onroerende Zaken (WOZ) een belangrijke rol. Op basis van deze waarden wordt namelijk bepaald hoeveel belasting en gemeentelijke heffingen burgers zoals jij en ik moeten betalen. Denk aan de onroerendezaakbelasting, waterschapslasten en inkomstenbelasting. Maar ook wanneer jij in de toekomst een nieuw huis koopt speelt deze WOZ waarde een belangrijke rol. Als Junior Taxateur lever jij een essentiële bijdrage aan het reëel waarderen van vastgoed. Een uitdagende verantwoordelijkheid!

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJunior Werkvoorbereider

  Bij het renoveren van een brug, sluis of stuw komt veel kijken. De ideeën dienen uitgewerkt te worden in een werkbare tekening. Er moet gekeken worden naar de omgevingsfactoren, moet er een omleiding ingesteld te worden, moet er verkeer onder de tijdelijke brug door. Kunnen de collega’s veilig werken of moet een constructie worden gemaakt om dit te garanderen. Worden de werkzaamheden op locatie uitgevoerd of  sta je voor een logistieke uitdaging om de onderdelen naar de werkplaats te halen.

  Als Junior Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de een project soepel verloopt, dat producten op tijd worden ingekocht, dat alle betrokken (interne en externe) partijen op de hoogte zijn van de uit te voeren werkzaamheden, denk je mee met de projectleider en ondersteun je deze waar mogelijk. Je beantwoord vragen van je collega’s van zowel de werkplaats als op locatie en voert berekeningen uit. Kortom jij zorgt ervoor dat het project zonder problemen en vertraging uitgevoerd kan worden.

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTTrainee Functioneel Beheer bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis

  Een ziekenhuis heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om kwalitatieve zorgverlening. Om deze kwaliteit te waarborgen speelt het IT-landschap een zeer belangrijke rol; Als het systeem niet meer werkt kunnen patiënten niet zomaar opgenomen worden en patiëntendossiers niet worden ingezien, waarmee alles volledig plat kan komen te liggen. Dit kan grote gevolgen met dit meebrengen. De functionaliteit van applicaties is daarmee cruciaal en maakt het namelijk mogelijk dat deze processen goed verlopen. Als functioneel Beheerder lever jij hier een essentiële bijdrage aan.

  MORE INFO
 • phantomTrainee Recruitment Consultant

  Jij gaat mensen helpen. Organisaties om zich in deze schaarse arbeidsmarkt voor te bereiden op de toekomst. En jonge talenten aan een goede baan. als Recruitment Consultant bij Spring Professional kijk je verder dan alleen het CV. En daarmee help jij jonge talenten aan dé kickstart van hun carrière!

  En hoewel dat al heel gaaf is om te doen, kom je ook nog eens in een superleuk team terecht. Samen met Marco, Marjolein, Chelle, Lotte, Esther en Lina ben je elke dag bezig om zoveel mogelijk talent de kickstart van hun carrière te geven. En om samen hét beste Recruitmentteam van Nederland te worden!

   

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJr. Werkvoorbereider Civiele Techniek - Gemeente Barneveld

  Een gemeente heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de kwaliteit van de bewoonbaarheid en de toegankelijkheid van haar inwoners. Om deze kwaliteit te waarborgen speelt vastgoed en infrastructuur in de gemeente een zeer belangrijke rol. De aanleg van bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen, bedrijfsterreinen, scholen en vernieuwde verkeersplannen in de gemeente brengen civiele uitdagingen met zich mee. Gemeente Barneveld is een ambitieuze en groeiende gemeente die hierin enorm veel zelf doet. Dat biedt veel interessante mogelijkheden! Er wordt actief ingespeeld op de ontwikkelingen in de maatschappij en als Jr. Werkvoorbereider Civiele Techniek ga je aan de slag met uitdagende projecten waarin jij essentieel zal bijdragen.

  MORE INFO
 • financeTrainee Finance bij de Omgevingsdienst (OMWB)

  Als trainee Finance bij de OMWB ben jij onderdeel van de afdeling bedrijfsvoering. Binnen jouw team van 6 directe collega’s ga jij starten met de basis: de financiële administratie. Je kijkt mee in de boekhouding en maakt kennis met alle onderliggende processen en systemen. Maar daarnaast ben je kritisch op deze processen. Je stelt vragen, denkt na over hoe zaken efficiënter kunnen en je komt in actie om dit te realiseren. Je neemt je collega’s mee in nieuwe systemen door het opstellen van procesbeschrijvingen en zorgt dat er een standaardisatie komt in de manier van het verwerken van financiële gegevens. Daarnaast loop je mee met interne controle, en ga je meedraaien in de informatievoorziening aan de afdeling. Vanuit hier krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een richting die je interessant vindt. Ga je meer projecten oppakken? Ga je je richten op de Interne Controle (AO/IC) of ga jij je specialiseren in de richting van Financieel adviseur? Je werkt vanuit je eigen kracht en ontwikkelt je in datgene waar jij goed in bent!

  MORE INFO
 • SALESJunior Sales & Accountmanager Buitendienst

  Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van o.a. Informatie Management en Finance binnen de overheid. Onze jonge talenten zijn uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie ze zijn, naar hun sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als zij in zichzelf geloven, kunnen ze alles worden wat ze willen zijn. En als Junior Sales & Accountmanager speel jij hier in een cruciale rol in.

  MORE INFO

LET'S MEET

Spontane sollicitatie

Bij Spring Professional zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Een glansrijke carrière begint met een eerste stap!

JOUW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een lekkere koffie

Bent u op zoek naar nieuw talent voor uw organisatie? Laat ons dan zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie.