SPRING STORIES

The Engineering Genius success story

JOEP BAKERMANS

| Voormalig Trainee Characterization Engineering

SPRING STORIES

Over de samenwerking

ER GING EEN WERELD VOOR ME OPEN

Na mijn studie dacht ik: zo, nu weet je van heel veel een beetje, maar heb je nog steeds geen vak geleerd. Toen belde Spring Professional. Of ik interesse had in een job als Characterization Engineer. Nooit van gehoord. Maar men zei: kom eerst eens kennismaken. Dit is echt iets voor jou. Ze hebben gelijk gekregen. Er ging een wereld voor me open. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar.

SPRING STORIES

Profile

VOORMALIG TRAINEE CHARACTERIZATION ENGINEERING

Joep Bakermans

De focus op persoonlijke ontwikkeling beleef ik als een bonus. De nadruk ligt op je sterke punten. Daar word je écht beter van.

Joep Bakermans. Brabander, lokaal betrokken. Lid van de blaaskapel van Ommel, actief bij de organisatie van dorpsfeesten, jeugdtrainer en coach bij voetbalclub Olympia Boys. Houdt van een ambachtelijk biertje, schenkt graag een biertje. Heeft zijn VAS- certificaat – Verantwoord Alcohol Schenken. Studeerde tot 2014 Applied Sciences, deed twee jaar onderzoek bij TNO. Sinds maart 2015 was hij verbonden met Spring Professional en werkte hij als Characterization Engineer RF Power bij NXP Semiconductors.

Ik volg nu een vakinhoudelijke opleiding bij NCOI. Best pittig. Telecommunicatie, meet- en regeltechniek, analoge en digitale techniek, alles komt bij elkaar. Net als in mijn studie. Maar nu leer ik wél een vak. Voelt goed. De begeleiding is optimaal. Zowel in het werk, als daar buiten. Ik heb vanuit mezelf best zelfvertrouwen. Maar als je in de werkpraktijk ervaart dat anderen in je geloven, neemt je motivatie om alles uit jezelf te halen enorm toe.

‘De focus op persoonlijke ontwikkeling beleef ik als een bonus. De nadruk ligt op je sterke punten. Daar word je écht beter van.’

De extra focus van Spring Professional op mijn persoonlijke ontwikkeling beleef ik als een bonus. Aanvankelijk dacht ik: laat me maar leren en werken, dat is genoeg. Nu zie ik in hoe waardevol het is om daarnaast te werken aan persoonlijke kwaliteiten en patronen. Denk aan teamkwaliteiten, omgaan met kritiek en communiceren. Spring Professional legt veel nadruk op de ontwikkeling van je sterke punten. Daar word ik écht beter van.

SUCCESS STORIES

Testimonials

TALENT TALKING

Joep Bakermans

Als anderen uitspreken dat ze in je geloven, en daar naar handelen, ben je extra gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen.

SPRING STORIES

Ontdek de andere succesverhalen

SPRING STORIES

Engineering Genius

Alex HebingVoormalig Trainee Software OntwikkelaarLees meer
NXP Spring Professional
SPRING STORIES

NXP

The NXP storyLees meer
SPRING STORIES

Information Legend

Anna Van VeldhuijsenVoormalig Trainee InformatiemanagementLees meer