Ben jij de Junior Engineer Bouwkunde - 3D Modelleur Revit die we zoeken?

ENGINEERING & TECHNOLOGY

Junior Engineer Bouwkunde - 3D Modelleur Revit

VAKGEBIEDEN

Spring Professional

Spring Professional is dé ontwikkelaar van jong, technisch talent. Uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie je bent, naar je sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als je in jezelf gelooft kun je alles worden wat je wil zijn.  

Modis is met 40 jaar ervaring marktleider in engineeringsoplossingen. Met klanten door het hele land heeft Modis voortdurend afwisselende, technische projecten in installatie- en bouwtechniek. Functionaliteit en veiligheid staan hierin centraal. Helemaal in de bouw zijn dit cruciale aspecten. En als Junior Engineer Bouwkunde ga jij hier een grote bijdrage aan leveren!  


Wat ga je doen?
 

De bouw trekt aan. Overal is een groot tekort aan woningen, aan kantorenpanden. Grote, ambitieuze bouwprojecten worden gestart. Architecten bedenken de meest prachtige ontwerpen. Deze ontwerpen moeten echter ook maakbaar zijn. Ze moeten de juiste functionaliteiten hebben. En veilig zijn, onder alle omstandigheden. Als Junior Engineer Bouwkunde kom jij precies daar om de hoek kijken. Jij bent degene die samen met je collega’s het concept vertaalt naar een 3D model in Revit. Jij maakt het concept visueel. Je verrijkt het 3D model met de materialen, je voert de noodzakelijke berekeningen uit. En dit alles binnen de wet- en regelgeving van het bouwbesluit. Jij zorgt er dus voor dat het concept uitvoerbaar is. En het leuke is, onderweg naar huis kan het zo maar zijn dat je jouw projecten steen voor steen opgebouwd ziet worden. Meer tastbaar dan dat wordt het niet!

Hoe ziet jouw werkdag bij Modis er uit?

Je wekker gaat. Normaal gesproken niet het leukste moment van de dag, maar jij hebt een vette baan dus jou maakt het niet uit. Je bent een paar maanden geleden bij Modis begonnen met een training in Revit en direct  daarna heb je 3 maanden op een tekenproject gezeten. Op locatie bij de opdrachtgever heb je eerst alles geïnventariseerd en ingemeten en vervolgens heb je al deze gegevens in een 3D model gezet. Echt een mooie eerste opdracht waarin je al je Revit kennis direct in de praktijk hebt kunnen brengen. En de klant was ook erg positief, ook niet onbelangrijk!

Op dit moment ben je betrokken bij een veel zwaarder project. Het betreft een groot woningbouwproject van een complex van ongeveer 65.000 m². Samen met een projectcoördinator, 2 engineers en 2 andere modelleurs werk jij een concept uit naar uitvoering. De projectcoördinator heeft het concept van de architect vertaald naar een model en op dit moment ben je bezig om dit model uit te werken en te detailleren. Je voegt de hoofdmaatvoering toe, denkt na over de toe te passen materialen en maakt de sterkteberekeningen.  Best complex allemaal omdat het heel veel informatie is en je met meerdere mensen in hetzelfde 3D model werkt.

En er hangt een stevige deadline aan het project. Los van de skills die je nodig hebt voor het modelleren, zijn vaardigheden als samenwerken, communiceren en overzicht houden cruciaal. Maar projectmatig werken is jouw ding, dus dit is op jouw lijf geschreven!

De diversiteit in projecten bij Modis spreekt je sowieso heel erg aan. Je krijgt als Junior Engineer Bouwkunde een unieke kans om in de beginfase van jouw carrière in heel veel verschillende keukens te kijken. En je komt bij Modis ook in aanraking met engineers uit andere disciplines, zoals elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Super leerzaam en een hele mooie brede basis waar je de rest van je carrière profijt van kunt hebben!


Wat bieden wij jou?

Als Junior Engineer Bouwkunde krijg jij een volledig verzorgd opleidingstraject in Revit en in alle (bouw)technische aspecten die je nodig hebt om je te kunnen onderscheiden. Je krijgt de kans om bij heel veel verschillende klanten in de keuken te kijken. Je leert wat projectmatig werken inhoudt. Daarbij wordt je begeleid door ervaren engineers en je werkt in multidisciplinaire teams waarin je voor jezelf een hele brede technische basis kunt neerleggen. En je krijgt een goed, marktconform salaris.

De perspectieven in de bouwsector zijn erg goed en vanuit deze rol heb je mogelijkheid om door te groeien richting senior modelleur. Maar bijvoorbeeld ook naar een rol als consultant of op termijn zelfs als projectleider. Modis heeft alles in huis om jou dé kickstart van jouw carrière te bieden!

Wat vragen wij van jou? 

Wij zoeken mensen met een HBO werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met de bouwsector en een goed ruimtelijk inzicht. Ervaring met een 3D pakket is een pré. Heb je dit niet, maar lijkt het je wel heel gaaf om te kunnen, dan ben je ook meer dan welkom.

Omdat je veel in projecten komt te werken, kan je omgaan met deadlines, ben je een teamplayer, flexibel en houd je het overzicht.

What are you waiting for?

Solliciteren voor de functie van Junior Engineer Bouwkunde is simpel! Koppel jouw CV via onderstaand formulier aan de functie en we nemen z.s.m. contact met je op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marco. Dat kan via LinkedIn, maar ook door te bellen naar 033-4600020 of door een mailtje te sturen naar careers@www.springprofessional.nl.

Laat van je horen

Neem contact met ons op of kom langs voor een gesprek, dan kijken we samen of jouw talenten, motivatie en ambities aansluiten bij onze information legends. Tot binnenkort!

SPRING PROFESSIONAL

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie.

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!