SPRING STORIES

The Information
Legend
success story.

ANNA VAN VELDHUIJSEN

| Voormalig Trainee Informatiemanagement

SPRING STORIES

Over de samenwerking

JE WORDT VAN JE EILANDJE GELOKT

Best eng. Zeggen wat je van de anderen in de groep vindt. Ontvangen van wat de anderen van jóu vinden. Een eyeopener. Het maakte me zekerder, vrijer. Dat is wat ik het meest waardeerde aan mijn verbintenis met Spring Professional. De aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling; voor je natuurlijke talenten. Je wordt van je eilandje gelokt.

SPRING STORIES

Profile

VOORMALIG TRAINEE INFORMATIEMANAGEMENT

Anna Van Veldhuijsen

Ik beleef de Talentontwikkelsessies als echte experience-momenten. Je wordt er geen ander mens van, maar leert anders naar jezelf te kijken.

Anna van Veldhuijsen is oprecht geïnteresseerd in mensen. Ze houdt van contacten, van interactie, in het werk én privé. Ze woont sinds kort in Leersum. Om in haar nieuwe sociale omgeving meer mensen te leren kennen, deed ze mee aan een boksclinic. Ze kreeg de smaak te pakken. Staat iedere maandagavond in de ring. ‘Geeft energie. Tegelijkertijd leer je je eigen en andermans grenzen kennen en respecteren.’ Anna is sinds februari 2014 verbonden met Spring Professional. Dankzij een tip van een vriendin. Ze is werkzaam als Juridisch Ondersteuner bij het Servicebureau van de Provincie Utrecht.

Ook mijn vakinhoudelijke ontwikkeling ervaar ik als kwalitatief. Ik ga echt de diepte in, krijg de kans en ruimte me te ontwikkelen tot Informatiespecialist. Daar kan ik alle kanten mee uit. De wereld draait op informatie. De vraag hoe we die toegankelijk en beheersbaar houden is dé uitdaging. Mooi om bij betrokken te zijn.

‘Er wordt echt naar me geluisterd en mijn inbreng wordt gewaardeerd. Dat geeft zelfvertrouwen. Een betere loopbaanstart kan ik me nauwelijks voorstellen.’

Door de aanpak van Spring Professional, de variëteit in opdrachten en de goede, persoonlijke coaching, begin ik mijn richting te ontdekken. Ik krijg door wat ik wel en niet wil. Waar mijn echte talenten liggen. Er is altijd iemand om mijn ideeën aan te toetsen en mijn wensen aan voor te leggen. Er wordt echt naar me geluisterd, mijn inbreng wordt gewaardeerd. Bijzonder om mee te maken.

SUCCESS STORIES

Testimonials

TALENT TALKING

Anna Van Veldhuijsen

Er wordt echt naar me geluisterd en mijn inbreng wordt gewaardeerd. Dat geeft zelfvertrouwen. Een betere loopbaanstart kan ik me nauwelijks voorstellen.

SPRING STORIES

Ontdek de andere succesverhalen

SPRING STORIES

The Information Legend

Alex HebingVoormalig Trainee Software OntwikkelaarLees meer
NXP Spring Professional
SPRING STORIES

NXP

The NXP storyLees meer
Albert Einstein
SPRING STORIES

Engineering Genius

Joep BakermansVoormalig Trainee Characterization EngineeringLees meer