Grow your government

Young Professionals voor overheidsinstanties

SPRING PROFESSIONAL

Uw partner in een veranderende arbeidsmarkt

De technologische veranderingen, digitalisering en informatisering zijn van grote invloed op werkend Nederland. De nieuwe wereld van werk vraagt om jong talent dat flexibel denkt en niet bang is voor verandering. Spring Professional werkt met het talent van de toekomst, heeft kennis van de publieke sector en biedt de oplossing als het gaat om het vinden van de versterking die u nodig heeft. Onze selectiemethode is daarbij volledig ingericht op het maken van de juiste match.

Waarom kiezen voor Spring Professional

Spring Professioneel spreekt de taal van het potentieel van de toekomst. Jong talent dat helpt bij het versterken van de organisatie binnen overheden. Met kennis van strategie & bedrijfsvoering en het reilen en zeilen van alle disciplines binnen de publieke sector voorziet Spring Professional in de vraag naar talentvolle, slimme trainees

SPRING PROFESSIONAL

Andere kijk op talent

Spring Professional begrijpt uw vraag en selecteert de kandidaat die brengt wat u nodig heeft. Onze recruiters zijn continu op zoek naar jonge academici die affiniteit hebben met de publieke sector. Met hun vernieuwende kijk op competenties, talentontwikkeling en vaardigheden zijn zij in staat om de juiste match te maken.

Aan de hand van assessments kijkt Spring Professional naar cognitieve capaciteiten, denkstijl en motivaties. Kandidaten die tijdens deze assessments bovengemiddeld scoren bieden wij een arbeidsovereenkomst aan. Als trainee gaan zij vervolgens aan de slag bij organisaties in de publieke sector.

Wij denken graag met u mee

SPRING PROFESSIONAL

Unieke talenten

Onze overtuiging is dat iedereen unieke talenten heeft. Wij kijken verder dan het CV en de opleiding. Wij kijken vooral naar wie een kandidaat echt is: naar zijn of haar talenten, motivatie en denkstijl. Om die reden zijn de traineeships van Spring Professional maatwerk. Het talentontwikkelingstraject is aangepast op de individuele kandidaat. Naast vakinhoudelijke kennis richten we ons ook op persoonlijke ontwikkeling. Daardoor garanderen we dat onze jonge talenten een perfecte aansluiting vinden in hun nieuwe baan.   

Teamleider Gemeente GorinchemSPRING PROFESSIONAL

Young professionals opleiden is een aparte tak van sport

Lees verder
Alex HebingSPRING PROFESSIONALTrainee, werkzaam in publieke sector

An IT Ninja Story

Lees verder
Anna Van VeldhuijsenSPRING PROFESSIONALTrainee, werkzaam in publieke sector

An Information Legend Story

Lees verder
bestuursacademie nederland spring professional-min
SPRING PROFESSIONALOntmoet Bestuursacademie Nederland

Bestuursacademie Nederland is dé opleider voor het openbaar bestuur en biedt een compleet pakket aan trainingen en erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen voor overheidsprofessionals.

Learn more
kenneth smith spring professional
SPRING PROFESSIONALOntmoet Kenneth Smit

Kenneth Smit verzorgt als marktleider al 30 jaar praktijkgerichte trainingen die binden en boeien, onder andere op het gebied van sales. We zijn gespecialiseerd in actieve trainingen en opleidingsprogramma’s waarin het gedrag van de deelnemers merkbaar verandert.

Learn more
ludens spring professional
SPRING PROFESSIONALOntmoet Ludens

We helpen door onze impactvolle trainingsprogramma’s jonge talentvolle mensen om het beste uit zichzelf te halen.
We gaan er daarbij vanuit dat je talentvol bent. En niet dat je talentvol moet worden. Ons programma is geen doel op zichzelf, maar een middel. Het programma helpt je om beter zicht te krijgen op je kwaliteiten en het verschil te maken bij je opdrachtgever.

Learn more

SPRING PROFESSIONAL

Let’s match!
Uw contactpersoon per vakgebied

spring professional martijn-minIT & DEVELOPMENTMartijn Dankaart

Always do your best. What you plant now, you will harvest later.

spring professional kris-minINFORMATIEMANAGEMENTKris Hoornick

You can’t stop the waves but you can learn to surf

Spring professional Justin-minfinanceJustin Malcorps

The road to succes is always under construction

spring-professional-piero-minINFORMATIEMANAGEMENTRegio: Zuid-Holland & UtrechtPiero Bouwer

Win or learn. Never lose.

Timo GroeneveldENGINEERING & TECHNOLOGYTimo Groeneveld

The question isn’t who is going to let me; it’s who is going to stop me

SPRING PROFESSIONAL

Uw uitdagingen bespreken met Spring Professional?

Kiezen voor Spring is kiezen voor nieuwe inzichten, andere ideeën, en frisse blikken. Het bewezen effect van de inzet van onze jonge talenten is dat het onherroepelijk leidt tot organisatie- en cultuurverandering. In onze werving van de nieuwe generatie “Millennials” kijken wij naar de aanwezigheid van “21st Century Skills. Ofwel een perfecte match met de doelstellingen die u als overheid de komende jaren te volbrengen heeft.