Ontdek de beste versie van jezelf

Work hard. Play hard. Travel loads & learn some more.

YOUNG PROFESSIONALS

Traineeshipprogramma

Ons traineeship is onze grote trots. In een periode van 24 maanden leer je meer over jezelf dan je ooit voor mogelijk hield, en stomen we je klaar om elke uitdaging lachend aan te kunnen. In een kleine, hechte groep ga je keihard aan de slag om van alles over jezelf en je groepsgenoten te leren. Een behoorlijk intense, maar onvergetelijke ervaring waarin je alle tools meekrijgt om vol zelfvertrouwen aan het werk te gaan!

YOUNG PROFESSIONALS

On & Off the Job

Je gaat als kersverse Springer aan de slag bij één van onze klanten en start tegelijkertijd je trainingstraject. In de eerste paar weken stel je een talentontwikkelplan op, maak je kennis met je persoonlijke begeleider en de rest van je groep en ga je op bootcamp. De kennis die je opdoet tijdens de ‘Off the Job’-training kun je meteen in de praktijk brengen in je dagelijkse werk.

YOUNG PROFESSIONALS

Op maat gemaakt voor jou

Het begint allemaal bij: wie ben jij? Samen onderzoeken we hoe jij in elkaar zit en waar je krachten en je zwaktes liggen, en op basis daarvan gaan we aan de slag om die dingen te leren die jou als persoon sterker maken. Met als einddoel het geleerde om te zetten in het voordeel voor jezelf, je omgeving en de organisatie waarin je werkt. Je volgt een ontwikkelprogramma waarin een vakinhoudelijke opleiding gecombineerd wordt met een uitvoerig programma gericht op persoonlijke ontwikkeling.

YOUNG PROFESSIONALS

Netwerk van gelijkgestemden

Je doorloopt je trainingstraject niet alleen. Bloed, zweet en tranen zal het kosten, maar dat maakt je als groep alleen maar hechter. Samen bespreek je je onderlinge en individuele voortgang in intervisiegesprekken, en bespreek je problemen en dingen waar je tegenaan loopt in je dagelijks werk. De banden die je hier legt, blijken vaak voor het leven!

YOUNG PROFESSIONALS

Waarom meedoen?

Het werk van de toekomst is meer dan wat in de functieomschrijving staat. Na ons ontwikkeltraject heb je de tools in je zak om elke uitdaging vol zelfvertrouwen aan te gaan. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

YOUNG PROFESSIONALS

Alumni programma

Na het afronden van het traineeship sluit je je aan bij ons grote en actieve netwerk van alumni. Zo kun je samen met andere mensen zoals jij blijven werken aan je netwerk, je persoonlijke ontwikkeling en je carrière.

YOUNG PROFESSIONALS

Waar wacht je nog op?

Nog vragen? Wil je je aanmelden? Kom maar op! We staan te springen om van je te horen.