Kickstart your career

Een perfecte match met een verrassende opdrachtgever

VACATURES SPRING PROFESSIONAL

Kickstart your career today!

Ontdek hieronder welke vacatures passen bij jouw talenten. Of trek jouw stoute schoenen aan en solliciteer spontaan.
We kijken ernaar uit!

 • phantomTalentmanager Young Professionals

  Als Talentmanager ga jij mensen helpen. Inzicht geven in hun eigen talenten en hoe ze die het beste kunnen inzetten om het verschil te maken. Motiveren. Soms ook confronteren. In alle opzichten. Vakinhoudelijk en persoonlijk. Voor onze klanten is het werken met een starter vaak ook nieuw, dus ook hen begeleid je in dit traject. Voor hen ben je echt een sparringpartner. En je ontzorgt ze. En als je toch vaak bij de klant zit, kan je commerciële signalen gelijk opvolgen. Je doet dus eigenlijk heel veel. Maar alles met als doel om de Trainees dé kickstart te geven van hun carrière!

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTJunior Adviseur Beleid & ICT (in de zorg)

  Als Junior Adviseur Beleid & ICT ben jij de olie tussen de ICT specialisten. Deze specialisten zijn technische experts, doeners en inhoudelijk heel sterk. De vertaalslag en integratie van technische ideeën naar beleidsadviezen of bijvoorbeeld meerjarenbeleidsplannen ligt hen minder. En daar kom jij om de hoek kijken. Jij haalt informatie op en vertaalt dit samen met het Hoofd ICT Beheer naar papier. Door jouw vertaalslag, proactiviteit, daadkracht en communicatie creëer je draagvlak in alle lagen van de organisatie. Je krijgt investeringen rond en zorgt hiermee dat de plannen daadwerkelijk uitgevoerd worden. Met andere woorden, jij krijgt dingen geregeld! En hiermee lever je dus een directe bijdrage aan snelle, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige zorg. Voor iedereen

  MORE INFO
 • SALESJunior Sales & Accountmanager Buitendienst

  Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van o.a. Informatie Management en Finance binnen de overheid. Onze jonge talenten zijn uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie ze zijn, naar hun sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als zij in zichzelf geloven, kunnen ze alles worden wat ze willen zijn. En als Junior Sales & Accountmanager speel jij hier in een cruciale rol in.

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTTrainee IT Support en Beheer - Jeroen Bosch Ziekenhuis

  Ben jij die nieuwe IT held die we voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis zoeken? Een ziekenhuis heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om kwalitatieve zorgverlening. Om deze kwaliteit te waarborgen speelt het IT-landschap een zeer belangrijke rol; Als het systeem niet meer werkt, kunnen patiëntendossiers niet worden ingezien en behandelingen niet meer worden uitgevoerd waarmee alles volledig plat kan komen te liggen. Dit kan grote gevolgen met zich meebrengen. Een goede werking van systemen en applicaties is daarmee cruciaal. Als Trainee IT Support en Beheer lever jij hier een essentiële bijdrage aan.

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTTrainee Technisch Applicatiebeheerder - Fraude & Paymentservices

  equensWorldline in Utrecht is een van de meest innovatieve organisaties op het gebied van digitale betalingsverwerking in Europa. Elke dag weer zetten ze zich in om miljoenen financiële transacties snel, correct en veilig te verwerken. Als Junior Technisch Applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het technisch beheer van het fraudesysteem. Jij gebruikt jouw technisch inzicht en communicatieve vaardigheden dus om te zorgen dat het digitale betalingsverkeer veilig gebeurt en dat frauderen de kop in wordt gedrukt. Jouw werk doet er echt toe, voor iedereen. Hoe gaaf is dat!

  MORE INFO
 • IT & DEVELOPMENTJunior Technisch Consultant | Informatie- & Datamanagement

  Datamanagement is het heden en de toekomst, dat weet iedereen. Er is tegenwoordig ook zo ontzettend veel data beschikbaar. Kritische beslissingen worden daarom steeds vaker genomen op basis van data. Om dat goed te doen, moet de juiste data gevonden en gekoppeld worden. In één oogopslag of met één druk op de knop moet iemand uit een gigantische database precies die informatie beschikbaar hebben die hij zoekt. Klinkt simpel, maar het is uiterst complex. En jij zit hier als Junior Technisch Consultant middenin. Jij zet jouw technische en bedrijfskundige kennis en affiniteit met bedrijfsprocessen, data-analyse en IT in om organisaties te helpen. Jij krijgt boven tafel wat klanten nu écht willen.

  MORE INFO
 • INFORMATIEMANAGEMENTTrainee Informatiespecialist Overheid (Breda)

  Als Trainee Informatiespecialist ga jij jouw vaardigheden inzetten voor het maatschappelijk belang. Iedereen is het tegenwoordig gewend om gewenste informatie binnen een paar seconde beschikbaar te hebben. De overheid moet en wil daar in mee en jij helpt ze in deze transitie. Fysieke informatiestromen moeten gedigitaliseerd worden. Digitale informatiestromen moeten op een gestructureerde manier verwerkt worden, zodanig dat ze op het juiste moment, op de juiste plek, voor de juiste personen toegankelijk zijn. Daar lever jij een wezenlijke bijdrage aan.

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJunior Engineer Industriële Automatisering

  Modis is met 40 jaar ervaring marktleider in engineeringsoplossingen. Met klanten door het hele land heeft Modis voortdurend afwisselende, technische projecten in installatie- en bouwtechniek. Functionaliteit en veiligheid staan hierin centraal. Helemaal in de toepassing van machines zijn dit cruciale aspecten. En als junior Engineer Industriële Automatisering ga jij hier een grote bijdrage aan leveren!

  MORE INFO
 • INFORMATIEMANAGEMENTTrainee Informatiespecialist Overheid (Eindhoven, Tilburg, Den Bosch)

  Als Trainee Informatiespecialist ga jij jouw vaardigheden inzetten voor het maatschappelijk belang. Iedereen is het tegenwoordig gewend om gewenste informatie binnen een paar seconde beschikbaar te hebben. De overheid moet en wil daar in mee en jij helpt ze in deze transitie. Fysieke informatiestromen moeten gedigitaliseerd worden. Digitale informatiestromen moeten op een gestructureerde manier verwerkt worden, zodanig dat ze op het juiste moment, op de juiste plek, voor de juiste personen toegankelijk zijn. Daar lever jij een wezenlijke bijdrage aan.

  MORE INFO
 • ENGINEERING & TECHNOLOGYJunior Maintenance Engineer

  Riolering heeft een groter effect op de gezondheid dan penicilline. Met het opstellen van onderhoudsplannen en innovatieve adviezen, zorg jij er als Maintenance Engineer voor dat de volksgezondheid niet in gevaar komt. Jij vertaalt de beschikbare data en tekeningen naar concrete onderhoudsplannen en innovatieve adviezen. Daarnaast is het belangrijk dat jij met alle betrokken partijen leert schakelen en jezelf neer leert zetten als adviseur! Wil jij je energie inzetten om de klant van het beste advies te voorzien? En wil jij je analytische vaardigheden inzetten om mee te denken over de toekomst, om zo klanten steeds meer te ontzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  MORE INFO

LET'S MEET

Spontane sollicitatie

Bij Spring Professional zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Een glansrijke carrière begint met een eerste stap!

JOUW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een lekkere koffie

Bent u op zoek naar nieuw talent voor uw organisatie? Laat ons dan zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie.