Ben jij de Trainee Contractmanager bij de overheid die we zoeken?

finance

Trainee Contractmanager bij de overheid

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

De zorg is iets waar iedereen wel eens mee te maken krijgt. Daarnaast is het ook vaak in het nieuws, beheersing van kosten met behoud van de kwaliteit. In 2015 heeft de Rijksoverheid besloten om bepaalde taken te decentraliseren en is de zorg een taak geworden van de gemeente.

De gemeente Maastricht koopt mede namens 17  andere Zuid-Limburgse gemeentes de zorg collectief in. Wanneer deze afspraken gemaakt zijn, is het natuurlijk zaak om deze contracten, afspraken en geleverde diensten te monitoren. Door het analyseren van de data kan je bijsturen en eventueel opschalen. Hierdoor kunnen de burgers altijd rekenen op betaalbare en kwalitatief goede zorg. En daar kan jij als contractmanager aan meehelpen, hoe tof is dat?!

Wat ga je doen?

Als trainee Contractmanager ben jij werkzaam in het cluster Inkoop Sociaal Domein binnen een team van inkopers, contractmanagers en financieel adviseurs. In deze functie stel je contracten op en beheert deze. Je analyseert gegevens m.b.t de geleverde diensten  en koppelt deze terug aan de inkoper. Het monitoren van gemaakte afspraken behoort ook tot je taken. Daarnaast analyseer je de indicatiestellingen afgegeven door de consulenten Sociaal Domein. Je onderhoudt contacten met de consulenten en de zorgaanbieders en legt werkbezoeken af. Kortom een spil binnen het cluster Inkoop Sociaal Domein.

Klinkt leuk hè, maar hoe ziet je dag in het traineeship er dan uit?

Je wekker gaat, normaal gesproken niet het leukste moment van de dag, maar dat maakt jou niet uit. Jij zit namelijk midden in je traineeship bij Spring Professional. Hier wordt je opgeleid tot professioneel contractmanager. Je werkt midden in de stad en hebt een drukke dag voor de boeg. Bij aankomst op kantoor start jij je computer op en voert eerst overleg met de inkoper. De gemeenteheeft contracten afgesloten met een grote variëteit aan zorgaanbieders, met de grootste zorgaanbieders worden minimaal een keer per kwartaal kwartaalgesprekken gevoerd. Jij hebt de data verzameld en geanalyseerd rondom deze zorgaanbieder en wijst je collega inkoper op de kritieke punten.

Na het kwartaalgesprek open jij je mailbox en zie je dat er vragen van consultenten zijn over de zorgarrangementen die zijn afgesloten. Jij duikt hierin en helpt de consulenten en denkt mee met het aanbieden van het juiste zorgarrangement, behorende bij de zorgindicatie. Tevens dien je nog een aantal afspraken te bevestigen en stel je hiervoor de correspondentie op. Je zit er al lekker in, een paar maanden geleden had je nog niet gedacht dat je al zoveel zelfstandig op kon pakken.

De ochtend is voorbij gevlogen. Tijd voor de lunch, je loopt naar de kantine, maar ziet dat het erg mooi weer is, op de loopbrug uitkijkend over de Wilhelminabrug zie je dat er nog plek is op het terras voor de deur. Je besluit om daar eens lekker van de zon te genieten. Een van de voordelen van het werken in het centrum van de stad.

Na de lunch heb je weer lekker veel energie om aan de slag te gaan met een analyse. Tijdens een overleg met de verschillende gemeentes is je opgevallen dat bepaalde indicatiestellingen erg vaak voorkomen. Hier ben je benieuwd naar en gaat onderzoeken waarom dit zo vaak voorkomt binnen de gemeente. Aansluitend hieraan wikkel je binnengekomen declaraties van zorgaanbieders af, dit is ook een van de taken van het Inkoopteam Sociaal Domein.

Aan het eind van de middag bereid je de presentatie voor die je de dag erna gaat geven aan je Talentmanager. Deze begeleidt jou vanuit Spring Professional op persoonlijk vlak. Tijdens de presentatie ga je laten zien welke groei jij de afgelopen tijd hebt doorgemaakt en wat het volgende doel is. Met een voldaan gevoel sluit jij aan het eind van de dag je computer af.

Wat bieden wij jou?

Een tof traineeship als Contractmanager bij de Gemeente Maastricht met een mooie werkplek in het bruisende centrum van de stad. Diverse trainingen afgestemd op jouw achtergrond en groei met  onder andere Excel, Big Data, etc. Zowel vanuit de Gemeente Maastricht als vanuit Spring Professional word jij intensief begeleid. Samen zoomen we in op jouw ontwikkeling en maken we plannen om jouw groei te realiseren. Bieden we je de kans om te leren ontwerpen binnen een complexe omgeving en krijg je de kans om bij te dragen aan de kwaliteit van de zorg binnen de gemeente. Daarnaast krijg je vanaf dag 1 een goed salaris, ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

Wat vragen wij van jou?

Voor dit traineeship zoeken we mensen met minimaal HBO-niveau. Jong talent met affiniteit voor zorg en juridische vraagstukken, analytisch sterk en een proactieve houding. Je bent communicatief vaardig en een waardig gesprekspartner zowel richting zorgverleners als richting consulenten. Tot slot weet jij je staande te houden in een door politiek en nieuwe wet- en regelgeving veranderende omgeving.

En nu… Solliciteren!

Solliciteren is simpel! Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marjolein. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 06-57 49 57 75 of door een mailtje te sturen naar Marjolein.Bos@springprofessional.nl

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!